Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Sraz přátel rybolovu v Norsku – Prušánky 2016

A je to TADY!

Rok se s rokem sešel a já bych Vás chtěl pozvat na pravidelné setkání rybářů u pohárku vína ve vinném sklepu "U Jeňoura" v Prušánkách.

Termín je 19.2.2016 - 20.2.2016 - pátek a sobota.

🍇🍇🍇 PROGRAM AKCE 🍇🍇🍇

➤Pátek 19.2.2016

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

📌Příjezd hostů a ubytování - od 12:00 do 19:00

📌První blok přednášek : 17:30 - 19:00

📌Posezení ve vinném sklepu : 19:30 - 3:30

Posezení ve vinném sklepu obnáší:

1. Večeře - směs pečených pochoutek min.5 druhů (vepřové koleno, plněná plec, jatýrka se slaninou, sekané kuličky, nechorské závitky s kysaným zelím, výtečný guláš, medailonky v hříbkové omáčce, pečené kuř. paličky, pečené brambory) + brambor/chléb, zelný salát

Zákusek - domácí moučník, káva

Ochutnávku vín - se someliérským výkladem

Nápoje - víno, nealko, káva, čaj, voda (volná konzumace po dobu 8 hodin)

2. Večeře - domácí sekaná + zabijačkové speciality, okurek, chléb

➤Sobota 20.2.2016

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

📌 Snídaně - od 8:30 do 10:00 - podávaná formou švédského stolu (pečivo, polévka, vajíčka, salám/šunka, párky) - množství dle libosti

📌 Druhý blok přednášek - od 10:00 do 12:30

📌 Oběd - od 12:30 do 13:30 - podávaný ve sklepu U Jeňoura (polévka, hlavní chod, nápoj, zákusek podávaný v přednáškovém sálu)

📌 Třetí blok přednášek - od 13:30 do 16:30

📌 Svačina a rozloučení - od 16:30 do 17:00 - domácí klobása, hořčice, kečup, křen, pečivo

Coffeebreak - součástí každého přednáškového bloku (v pátek i sobotu) je volně dostupné občerstvení (káva, čaj, voda, domácí pomazánka nebo paštika, chléb)

CENA : 1.200 Kč/osoba

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

▶ Pro ty, kteří by chtěli zůstat až do neděle, lze zamluvit ubytování za zvýhodněnou cenu 380 Kč/osoba včetně snídaně. Taktéž je domluveno, že lze dopředu objednat večeři (ze 3 jídel - tady bych Vás prosil o nějaké návrhy co by jste chtěli). Ta se pak bude podávat ve sklepu U Jeňoura. Je třeba ale již při objednání pobytu toto oznámit. Tato nabídka NENÍ součástí balíčku konference - hosté si ji platí sami na místě.

▶ Cena POUZE za sobotní blok přednášek - 350 Kč/osoba

▶ Cena za pátek + sobota včetně posezení a bez ubytování - 900 Kč/osoba

Odpovědět

Samozřejmostí bude také v pátek možnost nákupu nástrah a vybavení do Norska od Honzy Dufka

[citace]MifakM napsal:

Seznam přednášek:

Páteční blok :

- Tunely, cesty, mosty v Norsku - královna Janka

- Lov mníků - Honza Dufek

- Druhy ryb lovených v tropech na jig (pátek) - Zdeněk

Sobotní blok :

- Polaci pro minimalisty - Miloš

- Výroba vlastních map - MifakM

- Barvy nástrah a jejich vliv - Miloš

- Lov na dírkách v Norsku - Berny72

- Nejčastější prohřešky hostů (nejen českých) v Norsku (sobota) - Zdeněk

- Internet v Norsku - MifakM

Poznámka: pořadí přednášek se může měnit dle situace (např. stav přednášejícího )[/citace]

...ještě že to mám v pátek...ufffff...:) :) :) Přednáška bude hlavně o výběru materiálu na vázání forpasů na mníky (háky,fluo doplňky, monofil, karabiny-obratlíky....) a o vázání návazců a technice..Těším se na vás, bando rybářská..od 11.-do 14.února jsme také na FOrFishing 2016...

Aktualizace plateb Naki +600 Kč

Aktualizace plateb: Berny72 - 1200 Kč

Aktualizace plateb : northwolf - 600

Našly by se ještě 2 místa. Pátek - sobota s ubytováním. Přijel bych s manželkou. Jiří Vachtl + Marie Vachtlová. Zaplatil bych obratem.

[citace]kloboukatej napsal:

Našly by se ještě 2 místa. Pátek - sobota s ubytováním. Přijel bych s manželkou. Jiří Vachtl + Marie Vachtlová. Zaplatil bych obratem.[/citace]

Není problém. Píšu do seznamu.

Zálohu prosím 1200 Kč ;-)

Platbu 1.200,-- Kč jsem uhradil. Do VS jsem uvedl 04022016 a do poznámky jsem napsal jména. Díky.

[citace]kloboukatej napsal:

Platbu 1.200,-- Kč jsem uhradil. Do VS jsem uvedl 04022016 a do poznámky jsem napsal jména. Díky.[/citace]

OK, jakmile dojde, zaktualizuji informace ;-)

Už se těším, vypadá to opět na SUPER partu

Oznámení pro všechny:

Ještě do 12.2.2016 se máte šanci rozhodnout zda do Prušánek přijedete. To bude asi poslední možný termín, kdy se dá přihlásit ke spaní. Po tomto termínu už nebudu moci na 100% garantovat ubytování.

Kloboukatej - záloha 1200 Kč

Žel bohu +1 se z technických důvodů nemůže zúčastnit takže přijedu sám. !

[citace]ChoChy napsal:

Žel bohu +1 se z technických důvodů nemůže zúčastnit takže přijedu sám. ![/citace]

OK

[citace]ChoChy napsal:

Žel bohu +1 se z technických důvodů nemůže zúčastnit takže přijedu sám. ![/citace]

Alespoň že dorazíš ty, těším se na tebe stejně jako na ostatní.

I já sem nazavenej :-D:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
Nové skupině se velmi daří,  včera...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!