Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Tak jsem se konečně dočkal.Dnes večer vyrážíme směr Titran.

kluci moc zavidim a tesim se na moji prvni navstevu norska a titranu.uz aby to bylo.jeste 54 do odjezdu.8-O

to dedo145:tak to je teda mazec.Pěkně jim dáváte.Zbyde nám tam taky něco na srpen?Za 12 máme s Vláďou odjezd na Hitru,tak se možná za tebou přijedeme podívat.

To Mara45 Mas to nejakych 18 km po vode a cestou se muzes zastavit na mnicka. Dvere vzdy oteveny,pokud nebudu na mori.Proto dej radsi dopredu vedet.Vsak vis co je nejkrasnejsi

to dedo145:určitě dáme vědět,než bychom za tebou jeli.

to mara45: Kam na Hitru jedete?

placky jedou pekny

Sorry za vcerejsi odmlceni,ale mel jsem tu jeste jednoho kilenta,ktery dosud nechytil metrovku tak jsem s nim vyjel vecer na more a vratili jse se az ve23,00 a pak jsem jim do 3 hodin pomahal kuchat ryby.Takze nestihacka.Ale vse se vydarilo ,metrovky byly celkem 4 a nekolik jim podobnych,ale nepresahujicich tu vysnenou hranici

A pak zaber a 15 min souboj

Ale misto obrovske ryby se objevly 3 osmdesatky dorse

Kdyz prisla unava po tezkem pilkrovani,tak jsme jeste chvilku zavlacili a tento polacek byl peknou teckou tohoto krasneho vecera

Pri kuchani prijizdeli posledni opozdilci a vozili opet nadherne ryby. I tento polak dokazuje ,ze tento rok bude velmi uspesny na super ulovky

A kdyz kluci vysypali bedny,tak vsem jenom oci zarily.

Dnes mame posledni den a zitra prijede nova parta.Doufam,ze do jejich prijezdu mezi cestou na letiste,prebiranim lodi a apartmanu se mi jeste podari usetrit nejaky cas pro zverejneni slibenych fotek z kutru a od jinych part.

[citace]dedo145 napsal:

Pri kuchani prijizdeli posledni opozdilci a vozili opet nadherne ryby. I tento polak dokazuje ,ze tento rok bude velmi uspesny na super ulovky[/citace]

Super polak, to je nádhera 8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!