Chtěl bych si pořídit tuto tašku. Znáte ji někdo? Rozměry: 50 x 35 x 30 cm.
Chtěl bych si pořídit tuto tašku. Znáte ji někdo? Rozměry: 50 x 35 x 30 cm.
Taky mám obyč box na nářadí, jen s lehkou úpravou. Měl jsem obavy, že se trubky ulomí ale drží dobře.
Odpovědět
To Holzby
kámoš ho má asi 3 roky, je s ním spokojen, ale já bych ho nechtěl, neboť je takový nesourodý, špatně se čistí , nemá místo na velké pilkry, nedáš tam něco většího.... Nevím, velké boxy mi vyhovují llépe, když jsou svrchu uzavíratelné.
Odpovědět
Já jako Kim, Pavka a mnoho ostatních používám kbelík od Primalexu a spokojenost. Pouze když potřebuji něco ze dna tak musím to nad tím vyndat. V kbelíku mám krabice s bižutérii, pilkrama a pod. Gumy dávám do igelitových sáčků a vytěsňuji s nimi prostor. Mám zde i foťák, vylovovací kleště, čelovku, nůž, metr a vše co potřebuji.
Jen jsem se stále neodhodlal k tomu filetování na lodi. Když filetujete na lodi, tak nechytáte a nebo máte náhozeno a prut v držáku s povolenou brzdou? A co když vyvrhujete rybu a v tom přijde záběr a máte ruce ne zrovna čisté na zásek? Nevím, možná to skusím a uvidím.
Odpovědět
[citace]VenaS. napsal:
To Jindrich: Asi to bude chtít navrtat do dna dirky, aby z toho mohla vytékat voda.
[/citace]
ze spudu je to jako děrovaná přepravka, ohledně vody nevidím problém
Odpovědět
[citace]dukey napsal:
Taky mám obyč box na nářadí, jen s lehkou úpravou. Měl jsem obavy, že se trubky ulomí ale drží dobře.[/citace]
Taky jsem dosud používal box na nářadí, ale tenhle se mi líbí. Stejně krom toho mám ještě kbelík kde mám foťák, toal papír :-D a tak. Nechce se mi míchat vše do jednoho, aby to nebylo celé od soli. fileťák a kleště nosím na opasku :-S
Odpovědět
Pravdou je, že tohle mám jen na přepravu do Norska. Gumy mám zvlášť a na loď beru "ledničku" a v ní mám krabičku se vším na den - gumy, jigy, karabinky, sváču, termosku, nože, foťák ... a jistotu, že to bude díky víku v suchu. Mám v plánu něco na odkládání tak aby to bylo po ruce. Když se to osvědčí, hodím to sem.
Odpovědět
Ahojte
po 15 rokoch môžemd oporučiť aj Caddy na prepravu,kýblik od prymalexu oválne s krytom vo vnútry PVC truby cca priemer 50 mm na pilkre a čo poterbujem zavesím na špecialný držiak na pilkre na zábradlie člna.Ozaj neviete presnú dimenziu duralového zábradlia??cca 15-20mm_???.Inak najlepšie do člna vodovzdorné sú v Baumaxe krabice s deklom .Rozner 60 x 50 x 50 cm a vlezie tam všetko a dá sa to uložiť do boxu pod sedadlá na člne.
Peter:-x:-P
Odpovědět
[citace]leiter napsal: [/citace]Můžeš nafotit více detailů?Krabičky zavírání atd.Také sem dát rozměry a cenu?Číslo modelu?Prodejce?Dík.
Odpovědět
to leiter:mám tu samou už několik let,jen dole mám jeden vysoký šuplík,místo dvou nižších.Narvu do ní vše co potřebuju.
Odpovědět
[citace]mara45 napsal: to leiter:mám tu samou už několik let,jen dole mám jeden vysoký šuplík,místo dvou nižších.Narvu do ní vše co potřebuju.[/citace]Ahoj Máro no mě se taky líbí proto bych potřeboval větší přehled.:-)
Odpovědět