Hasvik, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Titran 2014

Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)

Odpovědět

A nejen opalovat.Vitkovci si popletli Norsko s Chorvatskem

Jen dobry napad s provazovym zebrikem se zatim nedotahnul do konce,Proste na nase stihle postavy budeme potrebovat asi poradne zelezne schody

My jsme neodolali krasnemu pocasi a 4 lode vyjely na Skoflun.Kelery a dorse se zatim pred nami schovavaji,ale sem tam se kelirek podari

Samozremne si kazdy chtel jeste odnest zazitek z posledniho dne a tak jsme najeli na mnikoviste.Po minulem mnikobrani jsem mel trosku obavy o pocty a velikost lengu,ale uz prvni drift nas presvedcil,ze doma mnikova stale trva

Vencova parta mela 3 kousky o velikosti 115 cm.Asi to byli braskove

jeste se jim podarilo zachranit zivot rackovi

U nas zabral nejlepe Martin a jeho 132-ka dnes vyhrala

My jsme dnes meli noveho clena posadky a ten nam tedy daval zabrat.Ale do Martinoveho mnicka nam vzdy chybelo nekolik cm

Po umorne praci ,kdyz jsme vytahli 9 mnicku nad 115 cm nekteri clenove posadky zaujali polohu leziciho strelce

Takhle se s vami loucim cestou z ploten.Zitra mi posledni turnus odjizdi a ja tu jeste par dni zustanu abych zakonzervoval vsechny pristroje,dobit baterky a pripravit vse na rozbeh pristi sezony.Mozna se jeste dostanu I na vodu,takze nas zatim neopoustejte.

[citace]dedo145 napsal:

Takhle se s vami loucim cestou z ploten.Zitra mi posledni turnus odjizdi a ja tu jeste par dni zustanu abych zakonzervoval vsechny pristroje,dobit baterky a pripravit vse na rozbeh pristi sezony.Mozna se jeste dostanu I na vodu,takze nas zatim neopoustejte.

[/citace] jasně,dobijem baterky a příští rok,hrrr...na.ně :-D:-D

Musím pochválit.Nejhezčí a nejpotěšující příspěvky na tomto webu jsou z Titranu-dedo 45. Dík.

Souhlas pěkný foto a reportáže .Ryby parádní.Jestli se nepletu,tak jste tam chytili toho lososa 102cm.Titran asi super lokalita.Tak dedo145 ještě přeji na závěr něco pěkného.

[citace]Harty napsal:

Souhlas pěkný foto a reportáže .Ryby parádní.Jestli se nepletu,tak jste tam chytili toho lososa 102cm.Titran asi super lokalita.Tak dedo145 ještě přeji na závěr něco pěkného.[/citace]

Diky Harty.Titran je fakt super lokalita a to hlavne proto,ze jsme vysazeni az do more a na otevrene more mas tri minutky cesty.

Takhle to vypadalo vcera odpoledne.Nekteri jeste susili filety,jini zase vystroj a nedalo jim to moc prace,protoze teplomer ukazoval 25 stupnu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.