...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
Nazdar Honzíku, tak jsi se nějak odmlčel a nevěřím, že pořád sněží a ty jsi zalezl jako medvěd brtník.:-P
Odpovědět
Ahoj, moc jsem teď nejezdil, finišujeme s přípravami lodí a kempu před hlavní sezonou..a hlavně bylo celkem ošklivo tak jsem radši pracoval tu, než slídil na vodě..chytl se halík 24kg minulý týden,a v jedné bedně jsem viděl hlavu ze štikozubce..jakmile bude něco mimořádného to víš že to sem vylepím, neboj...:-D
Odpovědět
Já jsem myslel že štikozubci na jaře nejsou.Nikdy jsme na ně netrefili....Kolegovo zkušenosti 15leté tvrdí že až na podzim.
Odpovědět
Díky Honzo za informace a potvrzení toho, že žiješ. Ten štikáč je vskutku zvláštnost, ale to je život a ten přináší hlouposti. Přeji klidnou, pohodovou sezónu, hodně ryb a minimum problémů. Za 47 dní startuji s Edenem.:-P
Odpovědět
No vidíte kamarádi, s vámi Honza komunikuje. Takové štěstí já letos nemám. :-?:-?:-?
Odpovědět
Pánové naše zkušenost je jiná. Štikozubci koušou i na jaře. Jen na větších hloubkách.
Odpovědět
Kde jste je chytali a na jak velkých hloubkách je na jaře chytáte?
Odpovědět
V podstatě jsem téhož názoru. Ale "kousali" o 100 m hlouběji. 150 m a více.
Odpovědět
Ahoj Honzo. Chytla se tu u nás před pár dny podivná rybka, neumím to určit. Pomůžeš, nebo někdo jiný:
Jinak zaplaťpánbů po týdnu hnusu už je zase dobré počasí.
Odpovědět
štikozubci tady u nás na Halse jdou i na jaře. nejčastěji se chytají na křížení Vinjefjordu s Imarsundem, kde se dno zvedá z hloubky do nějakých 80-90 m. Kdo má na háčku maso a k tomu trpělivost, chytí. Fotka se sice 2 roky stará, ale je tam datum - začátek května.
Odpovědět
...to je hranáč
Odpovědět
Právě včera sjsem tu rybu viděl na Prima zoomu v relácii krásy baltu a je to jak Honzo píše Hranáč šedý...
Odpovědět
Na jaře každopádně 100-150. Ani nemusí být hrana. Stačí placka. Hlavně čerstvé maso a správná montáž. Když najdeš jednoho máš vyhráno. Okolo jích bude hafo.
Odpovědět
:-D:-D Tak zítra vyrážíme ...spol s Márou45 na Hitru k CK EDEN. Již každoročně startujeme sezonu tady. Čekejte veselé info. a třeba i ryby :-D:-D:-D Připravený jsme jako nikdy. Veškeré novinky od ICE fish. Od prutů CHARON po uplně nové navijáky až po bombové gumy. Tak pak už jen trocha štěstí, dobré počasí a malinko našeho umu. To že bude PRDEL tak to je jistota nade vše....Však mám zase pár divadelních kousků. Takže pokud nám to nepůjde tak vás dozajista nasledující dny pobavíme.:-D:-D
Takže fakt PRDEL.....:-D
Odpovědět