Zdravím rybáře mužu sehnat prášky postafen.cena za balení 10tab. 246kč ,měl by někdo zájem? at toho objednám víc.
Zdravím rybáře mužu sehnat prášky postafen.cena za balení 10tab. 246kč ,měl by někdo zájem? at toho objednám víc.
Ad Postinor,právě že má být volně v roce 2012 k disposici,zda jen v lékárnách,to nevím,ale ty benzinky by byly dostopnější
ad něco zaručeného na mořskou nemoc-nic není.Jen si zvyknout,to je něco jako s reakcí na vysokou nadmořskou výšku.Bud je dáno disposičně,že to snesu a nebo mám smůlu a musím jezdit k moři.Aklimatisaece,neaklimatisace. kedlobak.
Odpovědět
Kurna .. kde byl Postinor , kdyz jsem byla mlada ... :-D:-D
A ted volne k prodeji ... :-D:-D:-D
omlouvam se za vybuch vasne .. ;-)
Odpovědět
Pro Strofta - zkus dvě tablety,dvě hodiny před vyplutím.Nedívat se do lodi,dýchat zhluboka,nenavazovat a motat...Každou chvilku něco jíst(sušenky)chytat rybu za rybou.Žvýkat Travel-Gum.Nejíst špek,česnek,těžká jídla a nebýt po tahu.Pak už nevím.
Odpovědět
ZM// Jasně o vše se snažím ale jak přijdou oceánské jsem v pasti. Nezvracím, ale rybačka už není ta pravá ořechová. Prostě na to trpím a musím se s tím poprat.
Odpovědět
Nazdar, tobě snad přeskočilo? Balení postafenu koupíš v každém norském krámečku do 100,-Kč ( 33,- NOK )
Odpovědět
tak pánové vzal jsem si 2 kinedrili 1-1.5h před výjezdem na moře . Zvedli se vlny jak .... a Kinedril šel za krabama jako první :-D:-D:-D:-D
Odpovědět