Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Nasi sousede z apartmanu dnes vyrazli na mnicky a v hloubkach od 150 do 200 m chytili 18,14 a 13 kg lengy.Tedy asi fakt zacinaji zrat potvory.Ale v soucasnosti jsou plne jiker.

A pri vazeni toho nejvetsiho,kery mel 143 cm

Prave ted jsem dostal kartu s fotkami od te party ktera ma problem s kompozici,tak za nejake 2 hodinky to bude.Drive ne,protoze prave ted privezli kluci z dalsi lode ulovky z Hakeskalenu,tak se jdeme mrknut a neco nafotit

2 dedo145

Ja nerekl ze ma problem s kompozici :-D

Naopak ;-)

Prvni lod nalovila nekolik polaku,dorsu a dalsi splneny sen dalsiho rybare.

Z druhe lodi ktera pristala o 5 min pozdeji se mimo plnych beden polaku a dorsu ukazala dalsi spokojena tvar . A opet splneny sen

A tu jeste jednou oba stastni lovci.Jeden halik 92 cm a druhy 112 cm

Toto vse z Hakeskalenu a jeste jede jedna lod,ktera pry nedopadla hur.Takze asi uz se nebudu vracet k ulovkum ze vcerejsiho kutru,protoze uz nejsou aktualni a nestiham zaznamenavat ani vsechno co se priveze pres den

To Mifak Dobre vis,ze na neopravnene kritiky nereaguji a tebe poznam jako odbornika v mnohych odvetvich ,takze jsem pro srandu a nadsazku a proto jsem zareagoval.A Fishe neznam,ale citim bledou zavist,ze tu nemuze byt

Posledni lod je doma a opet dalsi nadherne ulovky

Nejlepe zabojoval Pinda a opravdu to stalo za to.Na vlacku dostat kelera 110 cm a dorsaka 1o8 je opravdu zazitek

A k tomu jeste 2 haliky 89 a 95 cm

[citace]dedo145 napsal:

...ale citim bledou zavist,ze tu nemuze byt...[/citace]

To Vam kluci zavidim i ja 8-O8-O8-O

Ale dnes za 39, tak se snad dockam taky

[citace]dedo145 napsal:

A tu jeste jednou oba stastni lovci.Jeden halik 92 cm a druhy 112 cm[/citace]

To je nádhera 8-) Tiše závidíme, ale přejeme 8-)

Koncim a nevim,kdy zpracuji foto,z dvou karet,ktere mi jeste prinesli.Ale rano nam hlasi nejakou 8 ku takze doufam ze na to bude chvilka casu.Odpoledne zase idealni pocasi,takze se bude treba pripravit na dalsi dlouhou noc.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!