Hledám ifo o Froya Titran.Děkuji.
Co konkrétně tě zajímá, mám docela dost waypoints, mám ti je sem napsat? Nebo hledá? ubytování s dobrými loděmi?
Odpovědět
Jedná se o velmi dobré místo na dohled od Hitry. Jezdí tam SN- tour. Ubytování na úrovni, lodě velké s volantovým řízením, start elektrický, vybavené sonarem star?ích typů moc dobře nepracující.
Ryb v?eho druhu dostatek i vět?í kusy nad jeden metr (treska obecná,tmavá -keler i mník). Dá se ulovit i ?ralok ostroun severní.
Filetárna bez přístře?ku. Doporučuji i výlet na lov na otevřeném moři s kutrem Titran.
Odpovědět
Pro Vladimir.Chceme jet pří?tí rok 30.5 na 10 dní, právě na Titran s SN.Jedu tam poprvé, proto se ptám 1. na co nejlépe,2. kde a 3. máme-li jet s kutrem na otevřené moře. Dík moc za info Fridass
Odpovědět
pro Ice: pří?tí rok se také chystáme na Titran, tak?e nabízené waypointy by se nám také hodili :-)
Koukal jsem do map a přijde mi, ?e rybařina ve fjordech - hlavně vláčka, bude asi hor?í, nebo se pletu?
Děkuji za info, hezký den.
Odpovědět
K Titranu jezdím hodně na polaky, na místo Djuppskalflua,je to podvodní kopec ze sta metrů na sedm, hlavně na jaře je to bomba místo..podívám se do plotru na souřadnice..
Odpovědět
Tak Vás tu po dlouhé době zdravím. Koukám, ?e jsou udělány nové stránky. K Titranu. Je tam krytá filetárna přímo u lodí s osvětlením a tekoucí vodou. Otevřenou udělali pro pohodlí při kuchání za pěkného počasí a pro focení úlovků. Zde je foto filetárny.
http://www.norsko.estranky.cz/fotoalbum/norsko-2009/norsko-2009/89
Více informací o této lokalitě Vám rád zodpovím.
www.norsko.estranky.cz
007krivanek@seznam.cz
Odpovědět
pro Honza Dufek Honzo po?li mě prosímtě nějaké waypointy okolí Titranu, hlavně kde vláčet.Dík Fridass
Odpovědět
to fridass: jestli Ti poslal Honza Dufek nějaké souřadnice, nechce? se s námi podělit :-).
Díky.
Odpovědět
smouky zavolej telef. má? v soukr zprávách mám rozbitý comp
Odpovědět
Super. Děkuji oběma. Po návratu ( duben 2010 ) dám vědět, jak jsem pochodil.
Odpovědět
Zavolejte nebo napi?te Hynkovi. Jeho kemp je v Kvenvaeru a je to kousek od Titranu tak 15 min. lodí. Jezdíme tak 15 km za Titran na první plotny z moře tam je to super. Je to místo kam jezdí kutry za peníze. Domluv se s Hynkem on má mapu a určitě ti jí po?le.
Kontakt na Hynka je na www.rybarskysen.cz
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...