Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)
[citace]JAKABO napsal:
Daj si norgeskart.no. Výborné mapy aj s popisom.[/citace]
Přesně tak nebo http://www.gislink.no
Odpovědět
Tak na Ornklakkenu souřadnice těch 15m jsou N63 47.696´E8 11.805´,Hakkaskallen N63 45.036´E8 12.487´a Brannsbakken N63 41.051´E8 11.243´
Odpovědět
:-)Ten Ornklakken:-) ta báječná lokalita,,(velké ryby)?? 8-). Jak je asi daleko od základny(přístavu). :-|
Odpovědět
[citace]Respi napsal: Ten Ornklakken ta báječná lokalita,,(velké ryby)?? . Jak je asi daleko od základny(přístavu). [/citace]
Myslím,že cca 17 km.Podle vln tak hodinka cesty.Víc Ti určitě řekne dědo145.Je to jeho oblíbené místečko...
Odpovědět
:-Djo už se těšíme na dědo145. 8-)hlavně syn,ten je nedočkavej,už se nemůže dočkat!:-) a koukal jsem na mapy,teda ten Ornklakken je pěkně daleko:-|
Odpovědět
Jo, je to 17 km. Ale Honza Dufek to má o 9 km dál. Neboj, je to cobydup.
Odpovědět
[citace]007krivanek napsal: Respi napsal:
Jo, je to 17 km. Ale Honza Dufek to má o 9 km dál. Neboj, je to cobydup. :-| to tam,takovou dálku jezďej (na Ornklakken) chytat kluci až od Honzy Dufka? Z
Hitry..??:-|:-)8-)
Odpovědět
No jasně, není lepší místo v okolí Froya, a že jsme jich projezdili.
Na západní hranu je to 22 km, takže ještě o kousek dál. Chce to vyzkoušet, podle driftu, podle větru na které z hran ryby stojí. Je to sice dálka, ale jak je psané výše, je to úžasné místo.Nikdy jsem na něm nevyhořeli.Teda zatím :)
Odpovědět
[citace]007krivanek napsal:
Jo, je to 17 km. Ale Honza Dufek to má o 9 km dál. Neboj, je to cobydup. [/citace]
...my máme Podkovu 3 minuty..a mníkoviště 7 minut...vše ve fjordu, Ornklakken je dobrý místo, jen musí vyjít počasí...:-)
Odpovědět
:-)Tak jsem si dnes vytisknul mapy, jak Titranu a okolí,tak i Hitry,:-) jsou vlastně vedle sebe ..!,už abychom tam byli8-)8-) už za 87..!!
Odpovědět
:-| A kruci na Froye taky hoří:-S snad se to nerozšíří až k Titranu ,to by bylo na prd...sakryš:-E:-E
Odpovědět
:-|tak na Froye už snad klid:-) a za nějakých 73. už vyrážíme..8-)
Odpovědět
:-)Přípravy na Titránek vrcholí:-)multíky,navijáky, promazány,šňůry,pruty připravený:-)8-) lodě nastartovaný:-D !!!8-)
Odpovědět