Zdravim panstvo,
Aku stravu si beriete na cestu do Norska?
My škvarkové pagáče alebo fašírky.
Zdravim panstvo,
Aku stravu si beriete na cestu do Norska?
My škvarkové pagáče alebo fašírky.
[citace]Respi napsal:
Maso a pivo..!! Moje babička říkala v pivu je síla..!! chlapče...[/citace]
100% súhlas. Predsa na miesto rybolovu by si nemal prísť vysilený!
:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
A niektorým stačí -[/citace]
Samozrejme na tekutu stravu netrebe zabudat... Ja som to minuly rok vyhral, pred trajektom som soferoval posledny. A ked prisiel rad na mna - uz som len psimi ocami pozeral na dno dobrej domacej marhulovice...
Odpovědět
Nech citam ako citam - pripada mi to ze si poniektori beru zo sebou pojazdne bufety...
Chlapi, kadial chodite? Ze by som sa pri takom bufete pristavil... samozrejme urobime "barter"
:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Respi napsal: Maso a pivo..!! Moje babička říkala v pivu je síla..!! chlapče...[/citace]
Toto platí i pro ty, co do Norska lítají. My si dáme cestou na letiště pivko (a štamprlku), na letišti to samé, v letadle pivko a cestou do kempu už jenom čumíme na fjord, jak jsou tresky nervózní :-).
Odpovědět
Já jsem masař, klobásky, řízečky, to je moje. Zeleninu a ovoce moc nemusím. Pár let zpátky na trajektu kolega vytáhl z batohu jablko. Jak ho nemusím, tak jsem na něj dostal v té chvíli takovou chuť, že si jich teď vždy na cestu pár vezmu a snědí se všechny.
Odpovědět
Nějak se mi to tu třikrát zopakovalo, tak musím vyměnit text. Já mám cesty do Norska rád. Každý si veze své oblíbené jídlo, které mu pak sežere stejně někdo jiný.
Jednou jedinkrát jsem udělal chybu, když jsem si doma nadělal na cestu bagety. K obědu to bylo dobré, k večeři to šlo, ale v noci, když na mne přišel hlad, jsem se raději zacpal tatrankou a ráno somroval, komu co zbylo.:-D
Odpovědět
Sem tam se i zastavíme po cestě u pumpy a člověk nelituje pár svých těžce vydřených, aby si koupil něco teplého, třeba "krajový" hambáč, aby zjistil, jestli ho náhodou nedělají lepší než u nás. :-D:-D ale řízeček z krkovičky bude dycinky řízeček z krkovičky.8-)
Odpovědět
Na cestu si většinou ugriluju doma kuře, s sebou čerstvý domácí chleba , nějaké rajčata okurky a hodně čisté vody, je potřeba doplňovat ty správné tekutiny proti únavě. Ty ostatní až po příjezdu. Samo, že na trajektu neophrdnu bufetem a po cestě nějakou otu dobrou kávičkou na benzince.
Odpovědět
[citace]Rk napsal:
Na cestu si většinou ugriluju doma kuře, s sebou čerstvý domácí chleba , nějaké rajčata okurky a hodně čisté vody, je potřeba doplňovat ty správné tekutiny proti únavě. Ty ostatní až po příjezdu. Samo, že na trajektu neophrdnu bufetem a po cestě nějakou otu dobrou kávičkou na benzince.[/citace]
Jo jo dobrá kávička se vždy hodí. ve Švédsku vaří dobrou. vždy si na ní pochutnám. Dobrá varianta na jídlo je najít po cestě Ikeu a najíst se tam v restauraci. Máš plnohodnotné jídlo a za dobré peníze.
Odpovědět
:-)to jo Ikea jsou švédi, v práglu v Ikee je v jídelně pořád narváno..:-)
Odpovědět
Na cestu si mimo ostatního jídla, jako je třeba řízek, sekaná,kuře atd., dělám tousty - salámek,sýr,kečup,hořčice..., jak se rozjedeme, hned sahám po toustu, když ho začnu jíst, sahají ke mě i ruce ostatních. Minulý rok jsem jich měl asi dvacet a než jsem přijeli ráno do Rostocku, už nebyl ani jeden. :-D
Odpovědět