Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

• Toto téma obsahuje celkem 1,040 odpovědí. Do diskuze (177 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 2 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,021. až 1,035. (celkem z 1,040)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Kamarádi, očkování je asi jediný způsob jak se toho svinstva zbavit a notoričtí odmítači čehokoliv, ať se klidně neočkují. Je to jen jejich věc. Rozhodně ale nepovažuji za diskriminační situaci, kdy očkovaný bude cestovat a neočkovaný nebude. Dříve, nebo později k této selekci dojde. A bude to dobře. Cestovní kanceláře, agentury, turistické destinace, hoteliéři v hotelech u moře a na horách a jiní a jiní to prosadí. Bude to masa lidí, která za tím půjde a dosáhne svého. Uvidíte. :o)
    Já se jdu očkovat už zítra ráno.

Fischstar club
    Účastník
    (90 odpovědí)

Některé země už chtějí při vstupu zelený pas očkování, já jdu mám na to věk…….

Vaca
    Účastník
    (37 odpovědí)

Tak to vám trochu závidím, mě je 54 tak se tímto tempem někdy na konci roku dostane řada a mam jet v červnu tak asi pojedu do ……..

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Kamarádi, očkování je asi jediný způsob jak se toho svinstva zbavit a notoričtí odmítači čehokoliv, ať se klidně neočkují. Je to jen jejich věc. Rozhodně ale nepovažuji za diskriminační situaci, kdy očkovaný bude cestovat a neočkovaný nebude. Dříve, nebo později k této selekci dojde. A bude to dobře. Cestovní kanceláře, agentury, turistické destinace, hoteliéři v hotelech u moře a na horách a jiní a jiní to prosadí. Bude to masa lidí, která za tím půjde a dosáhne svého. Uvidíte. :o) Já se jdu očkovat už zítra ráno.

Husky, tak jak s tebou většinou souhlasím, tak teď ti budu malinko oponovat. Diskriminační to nebude až v okamžiku, kdy bude všude dostatek vakcín. Pak to budu chápat stejně jako ty. Navíc to bude muset být eventuálně nějak oficiálně stanoveno, jinak se v tom ani prase nevyzná. V současné chvíli tady budeme tak akorát polemizovat o tom co kdo kde slyšel a neslyšel. To, že ty se jdeš očkovat již zítra ráno ti přeji, ale já a mnoho dalších zde na tomto fóru tuto možnost prostě nemá i kdyby nakrásně chtěli. Očkování zdar – užij si to.

dd66
    Účastník
    (19 odpovědí)

Taky se moc těším, na to očkováním nezávidět!Došky.

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)
    blesk
    Účastník
    (92 odpovědí)
    stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Nórsky súd potrestal dve Češky 30-dňovým väzením za to, že pri dvoch príležitostiach predložili falošný negatívny test na koronavírus. Do Nórska išli za prácou a falošný test si objednali vo Švédsku. (norway today)

Aj tak sa dá….

MCacik
    Účastník
    (5 odpovědí)

Dobrý deň všetkým,

@ pani Janka,  nemáte niake info ohľadne vstupu do Nórska , mame ísť  v termíne 29.4 až 9.5.2021

dakujem za odpoved, všetkým veľa zdravia prajem, Marcel

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Ahoj Marcel, poslal som Ti s. správu.

MCacik
    Účastník
    (5 odpovědí)

Ďakujem, pomohlo 🙂

Ciza
    Účastník
    (163 odpovědí)

ahoj chlapi, nevite jak to vypadá s Norskem?

dd66
    Účastník
    (19 odpovědí)

Výborně.

Ciza
    Účastník
    (163 odpovědí)

Dobrá odpoved 🙂 my uz budeme naočkovaný

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,021. až 1,035. (celkem z 1,040)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...