Hasvik, NO
temperature icon -3°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Tablety na mořskou nemoc-POSTAFEN

Zdravím rybáře mužu sehnat prášky postafen.cena za balení 10tab. 246kč ,měl by někdo zájem? at toho objednám víc.

Odpovědět

Ad Postinor,právě že má být volně v roce 2012 k disposici,zda jen v lékárnách,to nevím,ale ty benzinky by byly dostopnější

ad něco zaručeného na mořskou nemoc-nic není.Jen si zvyknout,to je něco jako s reakcí na vysokou nadmořskou výšku.Bud je dáno disposičně,že to snesu a nebo mám smůlu a musím jezdit k moři.Aklimatisaece,neaklimatisace. kedlobak.

Kurna .. kde byl Postinor , kdyz jsem byla mlada ... :-D:-D

A ted volne k prodeji ... :-D:-D:-D

omlouvam se za vybuch vasne .. ;-)

Pro Strofta - zkus dvě tablety,dvě hodiny před vyplutím.Nedívat se do lodi,dýchat zhluboka,nenavazovat a motat...Každou chvilku něco jíst(sušenky)chytat rybu za rybou.Žvýkat Travel-Gum.Nejíst špek,česnek,těžká jídla a nebýt po tahu.Pak už nevím.

ZM// Jasně o vše se snažím ale jak přijdou oceánské jsem v pasti. Nezvracím, ale rybačka už není ta pravá ořechová. Prostě na to trpím a musím se s tím poprat.

Nazdar, tobě snad přeskočilo? Balení postafenu koupíš v každém norském krámečku do 100,-Kč ( 33,- NOK )

tak pánové vzal jsem si 2 kinedrili 1-1.5h před výjezdem na moře . Zvedli se vlny jak .... a Kinedril šel za krabama jako první :-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.