Hasvik, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Corona současný stav v Norsku 2020

11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....

Máte někdo nějaké další informace?

Odpovědět

.

Kamarádi, očkování je asi jediný způsob jak se toho svinstva zbavit a notoričtí odmítači čehokoliv, ať se klidně neočkují. Je to jen jejich věc. Rozhodně ale nepovažuji za diskriminační situaci, kdy očkovaný bude cestovat a neočkovaný nebude. Dříve, nebo později k této selekci dojde. A bude to dobře. Cestovní kanceláře, agentury, turistické destinace, hoteliéři v hotelech u moře a na horách a jiní a jiní to prosadí. Bude to masa lidí, která za tím půjde a dosáhne svého. Uvidíte. :o)
Já se jdu očkovat už zítra ráno.

Některé země už chtějí při vstupu zelený pas očkování, já jdu mám na to věk.......

Tak to vám trochu závidím, mě je 54 tak se tímto tempem někdy na konci roku dostane řada a mam jet v červnu tak asi pojedu do ........

Kamarádi, očkování je asi jediný způsob jak se toho svinstva zbavit a notoričtí odmítači čehokoliv, ať se klidně neočkují. Je to jen jejich věc. Rozhodně ale nepovažuji za diskriminační situaci, kdy očkovaný bude cestovat a neočkovaný nebude. Dříve, nebo později k této selekci dojde. A bude to dobře. Cestovní kanceláře, agentury, turistické destinace, hoteliéři v hotelech u moře a na horách a jiní a jiní to prosadí. Bude to masa lidí, která za tím půjde a dosáhne svého. Uvidíte. :o) Já se jdu očkovat už zítra ráno.

Husky, tak jak s tebou většinou souhlasím, tak teď ti budu malinko oponovat. Diskriminační to nebude až v okamžiku, kdy bude všude dostatek vakcín. Pak to budu chápat stejně jako ty. Navíc to bude muset být eventuálně nějak oficiálně stanoveno, jinak se v tom ani prase nevyzná. V současné chvíli tady budeme tak akorát polemizovat o tom co kdo kde slyšel a neslyšel. To, že ty se jdeš očkovat již zítra ráno ti přeji, ale já a mnoho dalších zde na tomto fóru tuto možnost prostě nemá i kdyby nakrásně chtěli. Očkování zdar - užij si to.

Taky se moc těším, na to očkováním nezávidět!Došky.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/bnqgdd/fhi-tror-vi-kan-begynne-aa-reise-mot-slutten-av-mai

Nórsky súd potrestal dve Češky 30-dňovým väzením za to, že pri dvoch príležitostiach predložili falošný negatívny test na koronavírus. Do Nórska išli za prácou a falošný test si objednali vo Švédsku. (norway today)

Aj tak sa dá....

Dobrý deň všetkým,

@ pani Janka,  nemáte niake info ohľadne vstupu do Nórska , mame ísť  v termíne 29.4 až 9.5.2021

dakujem za odpoved, všetkým veľa zdravia prajem, Marcel

Ahoj Marcel, poslal som Ti s. správu.

Ďakujem, pomohlo :)

ahoj chlapi, nevite jak to vypadá s Norskem?

Výborně.

Dobrá odpoved :-) my uz budeme naočkovaný

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!