...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
[citace]honza dufek napsal:
...i přes menší sněhovou vánici se nějaké malé "žížaly" lapli...[/citace] Si děláš pr.... Tak to je paráda.Obdiv!!!:-|
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal:
...i přes menší sněhovou vánici se nějaké malé "žížaly" lapli...[/citace]:-) nádhera, Honzo ,to jsou dvojčata??:-P
Odpovědět
Paráda, jen tak dál. Oni se tam do podzimu zase nějaké žážalky natáhnou. :-D:-D:-D
Odpovědět
Jestli jsou tohle žížaly, tak se těším na fotku mníka velikosti hada :-D:-D, parádní úlovky, gratuluju.
Odpovědět
To Honza Dufek: krásný háďata jen by mě zajímalo jak to vypadá s obecnýma? předem děkuji za opověď. Dnes za 29 Smola
Odpovědět
[citace]Jiran napsal: To budeš mít Honzo za chvilku tu jámu prázdnou[/citace]
Jirko, nebude, naopak Honza ji musí uvolňovat pro další.:-D
Honzo, moc hezký už se tam těším, ale je to za 82.:-(
Odpovědět
Honzo, mám to na Dolmoyu za 162. Tak to tam pěkně prober, ať se mi tam natáhnou noví mníci. A také bych prosil připravit štikozubce na můj příjezd. Aby byli připraveni a necitili se zaskočeni. :-D:-D:-D
Přeji příjemný pobyt a klidnou sezónu.8-)
Odpovědět
Krásnej Polak, začíná se to pěkně rozjíždět:-),byl chycenej na tu tmavou gumu?
Odpovědět
Honziku, velká gratulace, už se na ně těším! Máme to s Kimem za 80. :-?
Odpovědět
Honzo moc pěknej poláček.Že by už najížděli?Za měsíc jedeme se Zerpíkem na Hitru,tak doufám,že polaci budou při chuti.
Odpovědět