Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Vydareny den skoncil a ja se zase vrham do prace.Ale jedna spolecna fotecka se jeste stihla
Odpovědět
Na dalsi lodi resili nedostatek mista v bednach tim,ze na miste cinu dorsaky kuchali.Kdyz jsme prijeli tak uz jim jich zbylo nezpracovanych jenom par ,ale vidite sami,ze timto zpusobem se misto da urcite usetrit
Odpovědět
Kdo chyti za jeden den tyto 3 druhy, tak ma bud super kliku nebo to skutecne umi
Odpovědět
Obrazek je dost spatny,ale rejnoka a halika pozna kazdy a ta flekata potvora je Zubatka pruhovana:-D:-D:-D
Odpovědět
Dalsi az zitra,rano musim v pul sedme vstavat a to mam jeste ted opravit dva navijaky a zavarit jatra.:-?:-?
Odpovědět
To DODY: Koukám v Podpolianskom kraji budeš mít krámek s játry, teda pečeňou....ale jinak nádhera.Díky za fotky i příspěvky.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal: TO ALL Nebojte se Titran je nevychytatelny.A kazde obdobi ma sve specifika a zachytat si muze kazdy podle sveho gusta.
Jako dukaz davam zase nejake fotecky.Dnesni pocasi bylo o stupinek horsi jak vcera,ale ryby braly stale a mozna jeste lepe nez vcera.Konecne jsem si zachytal i ja[/citace]
Pěknej macek.Už se nemohu dočkat.Ať tam něco zůstane také pro mě:-D
Odpovědět
Dnes nezvykle brzy.Vlastne je jeste dnes.Den byl nadherny a rozjezdil jsem vsechny party.Takze jsem si mohl chvili zachytat i ja :-):-)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...