Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 1,103)
  • Autor
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Vladimíre, moc hezký příspěvek. Já už se asi nemohu považovat za začátečníka, ale je jasně vidět, že na rybách mají lidé k sobě blízko!! ;-);-) A to je moc dobře!! 😀

Michael33
    Člen
    (1 odpovědí)

Zcela souhlasím a pokud to Vašku budeš číst taky zdravím. Michal

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Ahoj kamarádi z Moravy.Mám radost že jste rozšířili řady přihlášených tady na webu.To byste se někdy divili co se tady můžete všechno dozvědět.Ale po pravidelných návštěvách na těchto stránkách se dají načerpat informace ,které se dříve nebo později mohou hodit.Je lepší sem chodit pravidelně,protože třeba já tady nebyl pár dní a teď tu budu sedět do půlnoci než to všechno přečtu a aby my nic neuteklo.Jo a zase neberte všechno vážně co řeknu nebo napíšu.Ale ten guláš byl fakt dokonalej. A po klobásách co jste nám dali na cestu se jen zaprášilo a zázvorovku nemusím ani komentovat.Jo a ještě jsem zapomněl na tlačenku.Teď k rybám.Tento rok byl asi váš zlomovej,protože jste si čuchli k tomu pocitu vylovit pěknou rybu.A teď už se jenom zdokonalovat a užívat si to.:-D A příští rok? Tak to je zatím ve hvězdách.Dnes jsem byl u Péti na zahradě a trochu jsem to sním rozebíral,ale fakt nevím.Fredy v tom má jasno,prý jedem spolu na Krakvag.8-)Jsem rád ,že jsem trochu pomohl a zase někdy příště.Čau a díky Harty.

Peeta
    Účastník
    (127 odpovědí)

Vypadá to, že začaly najíždět makrely. Dnes jsme na ně ještě dvě další lodě narazili. Jinak pocitově – minuly rok byl lepší. Nejak je zatim nemůžeme trefit. Ale uvidíme, jsme tady teprve druhý den.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…večerní polakovačka, ryby hluboko kolem 27-30 metrů, nacpané pěticentimetrovým potěrem…včera už se začali chytat makrely, jedna parta jich měla cca padesát…

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

(výřady sice nerad, ale bylo pod mrakem a šero, chytáno cca od 23 do 02 ráno), fotky z lodi stály za prd…)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Polaci jsou skoro vytření,jsou ze svatebních hrátek pěkně pobití..ripery to chtělo vodit hezky pomalu, dvakrát třikrát do toho máznul a chtělo počkat až to dobere…;-)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

VenaS. napsal:

Peeta: Tak ji pořádně pocuchejte šupinky a nechte tam něco kimovi a kulikovi.

Děkujeme moc, ale hlavně když si užijí.:-P

Tak, jen samé úžasné zážitky.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..včerejší rychlá rybařina před půlnocí než se rozpršelo…polak 87cm/6kg, několik malých obecných…pak přijelo hejno delfínů aby si dali taky něco k večeři a bylo po rybařině…ale zato byl čas na pár fotek…

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Robin21
    Účastník
    (89 odpovědí)

paráda…

jinak to máme za 3… 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Honziku, paráda, díky. Mam to za 13 a psal mi Evžen a ten už čeká oblečený:-D jede 13.6.2014 a my jej střídáme.:-P

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Jeníku, to je krásné číslo. Připomíná mi to český film “Sázka na třináctku” 😀

Přeji hodně štěstí a doufám, že mi tam něco necháš. ;-);-);-)

Mám to za 93 Dolmoya ;-);-);-)

a 336 Soroya :-?:-(:-(:-(

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Honzo delfínu v grefsnu taky hodně…z polaků teče jěště mlíči.tyto osumdesátky jsou hezké rybičky…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 1,103)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...