Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Zitra je posledni den tohoto turnusu,rozlouceni s morem a odevzdavani lodi.Nekteri chteji jeste zkusit trofejniho mnicka,tak jim dam nekolik tipu a uvidime,jestli se jim to podari.

[citace]dedo145 napsal:

Ja se ted vice venuji kuchyni nez rybam,ale doufam,ze lokality,ktere jsem lovcum doporucil je uspokojuji [/citace]

Dědku, moc ti tam sluší. :-P:-P:-P:-P:-P

No jo , to je vidět, že jsi vyspanej, a teď na to čučíš a nemůžeš spát.

Uzdrav se .

A koukám na Dedo 145, začal sportovat. To je figura.

Tak to je prosím oravdový pan kuchař jako z pohádky, jen si zapoměl vzít řády zlaté vařečky. Od takového kuchaře by chutnalo i mě.:-P

[citace]007krivanek napsal:

A koukám na Dedo 145, začal sportovat. To je figura.

[/citace]

Mas recht.Za tento turnus cca 5 kg dole.Ale jen z nespravnych mist.:-D:-D

A jeste k tomu dobry fotograf :-D:-D

[citace]kulik napsal:

Tak to je prosím oravdový pan kuchař jako z pohádky, jen si zapoměl vzít řády zlaté vařečky. Od takového kuchaře by chutnalo i mě.[/citace]

Prijed to vyzkouset:-D V roce 2015 jsou jeste nejake volne terminy 8-)8-)

Znám to od Máry a Zerpa a rád bych, ale není čas. Prostě nestíhám, ale doufám, že to jednou vyjde a už nyní se těším a třeba to bude zrovna v tom roce 2015. :-?

Tak posledni den na Titranu pro soucasnou partu byl uplne suprovy. Pocasicko na jednicku a ryby znovu zacaly hyrit aktivtou.Vlackari znovu zabojovali.Takto si uzivali posledni zabery

Tak toto je posledni letosni ryba

Posledni letosni fotka

A jeste posledni letosni kuchani

I dalsim se dnes darilo.Lubosuv polak stal taky za to

A chytaly se nejen polaky

Ani spolujezdec Ruda neprisel zkratka

Nejvice jsem byl zvedavy na partu,ktera chtela chytat mnicky a kterym jsem poradil dve mista na mori.Trofejka to sice nebyla,ale 127 cm vubec neni na zahozeni.Mimoto dovezli jeste nekolik mensich okolo 105 a 107 cm.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.