Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Od dalsi lode jsem dostal jen jednu fotku a od jejich spolubyvajicich na dalsi lodi nemuzeme z tabletu vydolovat super fotky jejich ulovku.
Ale myslim,ze zatim staci.
Odpovědět
Zitra trochu oddychu,jen kratsi vyjizdky.Vsichni jsou unaveni a pres obed hlasi docasne pokazeni pocasi,ale od odpoledne do dalsiho dne zase super
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Dnes nezvykle brzy.Vlastne je jeste dnes.Den byl nadherny a rozjezdil jsem vsechny party.Takze jsem si mohl chvili zachytat i ja [/citace]
Pěkně jim Dědku dáváš 8-)Dobrá tlama doršáka.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Podaril se jim i keler 110 cm a 10,5 kg[/citace]
Pěkný torpédo.Jen tak dál.:-|
Odpovědět
Ahoj dedo145 !
Pekné úlovky ! Prajem Vám dobrý vietor a veľa metroviek.....
My 18.05. odchádzame na Soroyu, dúfam, že nám tam ostali ešte nejaké metrové príšery......
Odpovědět
Moc hezké úlovky, doufám že za tři týdny budou ryby najeté i hlouběji ve fjordech, předpokládám, že teď jsou spíš na otevřeném moři.
Tak ať se dál daří samé M+ :-)
Odpovědět
To dedo145
Davam sem fotky od kluku co mi poslali,doufam ze se nebudes zlobit.
Odpovědět
Dá se nějak bezpečně manipulovat s trnuchou a pustit zpět? Moc masa asi nemá, asi bych ji rád ušetřil, kdyby mi tam skočila.:-?
Odpovědět
[citace]jirka66 napsal:
Dá se nějak bezpečně manipulovat s trnuchou a pustit zpět? Moc masa asi nemá, asi bych ji rád ušetřil, kdyby mi tam skočila.[/citace]
Moc přitažlivá není.To bych ji na prut raději ani nechtěl8-O
Odpovědět
[citace]aubi napsal: jirka66 napsal:
Dá se nějak bezpečně manipulovat s trnuchou a pustit zpět? Moc masa asi nemá, asi bych ji rád ušetřil, kdyby mi tam skočila.
Moc přitažlivá není.To bych ji na prut raději ani nechtěl[/citace]
No právě, první překvapení z kuriózního úlovku by vystřídaly rozpaky - co vlastně s tím mám dělat 8-O
Odpovědět
Tohle není asi trnucha ale rejnok ostnitý. Myslím, že je v N chráněný. Jednou kdysi dávno jsem ho vzal. Je to očistec. Masa málo a jen na křídlech. Než to stáhneš tak si o ostny ošmirgluješ ruce. Od té doby nikdy do lodi. Jedovatý trn nemá, ale po celém těle drobné ostny a háčky. Při lovu na maso na dně je to častý úlovek.
Odpovědět
To Jirka66: nejlépe kleštěmi ve vodě, když už ji musíš vytáhnout do lodě, nejlépe položit na záda, zklidní se a ať již trnucha nebo rejnok, přestane švihat ocesem. V každém případě pustit, masa málo a nevalné úrovně.A je to škoda, je to nádherná ryba.
Odpovědět
Souhlasim s nazorem,ze rejnok se nema brat,ale tento mel zaseknuty hak az hluboko v krku.Neprezil by 100 procentne.O mase mam taky sve mineni a zkousel jsem jak rejnoka tak trnuchu ale neni to to prave orechove.
Odpovědět