...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
Cao honza dufek:To neříkej že jsou letošní.Jinak krásná práce.
Odpovědět
Čus Honzo, hezká práce, gratuluji. Já zítra letím domů, ale zhruba za tři neděle jsem zpět. Měj se a úspěšnou sezónu. :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Nazdar Hoziku, móóóc hezké a velká gratulace. :-?
Už se nemůžu dočkat a svrbí mě ruce.:-P
Snad se Ti podaří si udělat chvilku, abychom na ně vyrazili spolu. Budu v kempu u EDENu od 24.6. do 2.6.2014, dám Ti vědět. Pozdravuj všechny a hóóódně úspěchů!:-D
Odpovědět
Tak se nám to tu hezky rozjíždí Honzo si machr,skvělé nabuzení na začátek sezony...:-P
Odpovědět
Nazdar Pavle, měl jsem pár dotazů a zatím nic. Možná budou odpovědi v Tvých článcích? Šlo mi o:
Používáš šňůru a nebo vlasec při lovu polaků? A do jaké hloubky co?
Proč uvádíš u svých krasavců 60 gramových, že jsou na kelery? Proč ne na polaky, dorše a nebo jiné ryby? Co používáš při lovu polaků v nebo nad chaluhami za nástrahu?
Mám ještě další otázky, ale to až později.:-?
Odpovědět
čau Honzo, to je liga!!! Si říkám, jestli ta Soroya je správná volba :-D hned bych vyrazil s tebou. Letos překonáš Pazderovce, cejtím to v kostech.:-D
Odpovědět
Ahoj Kuliku,přesně všechno popíšu včlánkach,na závěr pak udělám celkový soupis co používam já.Nemám žádne tajnosti a když přijdu na něco nového tak to hned diskutuji z kamarádama :-)Cítim v kostech :-D že střední Norsko bude letos fantastické.zatím se to hezky rozjelo a hlavně ty honzové mníky mně zvedly:-P
Odpovědět
...březnové počasí..včera bylo na sluničku 17 stupňů, nosy máme spálený a červený...za deset let takový březen nepamatuji..
Odpovědět
Zdravím na Dolmoy a přeji bohaté úlovky. A pamatuj Honzo, že pořádný mník s trojhákem 10/0 v hubě je ten můj z loňského podzimu. :-D:-D:-D
Už se na tebe těším, i když do září je to ještě hodně a hodně dlouho.
Máš tam zase Lucku s Bárou?
No a kdybys měl nějaké informace, že ten náš domácí na 212 konečně staví ten přístřešek na filetárnu co nám sliboval už na minulou sezónu, tak mi dej vědět.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Nazdar Jirko a kdy v září budeš na Dlmoy? Já budu na Hitře v kempu od EDENu od 25.8. do2.9.2014.:-P
Odpovědět
Já nastupuji na naší 212 13. 9. 2014 a končím 23. 9. 2014. Je to první termín kdy Hitraturistservice nabízí 10 dní za cenu 7. ;-)
Škoda že se tam nepotkáme.:-?
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal:
...březnové počasí..včera bylo na sluničku 17 stupňů, nosy máme spálený a červený...za deset let takový březen nepamatuji..[/citace]
Tei lode vyzeraju vyborne. Kde to je?
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...