Hasvik, NO
temperature icon -7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -2°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Titran 2014

Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)

Odpovědět

:-Dvčera to šlo...8-)

Respi - zdar, pěkné úlovky. Bylo něco na testovací gumy nebo je mám všechny vyházet? :-D

[citace]MadMack napsal:

Respi - zdar, pěkné úlovky. Bylo něco na testovací gumy nebo je mám všechny vyházet? [/citace] Nic nevyhazuj určitě budou makat.Těším se až prubnu ty čiré od tebe.

Harty, kdy vyrážíš?

;-)to MadMack..na ty světlé vůbec nic,jenom na tmav.zelené nebo hnědé..a obecňačky je překusovaly..!! Takže světlé barvy nefungovaly:-|

:-)tyto barvy bodovaly8-)

Respi - Aj karamba, to neslyším rád :-? No zelenou barvu na silikon mám, oranžovou bych taky nějak splácal, tak to možná ještě zachráním. Aby se nestalo, že pojedu z Norska domů a nešáhnu si na rybu.

Zajtra "tradá" na Titran :-P

Včerejší odjezd z Titranu,nádherné počasí...:-)

:-)BJ73...tak ja zadařilo? Už jste byli na vodě.? Kousaly..?:-P

[citace]Respi napsal:

na Vor.plošinu nás nepustil vítr, muselo se do fjordů,něco se nachytalo..[/citace]

To je škoda, čekali jsme co se tam chytne :-( Guma by tam určitě bodovala :-)

:-)ale jo,něco se tam nachytalo,někteří kluci tam byli,ale jestli chytali na gumy nebo pilkry to nevím:-(

[citace]halibutak napsal:

To je škoda, čekali jsme co se tam chytne Guma by tam určitě bodovala [/citace]

Zdárec Vydro, dnes mi spadl kámen ze srdce a můžu s klidem prohlásit, že Tvůj vybraný exemplář chodí na 1*. Trochu jsem zahřešil a na jednom písáku pod špičkou prutu na jigovce s uštípnutým hrotem povodil všechny modely. Pouze jeden se musí táhnout rychleji aby pracoval jak má. Dokonce byl i jeden atak od okouna, takže pohyb je OK, teď už jen ty barvy.

[citace]Respi napsal:

to MadMack..na ty světlé vůbec nic,jenom na tmav.zelené nebo hnědé..a obecňačky je překusovaly..!! Takže světlé barvy nefungovaly[/citace]

Respi, ještě pár dotázků. Na jakých hloubkách jste chytali? A do jaké hloubky bylo vidět na mořské dno? třeba je možné, že v hloubce větší jak 10m ta světlá barva ztrácí účinnost.

[citace]MadMack napsal:

halibutak napsal:

To je škoda, čekali jsme co se tam chytne Guma by tam určitě bodovala

Zdárec Vydro, dnes mi spadl kámen ze srdce a můžu s klidem prohlásit, že Tvůj vybraný exemplář chodí na 1*. Trochu jsem zahřešil a na jednom písáku pod špičkou prutu na jigovce s uštípnutým hrotem povodil všechny modely. Pouze jeden se musí táhnout rychleji aby pracoval jak má. Dokonce byl i jeden atak od okouna, takže pohyb je OK, teď už jen ty barvy. [/citace]

Čágo Kapitáne, to bylo slyšet až u nás doma:-D Barva bude určitě dobrá. Ta medovka vypadá dobře. Za chvilku jí už namočíme :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!