Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Tašky, kufry, batohy na nástrahy – jaké používáte na lodi

Chtěl bych si pořídit tuto tašku. Znáte ji někdo? Rozměry: 50 x 35 x 30 cm.

Odpovědět

Pripojuji se k žádosti kde a za kolik to seženu . To se mi líbí.:-D

to Jindrich a Holzby:kupoval jsem ji u Zerpa,ale už nevím cenu.

Pokusím se nafotit více detailů a pošlu to sem.Jinak koupeno dnes v Tomi-Korda v Holešovicích.Vyvolávací cena 2.299,00 Kč, po mírném přesvědčování, lámání v kole a pohrůžkou znásilnění jsem dostal 10% slevu.Jelikož jsem ještě koupil naviják a pletenku, tak jsem tam nechal vcelku docela balík.Hodím také foto, aŤ se Vám pochlubím...:-P:-P:-P

[citace]leiter napsal:

Pokusím se nafotit více detailů a pošlu to sem.Jinak koupeno dnes v Tomi-Korda v Holešovicích.Vyvolávací cena 2.299,00 Kč, po mírném přesvědčování, lámání v kole a pohrůžkou znásilnění jsem dostal 10% slevu.Jelikož jsem ještě koupil naviják a pletenku, tak jsem tam nechal vcelku docela balík.Hodím také foto, aŤ se Vám pochlubím...[/citace]

uff... to je docela raketa.... no ale je opravdu pěkná... ještě o tom popřemýšlím...

[citace]leiter napsal: Pokusím se nafotit více detailů a pošlu to sem.Jinak koupeno dnes v Tomi-Korda v Holešovicích.Vyvolávací cena 2.299,00 Kč, po mírném přesvědčování, lámání v kole a pohrůžkou znásilnění jsem dostal 10% slevu.Jelikož jsem ještě koupil naviják a pletenku, tak jsem tam nechal vcelku docela balík.Hodím také foto, aŤ se Vám pochlubím...[/citace]Šup sem s tim:-D

[citace]Holzby napsal: leiter napsal:

Pokusím se nafotit více detailů a pošlu to sem.Jinak koupeno dnes v Tomi-Korda v Holešovicích.Vyvolávací cena 2.299,00 Kč, po mírném přesvědčování, lámání v kole a pohrůžkou znásilnění jsem dostal 10% slevu.Jelikož jsem ještě koupil naviják a pletenku, tak jsem tam nechal vcelku docela balík.Hodím také foto, aŤ se Vám pochlubím...

uff... to je docela raketa.... no ale je opravdu pěkná... ještě o tom popřemýšlím...[/citace]Plano dělá kvalitní věci,takže ta cena je přiměřená.

Leitere můžeš sem dát číslo modelu?Mělo by být na kufru někde vyražené.

Takže v porovnání s velikostí lahve Jamesona

boční pohled, na obou stranách očka na pilkry na zavěšení

horní schránka na všelijaké obratlíky, karabiny, očka, háčky, atd

po otevření horního deklu na Vás kouká prostor pro velké pilkry a např. návazce na makrely, kellírky atd

v dolní části se nacházejí 4 samostatné vyjížděcí, v pevných vodících drážkách, kazety na jiné drobnosti

detail jedné z kazet spolu s volně umístitelnými zarážkami

[citace]leiter napsal: Takže v porovnání s velikostí lahve Jamesona[/citace]To jsi nepsal že jsi to dostal i s flaškou.Asi tě mají rádi:-D:-D:-D

pohled shora do vrchní části

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.