Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Za chvili odjizdim na letiste a zitra rano prijede autobus.Takze to vypada na dva dny odmlky,protoze zitra vecer jedu zase pro dalsi klienty do Trondheimu.Verim,ze novy turnus bude aspon tak uspesny jako tento a preji jim pekne pocasi.Vice toho nepotrebuji,protoze ryby jsou opet aktivni a bude zalezet jen na jejich sikovnosti a vytrvalosti.
Odpovědět
To dedo145 pozdravuj Víťu ,a partu z Modřic, která tam je ode dneška a ať hodí zprávu jak mu to šlape dík.Fridass
Odpovědět
To dedo145 pozdravuj Víťu ,a partu z Modřic, která tam je ode dneška a ať hodí zprávu jak mu to šlape dík.Fridass Jinak nádherné úlovky.Super.
Odpovědět
Čau Fríďo zatím se nedá vyjet. Je velkej vítr,ale snad se to zlomí.Drž palce. Měj se.
Odpovědět
[citace]fridass napsal:
To dedo145 pozdravuj Víťu ,a partu z Modřic, která tam je ode dneška a ať hodí zprávu jak mu to šlape dík.Fridass[/citace]
Zatim by to bylo asi nejlepsi U Travnicka v Modricich a Peta Schofer by nam pustil nejake foto ze Soroyi.Vitr na hranici 15m/s vcera nepustil lovce na vodu.Ale Poseidon je milostivy a dnesni vetrne rano prineslo necekane prekvapeni
Odpovědět
Tak vcera jsem vyprovodil odjizdejici partu a louceni bylo jen prislibem pro setkani v pristim roce.Temer vsichni se sem radi vrati,pokud jim to dovoli zdravi a jine nepodstatne veci jako finance apod.
Odpovědět
Po mem navratu z letiste v casnych rannich hodinach, jsem si trosku prispal a snidane byla dohodnuta az na 9,00 hod. Behem smazeni vajicek jsem zaznamenal cily ruch na mole.Miskovci totiz nedockave testovali vlacaky a ejhle,chytila se makrelka
Odpovědět
To uz Pavlovi nedalo,pripnul makrelove navazce a uz to litalo az po 4-5 kusu z vody
Odpovědět