Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)
To BJ73:
Tak to tam budeme spolu. My vyjíždíme 4.5. Jen máme trochu problém, protože nám vypadli dva kolegové ze zdravotních důvodů. Tak snad někoho seženeme do party.
Odpovědět
:-D tak 25.4.....vyrážíme....skoro sbaleno...tak za 30....8-)
Odpovědět
čau , ake parametre ma ta udica na fotke , a nejake tie ohodnotenia?dikvopred chcem si kupit 15-45g zda sa Mi trochu nevivažena ,ako som ju držal v obchode Dik
Odpovědět
[citace]Rybarik napsal:
čau , ake parametre ma ta udica na fotke , a nejake tie ohodnotenia?dikvopred chcem si kupit 15-45g zda sa Mi trochu nevivažena ,ako som ju držal v obchode Dik[/citace]. Penn Overseas 2,1....30lbs...naviák Penn ..Slammer.560..8-)
Odpovědět
:-)toto byly nejúčinější zbraně na Bakkanu.! :-| a jak budou fungovat na Titranu.??:-)
Odpovědět
:-)Jestli pak jsou na Titranu taky mníkoviště jako u Honzy Dufka..? Jsou-nejsou.?:-|:-)
Odpovědět
Určitě jsou, protože k majáku jezdili i chlapi z Kvenvaeru, ale nevím přesně kde :-D Když se koukneš na mapku co jsem Ti poslal, tak vpravo dole je podmořský kopec Djupklakkflua a u něj to padá docela rychle do hloubky. My to tam zkoušeli, ale tahali jsme jen brosmy. Chce to dát asi větší kus masa
Odpovědět
Mirek
Jedu na 1 turnus sám.Loni jsem byl také a apsolutní spokojenost s chytačkou i kolegy rybáři s kterými jsem byl dán do partie.Věřím,že letos to také vyjde.Nemohu se dočkat.
Ahoj a ryby třeste se!
Odpovědět
[citace]MadMack napsal:
Určitě jsou, protože k majáku jezdili i chlapi z Kvenvaeru, ale nevím přesně kde Když se koukneš na mapku co jsem Ti poslal, tak vpravo dole je podmořský kopec Djupklakkflua a u něj to padá docela rychle do hloubky. My to tam zkoušeli, ale tahali jsme jen brosmy. Chce to dát asi větší kus masa[/citace] samo,mníky láká vůně nástrahy a proto si vozíme zamražený makrely,syn dává půlku makrely na nahození,na Bakkanu je tahal na 90-100m.v Zoo:-):-)
Odpovědět