Hasvik, NO
temperature icon -3°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...

Odpovědět

:-D:-D:-D:-D A pak se to stalo.....:-D:-D Udělal nám hají..... A ještě stále dělá......:-S

Na lodi se bojovalo jak o závod. I mladej od Radka , Saša stále boduje.

Nová krev je potřeba 8-O

Každá ryba se slavila jak se patří.... Mára byl u vytržení jako vždy a tleskal a tleskal....Páč každému přeje hodně ulovků....jako málo kdo;-);-);-);-)

:-):-) Pane Juránek....:-D ZOOM jde tady na dračku. BRUSHOOG je pecka!!!!!!!!!!

Ale ty ryby ICE fish NOVINKY 2014 jim šlapou na paty......:-D:-D

Tak Zerpík podal vyčerpávající info.Já jen doplním,že i přes vlny a vítr jsme vyjeli ke Froye na naše místa a polaci tam byli.Nej byl 82cm.Místy byl vítr tak silný,že byl jen jeden nához a loď byla sto metrů jinde.Trochu nám lepilo dostat se zpět na Hitru,ale šlo to.Většina ryb opět na Zoomy.Dokonce jsme museli nějaké zoomy dokoupit.Kulíku už maji zoomy i v krámku u CK Eden,tak se nemusíš bát,že Ti dojdou...

A ty nové hlavičky ....Luďo....Jsou BOMBA !!!!!

:-):-) A poslední info !!! Dostal jsem na test novinku Ice fish SNAPER což jsem napsal centrofixem . Tento naviják zatěžuji jako PRASE....a asi bude dost dobrej !!! Už prošel i Thailandem a je moc příjemnej. V prodeji bude okolo května-června a cena se bude pohybovat okolo 1.500.-

:-E

Pánové díky za Vaše poznatky, informace, rady a ostatní doporučení.

Vidím, že Radkovi někdo vnutil panáka a nevím kdo, když tam nejsem a on chudák us.:-|

Ryby jste nachytali krásné, blahopřeji. I pohoda je u Vás jako vždy a to se cení.

Přeji klidnější počasí a ještě hodně ryb.

Halík se zatím nepovedl?

Chlapi díky za krásné fotečky a perfektní naladění jedem za7 dní a 10hod přejem ještě mnoho krásných rybek8-)8-)8-)

...černý Mystic zase zabodoval...nej nástraha na trofejní kelery, to je jasný..!!!!!:-D

..přesmetrovka z Podkovy...tam už jich zase bude...!!!

Honzo, paráda. Včera se mi ozval Evžen a tak jsem byl moc rád. A co polaci a mníci, nic?:-|

Parádní torpédo :-D jen tak dál.

[citace]zerp napsal:

Mára trhá rekordy ..... Mára 45[/citace]

Já říkal,že to přijde :-x

Gratuluju kluci , krásný ryby a pěkná reportáž , my to máme za deset ,tak jdu hned přibalit něco z úspěšných nástrah .

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!