Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 12°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Titran 2014

Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)

Odpovědět

Pavlikovi vsak s jidlem rostla chut

Pavlikova mamina Ivanka vsak vyhrala rodinny souboj

Na prvni den po prijezdu to nebylo spatne . Gratulujeme Bystrickym

A tohle hned prvni den tak to je bomba

Konecne mam vsechno pod kontrolou a vsechny zavady a drobne nedostatky,ktere vznikly po dobu me mesicni dovolene jsem odstranil.Od zitrka se uz muzu plne venovat hostum .

Ted si konecne rozbalim sve kufry a v klidu si jdu pospat.Ahoj zitra

Dedo 145, jsem rád, že jsi zpět a vítám Tě. Tvé krásné reporty jsou oživením tohoto vlákna a proto díky za ně.:-P

To Dody: Jen dobře. Myslím, že po té co jsi po devíti letech úspěšně absolvoval 5 tříd základky by Ti mé omluvenky k ničemu nebyli :)))

Hodně štěstí a sázej to sem, ať je na co se koukat a tiše vzpomínat.

Ty Doršáček to sa nebojíš takto rýpať do nášho deda 145 toto ťa bude stáť minimálne tatranský čaj.!!!!!

Dedo145 - Super, není nad pozitivní zprávy 4 dny před odjezdem

[citace]Dorsak napsal:

To Dody: Jen dobře. Myslím, že po té co jsi po devíti letech úspěšně absolvoval 5 tříd základky by Ti mé omluvenky k ničemu nebyli :)))

Hodně štěstí a sázej to sem, ať je na co se koukat a tiše vzpomínat.[/citace]Doršáčku tiše vzpomínej já budu na Tebe taky

[citace]Marecek napsal:

Ty Doršáček to sa nebojíš takto rýpať do nášho deda 145 toto ťa bude stáť minimálne tatranský čaj.!!!!! [/citace]Marečku Miša je hrozně odvážnej chlap ten se nebojí

A uz to jede.Pocasicko zatim prumerne,jezdit se da,ale plotny jsou zatim nedostupne.Takze se jenom vlaci okolo majaku a anten.

Polaci v prumeru 60 - 70 cm

Sem tam nejaky cervenacek

Anebo cervenicka

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.