Zdravím rybáře mužu sehnat prášky postafen.cena za balení 10tab. 246kč ,měl by někdo zájem? at toho objednám víc.
Zdravím rybáře mužu sehnat prášky postafen.cena za balení 10tab. 246kč ,měl by někdo zájem? at toho objednám víc.
http://www.anamneza.cz/moduly/lek.php3?id=1027 - Postafen
http://www.weilchen.wz.cz/dovolena/kinedryl%2010.htm - Kinedryl
Odpovědět
Zkoušeli jste někdo homeopatikum Cocculine? Zabírá to velice dobře(určitě ne každému).Fungovalo mi to i při tandemovém seskoku.
Odpovědět
To ZAPA: To je vpořádku, pane Zapo, neomlouvejte se,já to psal v dobrém rozpoložení a nemyslel jsem to nikterak negativně, proto ten smajlík nakonec. Ono v těch diskuzích je všeobecný problém, že ostatní neslyší tón hlasu, nevidí vypitou sklenku u PC atd. a pak ten psaný text může hloupě vyznít. Asi všichni víme, že heslo "víra tvá tě vyléčí" už hodně lidem pomohlo a pomáhá dodnes. Často jsem to při subjektivních potížích někoho jiného zkoušel a většinou to zabralo. Neškodná tabletka o které někomu tvrdíte že je to lék na bolení zubů, zabírá zázračně... A také netvrdím, že se na lodi nemůžu zblejt jak amina :-D Naopak ten pravidelný pohyb je myslím mnohem horší na zvednutí kufru než nečekané kopance při termickém létání, kde vás to najednou kopne o 20 metrů výš a vtu ránu zase o 20 metrů níž.
Třeba polknout škraloup z mléka na mě působí okamžitě a můžu sedět doma na zadku :-D
Odpovědět
Měli jsme možnost testovat různé výše uvedené přípravky po dobu 14 dní.Byl s námi na Titranu kolega a bylo vcelku jednu jestli Postafen, Kinedril nebo vylepšovák v podobě Tullamore.Jak šly vlny z otevřeného moře nepomohlo ani šest tablet po půlhodinách a návrat byl nevyhnutelný.Takže soudím, že je vcelku jedno, zda to či ono.Pokud t má zabrat, zabere to.Pokud ne pak asi už jen svěcená voda....:-P
Odpovědět
Je pravda DORŠÁKU že to král JELIMÁN vymyslel dobře. Bylo mu špatně, na špici zavřel oči, odpočinul si, dal si hroznový cukr, napil se a za 2 hoďky byl zase v pohodě.
Odpovědět
To 007: No Ti nevím, ale asi jsem jezdil s jiným Jelimánem, Morisy...:-P
Odpovědět
Dobrý den, prosím Vás psal jste sem v březnu, že jste schopný sehnat postafen....nezbylo Vám náhodou nějaké to balení?Sháníme to po celé republice a neúspěšně.....kdyby náhodou jo,ráda bych ho od Vás odkoupila. Předem děkuji
[citace]masony napsal:
Zdravím rybáře mužu sehnat prášky postafen.cena za balení 10tab. 246kč ,měl by někdo zájem? at toho objednám víc.[/citace]
Odpovědět
Postafen se dá koupit v Norsku u benzínových pump,a i v běžných obchodech.Máte-li to někam jinam na moře a stále ho ještě nemáte,mohu vám poslat dvě balení.Bližší soukromou zprávou.
Odpovědět
To ZM: dá se to fakt bez problémů sehnat v Norsku u benzínové pumpy? Jaké jsou vedlejší příznaky :-) myslím třeba únava a tak. Jak dlouho to učinkuje? Dík za info
Odpovědět
Ten co mám doma jsem kupoval u benzínové pumpy,jinak jsme ho kupovali také v běžných smíšených obchodech i v malých osadách.
Pokud se nepije k němu alkohol,nejsou žádné vedlejší následky (malátnost,točení hlavy).1-2h před "akcí" 1-2 tablety,mělo by to vydržet na celodenní lov.
Odpovědět
Vrátim sa k liekom proti morskej chorobe, Postafen je určite účinný ale v ČR a SR ťažko zohnatelný. Ja mám veľmi dobrú skúsenosť s liekom COCCULINE. Je to homeopatický liek. 30 tabliet stojí cca 2.80e. Veľká výhoda je, že neuspáva, nevadí mu alkohol. Jedine čo sa nesmie z dôvodu negácie účinku je mentol, ale aj zubná pasta sa dá kúpiť bez mentolu. Tento liek mi poradili kamaráti čo chodia na dvojtýždňové plavby jachtami. Mám ho odskúšaný a doporučujem ho každém kto má pri plavbé vo vlnách problém.
Odpovědět
Hlavně si nesplést přípravek Postafen s Postinorem.Ten užívají ženy do několika hodin po styku ,aby neotěhotněly.Také má být volně k dostání u benz.pump atd.Kedlobak
Odpovědět
Ten Postinor se ale asi u benzinky volne nekoupi, co? :-D:-D
Odpovědět
Letos jsem koupil onen zázračný Postafen v lékárně v Norsku. Pravidelně jsem si hodinu před vyplutím jeden "šlehnul" a výsledek.....přišly oceánské a já očekával prohlídku vydatné snídaně. Poraďte něco zaručeného.
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...