Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Nasi sousede z apartmanu dnes vyrazli na mnicky a v hloubkach od 150 do 200 m chytili 18,14 a 13 kg lengy.Tedy asi fakt zacinaji zrat potvory.Ale v soucasnosti jsou plne jiker.
Odpovědět
Prave ted jsem dostal kartu s fotkami od te party ktera ma problem s kompozici,tak za nejake 2 hodinky to bude.Drive ne,protoze prave ted privezli kluci z dalsi lode ulovky z Hakeskalenu,tak se jdeme mrknut a neco nafotit
Odpovědět
2 dedo145
Ja nerekl ze ma problem s kompozici :-D
Naopak ;-)
Odpovědět
Prvni lod nalovila nekolik polaku,dorsu a dalsi splneny sen dalsiho rybare.
Odpovědět
Z druhe lodi ktera pristala o 5 min pozdeji se mimo plnych beden polaku a dorsu ukazala dalsi spokojena tvar . A opet splneny sen
Odpovědět
A tu jeste jednou oba stastni lovci.Jeden halik 92 cm a druhy 112 cm
Odpovědět
Toto vse z Hakeskalenu a jeste jede jedna lod,ktera pry nedopadla hur.Takze asi uz se nebudu vracet k ulovkum ze vcerejsiho kutru,protoze uz nejsou aktualni a nestiham zaznamenavat ani vsechno co se priveze pres den
Odpovědět
To Mifak Dobre vis,ze na neopravnene kritiky nereaguji a tebe poznam jako odbornika v mnohych odvetvich ,takze jsem pro srandu a nadsazku a proto jsem zareagoval.A Fishe neznam,ale citim bledou zavist,ze tu nemuze byt
Odpovědět
Nejlepe zabojoval Pinda a opravdu to stalo za to.Na vlacku dostat kelera 110 cm a dorsaka 1o8 je opravdu zazitek
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
...ale citim bledou zavist,ze tu nemuze byt...[/citace]
To Vam kluci zavidim i ja 8-O8-O8-O
Ale dnes za 39, tak se snad dockam taky
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
A tu jeste jednou oba stastni lovci.Jeden halik 92 cm a druhy 112 cm[/citace]
To je nádhera 8-) Tiše závidíme, ale přejeme 8-)
Odpovědět
Koncim a nevim,kdy zpracuji foto,z dvou karet,ktere mi jeste prinesli.Ale rano nam hlasi nejakou 8 ku takze doufam ze na to bude chvilka casu.Odpoledne zase idealni pocasi,takze se bude treba pripravit na dalsi dlouhou noc.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...