Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Gratulace a uznání všem lovcúm. Pěkní mníci.:-|

Konecne se nad touto partou Poseidon slitoval a poslal vitr o sile 3m/s a dalo se vecer vyjet.Stalo se mi to co jeste nikdy.Po prijezdu na Ornklaken jsem zjistil,ze mam vybity fotak.Takze dva novacci se kterymi jsem absolvoval tento vylet si sice uzili,ale fotky nebudou.Celkem jsme chytili asi 8 metrovek. Nastesti jsme tam nebyli sami a brnenske vydry se pet vyznamenaly.Takze aspon nejlepsi ulovky

Mnicek mel 123 cm.Ale dorsaky byly jeste hodnotnejsi.Kazdy mel 120 cm a 16 a 17 kg

V noci se vracely i dalsi lode,takze az se lovci vyspi,tak od nich doufam dostanu nejake fotky.Ted jeste vydam snidane,benzin a pujdu si na chvilku oddychnout

Krásné úlovky, gratulace a přání ať Vám to takto s počasím a úlovky vydrží.:-P

Tak uz se to pomalu budi.Jeste jednu kartu jsem ziskal.Jak jsem uz zminil v minule reportazi tak tu mame 2 zeny.Ani Helenka se nedala zahanbit a jeji dors 98 cm je skvely

A toto je sen kazdeho rybare

A je co zapijet

[citace]dedo145 napsal: A je co zapijet[/citace]

No nevím Dody, halík s kořalkou, prsty v očích mníka.Jsem poslední kdo by měl kázat, ale kam se poděl Tvůj standard :(

To Dorsak Mas nacisto pravdu covece.Uz jsem vic kuchar nez delegat a je to na me znat.Ale ted me cekaji 3 tydny dovolene,takze se nad sebou hluboce zamyslim. A je jasne ze ten tvuj Pulitzer je v haji:-(:-(

Dnesek byl vcelku pohodovy den,kluci zvyknuti na silny vitr si v sedmicce klidanko chytali a prakticky se dnes loucili s morem,protoze na zitra zase hlasi 12-ku.Ranni mnicci potesili.

Zrovnatak i 103cm dorsak

Na stikozubce tu nikdo moc nechodi,ale kdyz,tak je to metrovy kus

Posledni nocni vyjezd meli i novacci a zavrsili jej polakem 93 cm

Uvdime jestli zitra prijde slibovany fucak a kdyz ne tak jiste jeste nekdo vyjede.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.