Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Tak zase prisla moje doba na aktuality.Dnesek byl trochu rozporuplny co se tykalo pocasi.Chvilkami calm a z toho foukla 8 - 9 m/s.Nikdo daleko nevyjel.Jsou chlapi zhyckani temi super podminkami,ktere doted vladli.Takze jen v zkratce: jeste vcerejsi dorsik 104 cm
Odpovědět
Dnes jen ti nejotrlejsi a nejzapalenejsi vyrazili na delsi cestu a to na Bransbaken ktery byval super jarni voda a vypada to tak ,ze konecne oziva
Odpovědět
Zitra spime a odpoledne bude zase velky vyjezd,pokud se nezmeni predpoved Takze dobrou noc
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Dnes nas navstivili navstevnici.[/citace]
To se ti povedl pěkný záběr
Odpovědět
Teda dědo máš krásný návštěvníky. Takle bych je chtěl jednou potkat. A stejně tak kosatky :-D
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Dnes nas navstivili navstevnici.[/citace]
Tu bych nechtěl na udici.8-O
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal: Dnes nas navstivili navstevnici.[/citace]Nédhera snad je letos také potkáme.Bohužel jsem ještě neměl to štěstí.:-)
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Dnes nas navstivili navstevnici.[/citace]Nádhera:-)
Odpovědět
[citace]jirka50 napsal:
Dedo diky udržuješ nás natlakovaný na lov ahoj[/citace]
A to jeste nevis ,co bude dnes v noci.Prave se vsichni vratili z vody
Je to nadhera a uzas.Ale foto nebude driv jak ve 2 hod v noci
Odpovědět
Skoro jsem to trefil. Do 2 hodin uz mnoho nezbyva,tak jen v zkratce. Den jak vymalovany,klidna hladina 2-3 vitr,proste balada.Vsechny lode uz samostatne a ja jen jako dohled.Sem tam se podarila i nejaka fotka na lodi.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...