Zajímavý systém na chytání na celou rybu. Zkoušeli jste něco podobného?
Zajímavý systém na chytání na celou rybu. Zkoušeli jste něco podobného?
Dobrý den , za 33 odjíždíme směr střední Norsko a chtěl bych se zeptat jestli je nějaká možnost náhrady GPS abychom si mohli ukládat místa kde jsme chytali.Děkuji za odpovědi
Napadá mě jedině nějaká aplikace v chytrým telefonu. Nevím jestli něco takovýho je, co by podporovavlo mapy mořského dna - Bluechart. První co bych asi vyzkoušel, tak je Locus Map Pro - outdoor GPS. Je to dost nabušená appka, tak by snad zvládla i tohle.
Nic obstojně nenahradí klasickou GPS, např. Garmin 620 s námořní mapou. ;)
Odpovědět
Dobrý den , za 33 odjíždíme směr střední Norsko a chtěl bych se zeptat jestli je nějaká možnost náhrady GPS abychom si mohli ukládat místa kde jsme chytali.Děkuji za odpovědi
Napadá mě jedině nějaká aplikace v chytrým telefonu. Nevím jestli něco takovýho je, co by podporovavlo mapy mořského dna – Bluechart. První co bych asi vyzkoušel, tak je Locus Map Pro – outdoor GPS. Je to dost nabušená appka, tak by snad zvládla i tohle. Nic obstojně nenahradí klasickou GPS, např. Garmin 620 s námořní mapou.
![]()
Použij aplikaci Norgeskart - zdarma na Obchod Play, mapy si stáhneš offline. Má to spoustu funkcí včetně zaznamenávání polohy. Myslím, že budeš spokojený. :-)
Odpovědět
Norgeskart bude asi dobrá appka, ale co mě teď napadlo, že pokud aplikace k chodu vyžaduje mobilní signál/datovou síť, tak je velice snadný v zápalu rybolovu odjet dál od pobřeží, kde už signál není, nebo je mizernej a co pak? Má to někdo otestovaný?
Odpovědět
Norgeskart bude asi dobrá appka, ale co mě teď napadlo, že pokud aplikace k chodu vyžaduje mobilní signál/datovou síť, tak je velice snadný v zápalu rybolovu odjet dál od pobřeží, kde už signál není, nebo je mizernej a co pak? Má to někdo otestovaný?
Myslím že můj kamarád ji používá a není potřeba data funguje přes GPS v mobilu
Odpovědět
lepsi je Navionics, tam jde mapa stahnout do pameti urcitou oblast a pak neni potreba signal a data, staci jen GPS
Odpovědět
mockrát děkuji za odpovědi jdu to postahovat a uvídíme.:-)
Odpovědět
Za mě jedině navigace s mapou dna. Od určité doby nemám rád multifunkční zařízení. A všechno se dá koupit i z druhé ruky, pokud člověk zrovná netrvá na posleních novinkách, který sou cenově přestřelený...
Odpovědět
Myslím že můj kamarád ji používá a není potřeba data funguje přes GPS v mobilu
Přesně jak píše, využívá gps čip v mobilu a není potřeba data. Používal jsem to taky.
Odpovědět
Ahoj vsichni, prosim o radu nebo napad. Mam dva proutky na privlac a ani na jednom neni sice nevim proc , ale neni na blanku ocko na zajisteni nastrahy. Pry se da nekde koupit pripinaci ocko, ale nevim kde. Nerad bych to daval na prasaka za normalni ocko.
Dekuji Honzak 😅😅😅
Odpovědět
Tak to by mě taky zajímalo. Já už mám rukověti rozpíchaný jak jehelníček.
Odpovědět
Tak to by mě taky zajímalo. Já už mám rukověti rozpíchaný jak jehelníček.
Stačí kousek silnějšího měděného drátu v bužírce. Ohnout do tvaru řeckého písmena omega.
Nožičky převázat k blanku nití stejně jako očka a přelakovat lakem na nehty. Několik vrstev
až je povrch hladký. Barva laku stejná jako je vyvázání oček. Karel
Odpovědět
Mam jednu rychlejsi, staci binder paska kolem nozicky navijaku a nechat tam vuli abys mohl zahaknout hacek.
Odpovědět
Blinder paska je ta elektrikarska??
Odpovědět
Používám jednoduchou fintu- ohnutý drát z elektroizolace, do "U" a na koncích "nožičky" a upevním to na korkovou část jen více gumičkami - kdykoliv se to dá sundat a líp se to nosí, zvlášť jak je tam nástraha 100g+, je to vyváženější, když je zátěž až pod osou naviáku. Gumičky časem odejdou ale pytlík stojí jen pár kaček, na fídry dám jen pár gumiček - háčky jsou malé, nemá cenu dělat očko. To samé muškařák, jak člověk používá dlouhé návazce je očko na háček před naviákem na nic - je to krátký...
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...