Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Tašky, kufry, batohy na nástrahy – jaké používáte na lodi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 66)
  • Autor
    dukey
    Účastník
    (116 odpovědí)

Taky mám obyč box na nářadí, jen s lehkou úpravou. Měl jsem obavy, že se trubky ulomí ale drží dobře.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

To Holzby

kámoš ho má asi 3 roky, je s ním spokojen, ale já bych ho nechtěl, neboť je takový nesourodý, špatně se čistí , nemá místo na velké pilkry, nedáš tam něco většího…. Nevím, velké boxy mi vyhovují llépe, když jsou svrchu uzavíratelné.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Já jako Kim, Pavka a mnoho ostatních používám kbelík od Primalexu a spokojenost. Pouze když potřebuji něco ze dna tak musím to nad tím vyndat. V kbelíku mám krabice s bižutérii, pilkrama a pod. Gumy dávám do igelitových sáčků a vytěsňuji s nimi prostor. Mám zde i foťák, vylovovací kleště, čelovku, nůž, metr a vše co potřebuji.

Jen jsem se stále neodhodlal k tomu filetování na lodi. Když filetujete na lodi, tak nechytáte a nebo máte náhozeno a prut v držáku s povolenou brzdou? A co když vyvrhujete rybu a v tom přijde záběr a máte ruce ne zrovna čisté na zásek? Nevím, možná to skusím a uvidím.

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

VenaS. napsal:

To Jindrich: Asi to bude chtít navrtat do dna dirky, aby z toho mohla vytékat voda.

ze spudu je to jako děrovaná přepravka, ohledně vody nevidím problém

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

dukey napsal:

Taky mám obyč box na nářadí, jen s lehkou úpravou. Měl jsem obavy, že se trubky ulomí ale drží dobře.

Taky jsem dosud používal box na nářadí, ale tenhle se mi líbí. Stejně krom toho mám ještě kbelík kde mám foťák, toal papír 😀 a tak. Nechce se mi míchat vše do jednoho, aby to nebylo celé od soli. fileťák a kleště nosím na opasku :-S

dukey
    Účastník
    (116 odpovědí)

Pravdou je, že tohle mám jen na přepravu do Norska. Gumy mám zvlášť a na loď beru “ledničku” a v ní mám krabičku se vším na den – gumy, jigy, karabinky, sváču, termosku, nože, foťák … a jistotu, že to bude díky víku v suchu. Mám v plánu něco na odkládání tak aby to bylo po ruce. Když se to osvědčí, hodím to sem.

Peter Heyder
    Účastník
    (93 odpovědí)

Ahojte

po 15 rokoch môžemd oporučiť aj Caddy na prepravu,kýblik od prymalexu oválne s krytom vo vnútry PVC truby cca priemer 50 mm na pilkre a čo poterbujem zavesím na špecialný držiak na pilkre na zábradlie člna.Ozaj neviete presnú dimenziu duralového zábradlia??cca 15-20mm_???.Inak najlepšie do člna vodovzdorné sú v Baumaxe krabice s deklom .Rozner 60 x 50 x 50 cm a vlezie tam všetko a dá sa to uložiť do boxu pod sedadlá na člne.

Peter:-x:-P

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Dnes jsem koupil super box do lodě.Vyfotím a dám ho sem.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Tak a je to tady

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

leiter napsal:

Můžeš nafotit více detailů?Krabičky zavírání atd.Také sem dát rozměry a cenu?Číslo modelu?Prodejce?Dík.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to leiter:mám tu samou už několik let,jen dole mám jeden vysoký šuplík,místo dvou nižších.Narvu do ní vše co potřebuju.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

mara45 napsal: to leiter:mám tu samou už několik let,jen dole mám jeden vysoký šuplík,místo dvou nižších.Narvu do ní vše co potřebuju.

Ahoj Máro no mě se taky líbí proto bych potřeboval větší přehled.:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 66)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Tašky, kufry, batohy na nástrahy – jaké používáte na lodi

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...