Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 998 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Roas a poslední změna proběhla před 9 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 946. až 960. (celkem z 999)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Dnes dopoledne bylo stehovani ponekud klidnejsi,protoze uz nebylo stridani turnusu.Tento byl skutecne posledni v teto sezone

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Ja jsem jeste obligatne otocil letiste s leticimi klienty a vecer jsem se vratil do pusteho kempu.Podle predpovedi mi pocasi dovoli vyjet si na more uz jenom jednou a pak budu mit dostatek casu na zakonzervovani veskere vystroje.Takze zitra se to budu snazit vyuzit naplno.Rozhodl jsem se najit a prozkoumat nove loviste,tak uvidim jak to dopadne.

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To Dody145: Nezbývá než zamáčknout slzu a poděkovat za fantastické reportáže a obětavost, kdy po vyčerpávajícím dni ještě zbývá síla nás ostatní zásobovat mnoha příspěvky a fotkami…

Nejednou mi při nich vystydla ranní káva…))))

jirka66
    Účastník
    (353 odpovědí)

Velké díky Dedo za všechny aktuality, kterými jsi nás celou sezonu zásoboval. A jak dál – vidíš svou budoucnost i nadále spojenou s Titranem ? 😎

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Škoda že už tam končíte.Chtěl bych ještě letos jednou vyrazit do Norska a na ten Titran by to asi nebylo marný.Kdyby ještě teď na podzim někdo jel na sever a měl volné místo ,tak bych se rád připojil.Ještě jsem na podzim nebyl a tak bych to chtěl ještě prubnout.Něco jsem měl ,ale nevyšlo to.Příští rok ještě nevím,ale na jaře na Krakvag s partou určitě nejedu-musím trochu udělat změnu.Tak možná Titran.

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

Dedo dík a při úposledním výjezdu si to užij a rozluč se s Poseidonem,byl letos štědrý.Ahoj Jirka

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

jirka66 napsal:

Velké díky Dedo za všechny aktuality, kterými jsi nás celou sezonu zásoboval. A jak dál – vidíš svou budoucnost i nadále spojenou s Titranem ?

Uvidime.Mam nekolik zajimavych nabidek,ale Titran je I pres nejake ty nedostatky moje srdcovka.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Moje pruzkumna jizda nesplnila ocekavani,ale fakt byl takovy,ze ani na overenych mistech ryby nehyrily aktivitou.Asi citily prichazejici frontu a uplnou zmenu pocasi.

Takze jsem se dnes vicemene kochal.Louceni s morem bylo uplne symbolicke.Krasne pocasi odchazelo a posledni kousky modre oblohy

zarily na vychode

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Od zapadu na mne valila tezka oblaka.Jakoby leto odchazelo a prichazel podzim

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Presto jsem si jeste trosku vyzkousel zavlacit I zamnickovat abych neodesel uplne s prazdnou.Takze toto jsou moje posledni ryby z letosniho Titranu.Makrelky na jaro a jeste neco pro Dorsaka aby mel co udit.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Zitra uz jenom prace a ukryvani se pred silnym vetrem

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To dedo145:Stejné pocity jsme měli i my v kempu EDENu na Hitře. Přejeme pohodovou cestu domů a už nyní se těšíme na další skvělé reporty v budoucí sezóně. 😛

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

dedo145 napsal:

Zitra uz jenom prace a ukryvani se pred silnym vetrem

Věř že bych TI rád pomohl s prací i skrývání přibral bych ještě Doršáka to by byl mazec

squid
    Člen
    (6 odpovědí)

Letošní zážitek na Titranu byl opět jedinečný. Delegát Petr alias Dedo145 je nepřekonatelný. A to jak delegát tak i rybářský průvodce. O rybáře se opravdu stará a je vždy pomocný dobrou radou. A komu se poštěstí mít ho na lodi, jako letos mně, nebo se alespoň drží jeho rad, má o zážitky a skvělé úlovky postaráno.

Celkově dle mého názoru úroveň na Titranu rok od roku stále roste a i úlovky a komentáře to dokazují.

Ještě jednou díky za vše!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 946. až 960. (celkem z 999)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...