Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Tašky, kufry, batohy na nástrahy – jaké používáte na lodi

Chtěl bych si pořídit tuto tašku. Znáte ji někdo? Rozměry: 50 x 35 x 30 cm.

Odpovědět

Taky mám obyč box na nářadí, jen s lehkou úpravou. Měl jsem obavy, že se trubky ulomí ale drží dobře.

To Holzby

kámoš ho má asi 3 roky, je s ním spokojen, ale já bych ho nechtěl, neboť je takový nesourodý, špatně se čistí , nemá místo na velké pilkry, nedáš tam něco většího.... Nevím, velké boxy mi vyhovují llépe, když jsou svrchu uzavíratelné.

Já jako Kim, Pavka a mnoho ostatních používám kbelík od Primalexu a spokojenost. Pouze když potřebuji něco ze dna tak musím to nad tím vyndat. V kbelíku mám krabice s bižutérii, pilkrama a pod. Gumy dávám do igelitových sáčků a vytěsňuji s nimi prostor. Mám zde i foťák, vylovovací kleště, čelovku, nůž, metr a vše co potřebuji.

Jen jsem se stále neodhodlal k tomu filetování na lodi. Když filetujete na lodi, tak nechytáte a nebo máte náhozeno a prut v držáku s povolenou brzdou? A co když vyvrhujete rybu a v tom přijde záběr a máte ruce ne zrovna čisté na zásek? Nevím, možná to skusím a uvidím.

[citace]VenaS. napsal:

To Jindrich: Asi to bude chtít navrtat do dna dirky, aby z toho mohla vytékat voda.

[/citace]

ze spudu je to jako děrovaná přepravka, ohledně vody nevidím problém

[citace]dukey napsal:

Taky mám obyč box na nářadí, jen s lehkou úpravou. Měl jsem obavy, že se trubky ulomí ale drží dobře.[/citace]

Taky jsem dosud používal box na nářadí, ale tenhle se mi líbí. Stejně krom toho mám ještě kbelík kde mám foťák, toal papír :-D a tak. Nechce se mi míchat vše do jednoho, aby to nebylo celé od soli. fileťák a kleště nosím na opasku :-S

Pravdou je, že tohle mám jen na přepravu do Norska. Gumy mám zvlášť a na loď beru "ledničku" a v ní mám krabičku se vším na den - gumy, jigy, karabinky, sváču, termosku, nože, foťák ... a jistotu, že to bude díky víku v suchu. Mám v plánu něco na odkládání tak aby to bylo po ruce. Když se to osvědčí, hodím to sem.

Ahojte

po 15 rokoch môžemd oporučiť aj Caddy na prepravu,kýblik od prymalexu oválne s krytom vo vnútry PVC truby cca priemer 50 mm na pilkre a čo poterbujem zavesím na špecialný držiak na pilkre na zábradlie člna.Ozaj neviete presnú dimenziu duralového zábradlia??cca 15-20mm_???.Inak najlepšie do člna vodovzdorné sú v Baumaxe krabice s deklom .Rozner 60 x 50 x 50 cm a vlezie tam všetko a dá sa to uložiť do boxu pod sedadlá na člne.

Peter:-x:-P

Dnes jsem koupil super box do lodě.Vyfotím a dám ho sem.

Tak a je to tady

[citace]leiter napsal: [/citace]Můžeš nafotit více detailů?Krabičky zavírání atd.Také sem dát rozměry a cenu?Číslo modelu?Prodejce?Dík.

to leiter:mám tu samou už několik let,jen dole mám jeden vysoký šuplík,místo dvou nižších.Narvu do ní vše co potřebuju.

[citace]mara45 napsal: to leiter:mám tu samou už několik let,jen dole mám jeden vysoký šuplík,místo dvou nižších.Narvu do ní vše co potřebuju.[/citace]Ahoj Máro no mě se taky líbí proto bych potřeboval větší přehled.:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.