...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
[citace]Yardys napsal:
Ty jsme nevideli ani na vode ani ve filetarne.To tady taky zije?[/citace]
Jsou tam na ně krásná místa. Je to ale asi 16-18 km za ostrov Inntian.
Odpovědět
Zítra odjezd na Todalsforden - naší tradiční lokalitu na štikáče. Průzkumná parta potvrdila, že štikáči jsou připravený. Tak jím potrháme kokrhely. Předpověď počasí je "dobrá"(déšť, 6°pana Celsia). Kolbenka hadr. Letos chceme zaplatit clo na pivo. Tak jen doufám, že to nějak dáme.
Odpovědět
Sice to připomíná ďasíka, ale jde pravděpodobně o druh ropušnice. Podívám se na to. Před několika lety jsme ji take chytli.
Odpovědět
Několik kousků z jarních turnusů z Hitry - Dolmsundetu.
3 halibuti
Odpovědět
Krásné ryby, doufám, že také nějaké přelstíme.:-P
Máme to s Edenem za 3 dny.
Odpovědět
No jo. Na první fotce halibutí "maniak" Michal Mařík :-) a Jirka s původně největším halíkem, později překonaným tím 25kg halíkem (viz lovec u červené boudy), kterého jsem sem už dával. Pár pěkných kousků se podařilo, ale celkově to bylo na většá ryby slabé.
Odpovědět
[citace]kulik napsal: Krásné ryby, doufám, že také nějaké přelstíme.
Máme to s Edenem za 3 dny.[/citace]
To my s Hitrou to samé. Jako obvykle to nacpu všechno do kufru dopoledne před odjezdem a pak budu po cestě vzpomínat, co jsem nechal doma.:-(:-x
Odpovědět
[citace]VenaS. napsal: kulik napsal: Krásné ryby, doufám, že také nějaké přelstíme.
Máme to s Edenem za 3 dny.
To my s Hitrou to samé. Jako obvykle to nacpu všechno do kufru dopoledne před odjezdem a pak budu po cestě vzpomínat, co jsem nechal doma.[/citace]Já budu Václave balit už týden předem.:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Za informaci o ropusnici dik.Neco podobneho jsem tusil. Jinak pekne ryby bych pral, nam se zatim nedari.Vseobecne tu vladne spis nalada zarazena...na desce zatim neni zadny zapis z naseho turnusu.Posledni zatim nesmazane z predchoziho 94 a 104. To je asi nad vsechny komentare.
Odpovědět
...včerejší 9 kg keler před dnešní fujavicí, dneska je to na baráku při desítce větru,zítra od pěti rána jen čtverka..
Odpovědět
Ahoj všichni. nevíte někdo, kde se dají na Hitře koupit turistické známky? Jo a ta Ropušnice je Vranka.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...