Chtěl bych si pořídit tuto tašku. Znáte ji někdo? Rozměry: 50 x 35 x 30 cm.
Chtěl bych si pořídit tuto tašku. Znáte ji někdo? Rozměry: 50 x 35 x 30 cm.
Pripojuji se k žádosti kde a za kolik to seženu . To se mi líbí.:-D
Odpovědět
to Jindrich a Holzby:kupoval jsem ji u Zerpa,ale už nevím cenu.
Odpovědět
Pokusím se nafotit více detailů a pošlu to sem.Jinak koupeno dnes v Tomi-Korda v Holešovicích.Vyvolávací cena 2.299,00 Kč, po mírném přesvědčování, lámání v kole a pohrůžkou znásilnění jsem dostal 10% slevu.Jelikož jsem ještě koupil naviják a pletenku, tak jsem tam nechal vcelku docela balík.Hodím také foto, aŤ se Vám pochlubím...:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]leiter napsal:
Pokusím se nafotit více detailů a pošlu to sem.Jinak koupeno dnes v Tomi-Korda v Holešovicích.Vyvolávací cena 2.299,00 Kč, po mírném přesvědčování, lámání v kole a pohrůžkou znásilnění jsem dostal 10% slevu.Jelikož jsem ještě koupil naviják a pletenku, tak jsem tam nechal vcelku docela balík.Hodím také foto, aŤ se Vám pochlubím...[/citace]
uff... to je docela raketa.... no ale je opravdu pěkná... ještě o tom popřemýšlím...
Odpovědět
[citace]leiter napsal: Pokusím se nafotit více detailů a pošlu to sem.Jinak koupeno dnes v Tomi-Korda v Holešovicích.Vyvolávací cena 2.299,00 Kč, po mírném přesvědčování, lámání v kole a pohrůžkou znásilnění jsem dostal 10% slevu.Jelikož jsem ještě koupil naviják a pletenku, tak jsem tam nechal vcelku docela balík.Hodím také foto, aŤ se Vám pochlubím...[/citace]Šup sem s tim:-D
Odpovědět
[citace]Holzby napsal: leiter napsal:
Pokusím se nafotit více detailů a pošlu to sem.Jinak koupeno dnes v Tomi-Korda v Holešovicích.Vyvolávací cena 2.299,00 Kč, po mírném přesvědčování, lámání v kole a pohrůžkou znásilnění jsem dostal 10% slevu.Jelikož jsem ještě koupil naviják a pletenku, tak jsem tam nechal vcelku docela balík.Hodím také foto, aŤ se Vám pochlubím...
uff... to je docela raketa.... no ale je opravdu pěkná... ještě o tom popřemýšlím...[/citace]Plano dělá kvalitní věci,takže ta cena je přiměřená.
Odpovědět
Leitere můžeš sem dát číslo modelu?Mělo by být na kufru někde vyražené.
Odpovědět
horní schránka na všelijaké obratlíky, karabiny, očka, háčky, atd
Odpovědět
po otevření horního deklu na Vás kouká prostor pro velké pilkry a např. návazce na makrely, kellírky atd
Odpovědět
v dolní části se nacházejí 4 samostatné vyjížděcí, v pevných vodících drážkách, kazety na jiné drobnosti
Odpovědět
[citace]leiter napsal: Takže v porovnání s velikostí lahve Jamesona[/citace]To jsi nepsal že jsi to dostal i s flaškou.Asi tě mají rádi:-D:-D:-D
Odpovědět