Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Tak jsem se konečně dočkal.Dnes večer vyrážíme směr Titran.
Odpovědět
kluci moc zavidim a tesim se na moji prvni navstevu norska a titranu.uz aby to bylo.jeste 54 do odjezdu.8-O
Odpovědět
to dedo145:tak to je teda mazec.Pěkně jim dáváte.Zbyde nám tam taky něco na srpen?Za 12 máme s Vláďou odjezd na Hitru,tak se možná za tebou přijedeme podívat.
Odpovědět
To Mara45 Mas to nejakych 18 km po vode a cestou se muzes zastavit na mnicka. Dvere vzdy oteveny,pokud nebudu na mori.Proto dej radsi dopredu vedet.Vsak vis co je nejkrasnejsi
Odpovědět
Sorry za vcerejsi odmlceni,ale mel jsem tu jeste jednoho kilenta,ktery dosud nechytil metrovku tak jsem s nim vyjel vecer na more a vratili jse se az ve23,00 a pak jsem jim do 3 hodin pomahal kuchat ryby.Takze nestihacka.Ale vse se vydarilo ,metrovky byly celkem 4 a nekolik jim podobnych,ale nepresahujicich tu vysnenou hranici
Odpovědět
Kdyz prisla unava po tezkem pilkrovani,tak jsme jeste chvilku zavlacili a tento polacek byl peknou teckou tohoto krasneho vecera
Odpovědět
Pri kuchani prijizdeli posledni opozdilci a vozili opet nadherne ryby. I tento polak dokazuje ,ze tento rok bude velmi uspesny na super ulovky
Odpovědět
Dnes mame posledni den a zitra prijede nova parta.Doufam,ze do jejich prijezdu mezi cestou na letiste,prebiranim lodi a apartmanu se mi jeste podari usetrit nejaky cas pro zverejneni slibenych fotek z kutru a od jinych part.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Pri kuchani prijizdeli posledni opozdilci a vozili opet nadherne ryby. I tento polak dokazuje ,ze tento rok bude velmi uspesny na super ulovky[/citace]
Super polak, to je nádhera 8-)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...