Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Dnes jsem prebiral lode a jedna mi chybela.Nez jsem dokoncil praci,tak kluci pristali a s usmevem zahlasili posledni ulovek tohoto turnusu
Odpovědět
A toto je ta vychytavka na kterou Mira dostal za tento turnus 4 haliky
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
A toto je ta vychytavka na kterou Mira dostal za tento turnus 4 haliky[/citace]
Nebyl by detail?
Odpovědět
Ahoj dedo 145 díky za fotky a zprávy z Titranu jsem doma pár týdnu a už bych mohl jet znovu nahoru na ryby.Přeju klidnou hladinu a stejně krásné ulovky Jirka
Odpovědět
[citace]husky19 napsal: to mara45: Kam na Hitru jedete?[/citace]
to husky19:jedeme se zerpem,Kulikem a spol na Dolmsundet - ck Eden
Odpovědět
Ještě si to překontroluj, Vláďo.
Těžce na cvičišti, lehce na bojišti:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Tak stehovani uz mam za sebou.Vymenili se turnusy a ted uz jsou novi lovci na vode.Pocasi nam zatim preje,ryby berou,ale dnes nepredpokladam nejake mimoradne ulovky,protoze vetsina lovcu je unavenych po ceste a dnesni den berou spise jako pripravu na zitrejsi lov.Predpoved na zitrek je slibna,jen vecer se ma na chvili rozfoukat.
Zatim nez se vrati prvni lode mam chvilku cas,tak dam aspon par fotecek od borcu,kteri mi nahrali neco ze sveho fotaku az vcera v noci,kdyz jsem byl na letisti
Odpovědět
Dors se nekdy chova jalo zena.kdyz jej spatne chytis,tak ti nafackuje
Odpovědět
Zda se ze nejvetsi dravci ziji nad hladinou.Unikatni zaber racka,ktery zautocil na papriku se nepodari kazdy den
Odpovědět
Mnici zatim nejdou tak jak jsme byli zvykli,ale sem tam se neco podari
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...