Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)
Dneska sme začali zlehka na polakovištích! Pár pěkných kousku se povedlo, hlavně na zoomy a Dufkovky!
Odpovědět
Pak jsem ale objevil obrovská hejna kelleru, největší měli kolem 50 cm. Chvíli sme se jimi bavili!
Odpovědět
A pod kelerema byli tyhle hovádka!!! Největší 119 cm a 22 kg!
Odpovědět
Doufám že tady půjde ta váha aspoň trošku vidět. David se předvedl!
Odpovědět
Snori, ta treska v tom západu nemá chybu. Vysekni za mě pochvalu fotografovi! Moc pěkné úlovky.
Odpovědět
Snori krasne ryby. Ty polaci uz jsou na melcinach?? Nebo porad hluboko? A jaka barva Zoomu?,
Odpovědět
Snori, ta treska v tom západu nemá chybu. Vysekni za mě pochvalu fotografovi! Moc pěkné úlovky.Zatím jsou všechny fotky moje, děkuji za pochvalu!
Odpovědět
Snori krasne ryby. Ty polaci uz jsou na melcinach?? Nebo porad hluboko? A jaka barva Zoomu?,Je to zvláštní ale už jsou na mělčinách, nikdy bych je tam nečekal tak brzo. Tenhle je chycený na 12 metrech v okolí podmořské hory která jde až do 1,5 m. Zvláštní. A zoomy mě nejvíc šlapaly modré ale tenhle je chycený na hnědého se zeleným ocáskem, přesně se jmenuje Mag II Pumpkin Chartreuse.
Odpovědět
Jsou vláčkaři. Tak to vyšlo. Až budeme na místě, tak se to pořeší. Máme i nerybářku, takže to zkombinujeme. Za 2 hodiny vyjíždíme.
Odpovědět
Celý den sme se Svenem dolaďovali poslední lodě a přidělávali nový motor, který nám přivezli ze skladu.
Odpovědět
Chlapi ale nelenili a jeli na včerejší místo, podívat se po treskách. Pořád tam na ně čekaly.
Odpovědět
Ahoj snori japak to vypada s kelerama uz tam jsou nejaky vetsi exemplare kolem 80 a nebo jenom salatovky kolem 50cm.mame to za 18.A budes tam mit teda na pujceni dva pikr.pruty s multikama a snurou?
Odpovědět
Jeste se chci optat,ted jsem cetl ze pro vstup do nordka svedska musi byt op platny alspon 3 mesice.je to pravda.me ho prave vydali tak abych nemel pruser.
Odpovědět
A není to tak, že konec platnosti musí být ještě min 3 měsíce od vjezdu do země ?
Odpovědět