Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)
Dnes dopoledne bylo stehovani ponekud klidnejsi,protoze uz nebylo stridani turnusu.Tento byl skutecne posledni v teto sezone
Odpovědět
Ja jsem jeste obligatne otocil letiste s leticimi klienty a vecer jsem se vratil do pusteho kempu.Podle predpovedi mi pocasi dovoli vyjet si na more uz jenom jednou a pak budu mit dostatek casu na zakonzervovani veskere vystroje.Takze zitra se to budu snazit vyuzit naplno.Rozhodl jsem se najit a prozkoumat nove loviste,tak uvidim jak to dopadne.
Odpovědět
To Dody145: Nezbývá než zamáčknout slzu a poděkovat za fantastické reportáže a obětavost, kdy po vyčerpávajícím dni ještě zbývá síla nás ostatní zásobovat mnoha příspěvky a fotkami...
Nejednou mi při nich vystydla ranní káva...))))
Odpovědět
Velké díky Dedo za všechny aktuality, kterými jsi nás celou sezonu zásoboval. A jak dál - vidíš svou budoucnost i nadále spojenou s Titranem ? 8-)
Odpovědět
Škoda že už tam končíte.Chtěl bych ještě letos jednou vyrazit do Norska a na ten Titran by to asi nebylo marný.Kdyby ještě teď na podzim někdo jel na sever a měl volné místo ,tak bych se rád připojil.Ještě jsem na podzim nebyl a tak bych to chtěl ještě prubnout.Něco jsem měl ,ale nevyšlo to.Příští rok ještě nevím,ale na jaře na Krakvag s partou určitě nejedu-musím trochu udělat změnu.Tak možná Titran.
Odpovědět
Dedo dík a při úposledním výjezdu si to užij a rozluč se s Poseidonem,byl letos štědrý.Ahoj Jirka
Odpovědět
[citace]jirka66 napsal:
Velké díky Dedo za všechny aktuality, kterými jsi nás celou sezonu zásoboval. A jak dál - vidíš svou budoucnost i nadále spojenou s Titranem ? [/citace]
Uvidime.Mam nekolik zajimavych nabidek,ale Titran je I pres nejake ty nedostatky moje srdcovka.
Odpovědět
Moje pruzkumna jizda nesplnila ocekavani,ale fakt byl takovy,ze ani na overenych mistech ryby nehyrily aktivitou.Asi citily prichazejici frontu a uplnou zmenu pocasi.
Takze jsem se dnes vicemene kochal.Louceni s morem bylo uplne symbolicke.Krasne pocasi odchazelo a posledni kousky modre oblohy
zarily na vychode
Odpovědět
Od zapadu na mne valila tezka oblaka.Jakoby leto odchazelo a prichazel podzim
Odpovědět
Presto jsem si jeste trosku vyzkousel zavlacit I zamnickovat abych neodesel uplne s prazdnou.Takze toto jsou moje posledni ryby z letosniho Titranu.Makrelky na jaro a jeste neco pro Dorsaka aby mel co udit.
Odpovědět
To dedo145:Stejné pocity jsme měli i my v kempu EDENu na Hitře. Přejeme pohodovou cestu domů a už nyní se těšíme na další skvělé reporty v budoucí sezóně. :-P
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Zitra uz jenom prace a ukryvani se pred silnym vetrem[/citace]Věř že bych TI rád pomohl s prací i skrývání přibral bych ještě Doršáka to by byl mazec
Odpovědět
Letošní zážitek na Titranu byl opět jedinečný. Delegát Petr alias Dedo145 je nepřekonatelný. A to jak delegát tak i rybářský průvodce. O rybáře se opravdu stará a je vždy pomocný dobrou radou. A komu se poštěstí mít ho na lodi, jako letos mně, nebo se alespoň drží jeho rad, má o zážitky a skvělé úlovky postaráno.
Celkově dle mého názoru úroveň na Titranu rok od roku stále roste a i úlovky a komentáře to dokazují.
Ještě jednou díky za vše!!!
Odpovědět