Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 475 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zdena a poslední změna proběhla před 8 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 476)
  • Autor
    snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Ahoj chci se optat je mozne nekde nechat auto 14 dni nez prijedem zpatky a nebo si mam radeji zajistit odvoz

Leda se zkusit domluvit přímo s CK SN Tour. Přiznám se že to nevím, já vždycky volím odvoz od brachy nebo přítelkyně.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Ahoj Dane. Přijede nás o jednoho více, takže v jedné chatce bude přistýlka. Marcela N. to ví. Budou 4 na lodi, tak mají prosbu, aby motor byl 40 HP. Trajekt nám posunuli o 3 hodiny, takže přijedeme ve čtvrtek o něco později. Aspoň chlapi při balení nemusí stresovat. Tak rybolovu zdar, krásně nás svými úlovky motivuješ. Kapitán z Karviné

Zatím o tom nevím, ale budu ti věřit. 😀 Motory jsou půl na půl 40/30 HP. Nevím na které jsou chatě, tak ti to nemůžu slíbit s jistotou ale mělo by to vyjít.

georges
    Účastník
    (102 odpovědí)

Ahoj chci se optat je mozne nekde nechat auto 14 dni nez prijedem zpatky a nebo si mam radeji zajistit odvoz

My to řešíme odstávkou auta na hlídaném parkovišti přes ulici (Fantova, Studánky), protože jsme od Budějc a parkovný vyjde nastejno jako kdyby nás někdo přivezl a pak pro nás jel.

JiDan
    Účastník
    (49 odpovědí)

Dá se někde zjistit kolik je parkovný? Budem mít auto u kamaráda, ale jestli je to přes ulici tak by nám ho tam mohl dát třeba den předem,kdyby šel do práce, a bylo by to dokonalý.Díky

georges
    Účastník
    (102 odpovědí)

Dá se někde zjistit kolik je parkovný? Budem mít auto u kamaráda, ale jestli je to přes ulici tak by nám ho tam mohl dát třeba den předem,kdyby šel do práce, a bylo by to dokonalý.Díky

Zadej si ve vyhledávači (parkoviště Stodůlky, Fantova ulice) a tam najdeš i ceník. Ale mám za to , že 80,- Kč na den.

JiDan
    Účastník
    (49 odpovědí)

to snori: ahoj , máš skladem Postafen?Naposledy jsem pár dní trpěl jako pes a nováčci mají taky strach

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

to snori: ahoj , máš skladem Postafen?Naposledy jsem pár dní trpěl jako pes a nováčci mají taky strach

Postafen byl vyprodaný ale slíbili že ho do čtvrtka dovezou, takže jo!

Jura L
    Účastník
    (9 odpovědí)

Zdravím Snori, my budeme loď 1 muž + 2 ženy, předpokládám že nám taky zajistíš z hlediska bezpečnosti a galantnosti vůči ženám 40-koňovku.    :-))  Ať nám to jde do skluzu když příjde nějaký povichr, chlapi už se nějak dopraví i s 30 koníkama….

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

To je jasný , prvních 5 přihlášených bude mít 40 a zbytek ať se popere s 30.  Snori, tlač na Marcelu, ať tam dá lepší motory !

S 30-tkou ve třech, nedejbůh ve čtyřech z Orklankeru to není žádná sláva.  A to jste na místě, kde jste na otevřeném moři.

JiDan
    Účastník
    (49 odpovědí)

Díky

Jura L
    Účastník
    (9 odpovědí)

Grr, já ti dám prvních 5 přihlášených, …. co trocha galantnosti vůči ženám ??  :-), no na místě to pořešíme…

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Grr, já ti dám prvních 5 přihlášených, …. co trocha galantnosti vůči ženám ?? :-), no na místě to pořešíme…

Ať ti to vyjde. Přeji ti to. Je jen otázka priorit, co CK určí. Delegát v tom moc privilegií nemá.

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

delegat moc moznosti nema ,ale pro 90 procent lidi je dostatecna 30 tka,mozna by nebylo na skodu rypat ,ale spis podporavat rybare,aby si tech 10 dni uzili  ,a nezneprijemnovat jim  dobu na kterou se tesi cely rok,doprej dovolenkarum ,kteri na to setri cely rok ,aby si to uzili a nebud sarkasticky!!!!

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

delegat moc moznosti nema ,ale pro 90 procent lidi je dostatecna 30 tka,mozna by nebylo na skodu rypat ,ale spis podporavat rybare,aby si tech 10 dni uzili ,a nezneprijemnovat jim dobu na kterou se tesi cely rok,doprej dovolenkarum ,kteri na to setri cely rok ,aby si to uzili a nebud sarkasticky!!!!

Každému přeji ať si to užijí. Kdokoliv jede nahoru, chce si to užít.  Tak jako já, tak jako spousta ostatních. Ale když čtu zde, jak lidi píší delegátovi o silnější loď, tak je mi z toho smutno. Smutno z toho, že si to nedovedou domluvit s CK, a píší delegátovi. Již nejednou jsem 30-tku tahal na laně .  A to tam byli 3 lidi. Vím, že s tím Snori nic nezmůže, ale čtou to tu i vyšší.   Řekněme si to narovinu. Se 30-tkama motorama se v roce 2015-2016 jezdí v Aure a v jiných hlubokých fjordech.

Ano, asi jsme rozmlsaní silama motorů, Ale Došky, Sim, Dedo 145 a i Dufek mají  jasno v bezpečí na vodě. Prostě s 50-tkou a výše, když je problém, tak kopneš do vrtule a jedeš. To je jasný .

Pamatuji si první rok, kdy se Titran otvíral.  Říkali jsme, že by to chtělo silnější motory. Ano, za rok budou. Je tomu 8-let ?  A pořád se jezdí na tom, co tam bylo. Sory, koupil se jeden-dva  40.  Tam se nic nedává. Tam se jen bere. A bere se z toho, co je. Toť můj názor.

Spoustě lidí se toto ode mne líbit nebude, ale spousta lidí řekne, že je to pravda.

Podívej se na Smolu k Doškymu , Jance , Bakkan, Soroy.

Každý rok, je tam něco nového, něco lepšího, něco užitečnějšího. Proč ? Protože to zákazníci chtějí.

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

delegat moc moznosti nema ,ale pro 90 procent lidi je dostatecna 30 tka,mozna by nebylo na skodu rypat ,ale spis podporavat rybare,aby si tech 10 dni uzili ,a nezneprijemnovat jim dobu na kterou se tesi cely rok,doprej dovolenkarum ,kteri na to setri cely rok ,aby si to uzili a nebud sarkasticky!!!!

Příteli mluvíš o sarkasmu ,nevím zda jsi jel s 30 Orklaken ve větším větru já tu zkušenost mám a opravdu nic moc věř  je to zážitek

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 476)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...