Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Corona současný stav v Norsku 2020

11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....

Máte někdo nějaké další informace?

Odpovědět

Vaca ja verím že naše cestovateľské celebrity sú chytrejšie ako Nórska premiérka a škulinku nájdu skôr.

nevím Frenky, ale v tvých příspěvcích cítím takový divný podtext

Radku, aký podtext.? Ja len sedím doma, dodržujem ako väčšina blbcov kovid opatrenia, stretávam sa výnimočne s vlastnými deťmi, čakám kedy budem môcť konečne otvoriť prevádzku, je mi ľúto zdravotníkov - tak im bezplatne pomáham, ani na pohreb kamarátom nemôžem.... a teším sa, akú novú mutáciu nám  hrdinskí cestovatelia sem zas dovezú nech si udržíme svetové pozície a nech to trvá večne.,

Moc sa nechcem rozpisovať,  pretože na sezname ma ani neviem prečo típli Chcípl pes.

Ešte pred pár dňami som bol úplne zdraví chlap,  bez žiadnych zdravotných problémov. Život gombíka a nádherne som si ho užíval

Nórsko už mám naplánované  ....

Dodržiavanie respirátorov, zhromaždenie osôb, všetky opatrenia -  bez problémov.

Len raz sa chcela kolegyňa pochváliť synom na telefóne....

Teraz ležím na pľúcnom s polovicou poškodených pľúc z Covidu  - fakt pár dní a hotovo.

Mám kyslík a snažím sa dýchať ako o život

Je tu prekvapivo viac mladších ľudí so zničenými pľúcami.

Ľutujem zdravotníkov.

Preto, nikto nevie, ako si to sadne na hocikoho z vás.

Dávajte pozor,  nech Nórsko nezostane už len snom...

No to je hrůza,držím palce sousede,ať to rychle dobře dopadne.Petr

ak este len uvazuju o predlzeni zakazu cestovania, tak o dva tyzdne to bude realita

stipko drz sa a vyhraj!

Moc sa nechcem rozpisovať, pretože na sezname ma ani neviem prečo típli Chcípl pes. Ešte pred pár dňami som bol úplne zdraví chlap, bez žiadnych zdravotných problémov. Život gombíka a nádherne som si ho užíval Nórsko už mám naplánované …. Dodržiavanie respirátorov, zhromaždenie osôb, všetky opatrenia – bez problémov. Len raz sa chcela kolegyňa pochváliť synom na telefóne…. Teraz ležím na pľúcnom s polovicou poškodených pľúc z Covidu – fakt pár dní a hotovo. Mám kyslík a snažím sa dýchať ako o život Je tu prekvapivo viac mladších ľudí so zničenými pľúcami. Ľutujem zdravotníkov. Preto, nikto nevie, ako si to sadne na hocikoho z vás. Dávajte pozor, nech Nórsko nezostane už len snom…

Drž se chlape

Stipko prajem Ti veľa sily pre skoré uzdravenie.

Jen postřeh z vývoje. Včera mě bylo doručeno oznámení o tom, že je náš zájezd zrušen. Z kontextu vyplývá, že i Norové považují tuto sezonu za ztracenou.

chata -

Na jaký termín jste měli pobyt rezervovaný?

Jednalo se o červen. Nechci konkretizovat aby jsem nebudil vášně. Dopadlo to prostě tak, Norsko asi letos nebude. Já se majiteli ani nedivím. Patřit to mě, tak taky koukám po jistější obživě.

To znamená,  že akýkoľvek spôsob,  dostať sa na Sever, je pri dnešných podmienkach nepoužiteľný?

Napr. bola akási možnosť predložiť doklad o prekonaní Covidu do pol roka od testu.

To pořád platí, akorát jsou hranice úplně zavřené

To znamená, že akýkoľvek spôsob, dostať sa na Sever, je pri dnešných podmienkach nepoužiteľný? Napr. bola akási možnosť predložiť doklad o prekonaní Covidu do pol roka od testu.
toto by aj mňa zaujímalo.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!