Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)
tak teda ahoj v novém vláknu!
Jen pro zopakování fotky z loňské sezony jsou Fotky Titran 2016 ! Fotky jsou roztříděné podle turnusů.
Odpovědět
Za 18 to už není moc. Těším se na první zprávy. Snori, jmenuješ se Dan? Pavel - Kapitán z Karviné.
Odpovědět
tak presne za 3 mesice budem vykladat bus na hristi,takze kluci poradne to zakrmte ,aspon tak jako Preparator vcera na Soroy
Odpovědět
Moje parta to má ještě za dlouho na Titran , ale ptám se dopředu-jede někdo tady z tohoto vlákna na ryby v termínu od 9.7-..... a potom od 25.8...... .?.můžem pokecat,myslím , že jede Horňas,ale nejsem si jist.Kdo odjíždí teď,drřím palce. : )..: )
Odpovědět
tak jsem vyudil posledni makrelky se zralokem a par kapriku,dilo se zdarilo,
Odpovědět
tak jsem vyudil posledni makrelky se zralokem a par kapriku,dilo se zdarilo,
Ryby z 2015 ? Mořské z Titranu ?
Odpovědět
jenom ti kaprici byli od hradiste,ale u dolečka jim chutnali , rozhodne jes se zozloucil s lonskyma makrelkama a ostrounem z ktrereho udelam zitra pomazanku na chlebičky.a letos jim dam urcite na prdel
Odpovědět
Taky jsem měl žraloka. Nebyl moc dobrý. BYLO TO V DOBĚ, KDY JEŠTĚ NEBYLY CHRÁNĚNÝ. Po jeho usmrcení dovede jeho maso natáhnout močovinu, když ho ihned nevyvrhneš.
Snori by měl vyvěsit tam, kde byla reklama od Allrisku na filetárně informace, co se nemůže, minimální lovné míry ryb, předpovědi počasí a jiné užitečné informace. Co tak slyším od lidí, tak 50% bude letos nováčků. :D
Odpovědět
tak jeste pet tydnu a budeme tam uz se nemuzu dockat.uz jsem na ne poradne vybavenej ted uz to jen nahazet do krabic a tasek a jedeeem.chci se optat kdo tam bude v tomto terminu.a jeste jeden dotaz co se tyce pravezeni chlastu.byl jsem v norsku 5 a zadna kontrola ale ted kdyz se zenou do evropy ty vy...any migranti tak jestli nejsou nejake vetsi kontroly.dikes
Odpovědět
v dobe internetu a dostupnosti wifi na titranu si pocasi muze kazdy zjistit sam.a snad ma kazdy soudnost a nebude si brat nejake cudle ne sme lidi.a myslim ze nejakej domovni rad je v kazde chatce ale muzu se mylit
Odpovědět
V době internetu není pro nikoho problém si zjistit, kolik může vézt alkoholu. Já bych vezl jen limit. Za ten průser to nestojí. A v mojí odpovědi nešlo o počasí, ale o chráněné druhy ryb. Věř mi, že fotky zveřejněné kdekoli, se ke komukoli dostanou.
Odpovědět
ja moc dobre vim kolik si toho muzu vzit a kolik me ceka pokuta pokud me chyti me jde jen pouze o to jestli jsou ty kontroly vice caste
Odpovědět