Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 12°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Titran 2014

Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)

Odpovědět

Takze posledni pozdrav od Vahu na Titran a za chvilku balime.Odjezd 2.8 a uz se tesim na chladnejsi vody

Jo a zitra jeste s Dorsakem proceseme podpolianske lesy,aby jsme nemuseli houby vozit z Norska:-D

No jestli je budeme opět pročesávat Spiššskou, tak potěš :)

Ahoj dedo 145, budou makrely ještě koncem srpna? Dokážeš tipnout hojnost makrel a sleďů v termínu od 20.8. do 1.9. Jinak se s ajťačkem těšíme na večerní pokec po úspěšném denním rybolovu. Petru zdar. Petr

[citace]petrstar napsal:

Ahoj dedo 145, budou makrely ještě koncem srpna? Dokážeš tipnout hojnost makrel a sleďů v termínu od 20.8. do 1.9. Jinak se s ajťačkem těšíme na večerní pokec po úspěšném denním rybolovu. Petru zdar. Petr[/citace]

Peto myslim,ze makrel budes mit plne zuby.Horsi je to se sledi.Uz treti rok se nam velka hejna vyhybaji a nejhorsi na tom je ze v podzimnich casech se velke ryby stahuji za touto snadno dostupnou potravou.

[citace]Dorsak napsal:

No jestli je budeme opět pročesávat Spiššskou, tak potěš :)[/citace]

Neboj zustaneme asi jen u caje/Tatranskeho/:-S:-S

S GPS se situace zlepsuje jen pomalu.Tento rok byly dokoupeny 2 nove,ale opet se pokazily ctecky u 2 starych z minuleho roku.Vezu ted dalsi opravenou z domu,takze kdyz vse dobre dopadne tak jich bude celkem 7 ks na 11 lodi.Takze jeste 4 ks mi chybi

Díky za informaci.Už se těším jak jim dáme zabrat a když ne tak si dobře pročistíme hlavu.

Opožděná ukázka z Titranu (5.7.14)z lovných fleků Dědy.

To dedo 145:díky za zprávu.

[citace]Dorsak napsal:

No jestli je budeme opět pročesávat Spiššskou, tak potěš :)[/citace]

Včera když jsem Vám volal tak kávu jste asi neměli..:-D:-D:-D:-D

[citace]dedo145 napsal:

Nekdy vsak hacek neudava spravne tempo a zustava to jen na strokovi[/citace]Chudák dedo to jsis vybral háčka jak fík vždyt tam leží jak vorvanej vorvan

[citace]dedo145 napsal:

Takze posledni pozdrav od Vahu na Titran a za chvilku balime.Odjezd 2.8 a uz se tesim na chladnejsi vody[/citace]ten prostřední je mi nějakej povědomej

To Sroubek : no jooo jak jsem slibil tak jenom Tatratea

Sroubecku tu mas dukaz,ze I po TT se da behat po lese.Tohle uz je posledni foto ze subtropickeho pasma.Za 2 dny odjezd na Titran a pak huraaa na ne

[citace]dedo145 napsal:

Sroubecku tu mas dukaz,ze I po TT se da behat po lese.Tohle uz je posledni foto ze subtropickeho pasma.Za 2 dny odjezd na Titran a pak huraaa na ne[/citace]

Krásně si to užíváte...8-)8-)8-)8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.