Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...

Odpovědět

[citace]Yardys napsal:

Ty jsme nevideli ani na vode ani ve filetarne.To tady taky zije?[/citace]

Jsou tam na ně krásná místa. Je to ale asi 16-18 km za ostrov Inntian.

Zítra odjezd na Todalsforden - naší tradiční lokalitu na štikáče. Průzkumná parta potvrdila, že štikáči jsou připravený. Tak jím potrháme kokrhely. Předpověď počasí je "dobrá"(déšť, 6°pana Celsia). Kolbenka hadr. Letos chceme zaplatit clo na pivo. Tak jen doufám, že to nějak dáme.

Sice to připomíná ďasíka, ale jde pravděpodobně o druh ropušnice. Podívám se na to. Před několika lety jsme ji take chytli.

Několik kousků z jarních turnusů z Hitry - Dolmsundetu.

3 halibuti

1 halibut

Dorš

a ještě dorš

Krásné ryby, doufám, že také nějaké přelstíme.:-P

Máme to s Edenem za 3 dny.

No jo. Na první fotce halibutí "maniak" Michal Mařík :-) a Jirka s původně největším halíkem, později překonaným tím 25kg halíkem (viz lovec u červené boudy), kterého jsem sem už dával. Pár pěkných kousků se podařilo, ale celkově to bylo na většá ryby slabé.

[citace]kulik napsal: Krásné ryby, doufám, že také nějaké přelstíme.

Máme to s Edenem za 3 dny.[/citace]

To my s Hitrou to samé. Jako obvykle to nacpu všechno do kufru dopoledne před odjezdem a pak budu po cestě vzpomínat, co jsem nechal doma.:-(:-x

[citace]VenaS. napsal: kulik napsal: Krásné ryby, doufám, že také nějaké přelstíme.

Máme to s Edenem za 3 dny.

To my s Hitrou to samé. Jako obvykle to nacpu všechno do kufru dopoledne před odjezdem a pak budu po cestě vzpomínat, co jsem nechal doma.[/citace]Já budu Václave balit už týden předem.:-D:-D:-D:-D

Za informaci o ropusnici dik.Neco podobneho jsem tusil. Jinak pekne ryby bych pral, nam se zatim nedari.Vseobecne tu vladne spis nalada zarazena...na desce zatim neni zadny zapis z naseho turnusu.Posledni zatim nesmazane z predchoziho 94 a 104. To je asi nad vsechny komentare.

...včerejší 9 kg keler před dnešní fujavicí, dneska je to na baráku při desítce větru,zítra od pěti rána jen čtverka..

...velká dobrota od českolipských potapěčů...:)

Ahoj všichni. nevíte někdo, kde se dají na Hitře koupit turistické známky? Jo a ta Ropušnice je Vranka.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!