Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

• Toto téma obsahuje celkem 1,040 odpovědí. Do diskuze (177 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 2 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 976. až 990. (celkem z 1,040)
  • Autor
    Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Vaca ja verím že naše cestovateľské celebrity sú chytrejšie ako Nórska premiérka a škulinku nájdu skôr.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

nevím Frenky, ale v tvých příspěvcích cítím takový divný podtext

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)
    Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Radku, aký podtext.? Ja len sedím doma, dodržujem ako väčšina blbcov kovid opatrenia, stretávam sa výnimočne s vlastnými deťmi, čakám kedy budem môcť konečne otvoriť prevádzku, je mi ľúto zdravotníkov – tak im bezplatne pomáham, ani na pohreb kamarátom nemôžem…. a teším sa, akú novú mutáciu nám  hrdinskí cestovatelia sem zas dovezú nech si udržíme svetové pozície a nech to trvá večne.,

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Moc sa nechcem rozpisovať,  pretože na sezname ma ani neviem prečo típli Chcípl pes.

Ešte pred pár dňami som bol úplne zdraví chlap,  bez žiadnych zdravotných problémov. Život gombíka a nádherne som si ho užíval

Nórsko už mám naplánované  ….

Dodržiavanie respirátorov, zhromaždenie osôb, všetky opatrenia –  bez problémov.

Len raz sa chcela kolegyňa pochváliť synom na telefóne….

Teraz ležím na pľúcnom s polovicou poškodených pľúc z Covidu  – fakt pár dní a hotovo.

Mám kyslík a snažím sa dýchať ako o život

Je tu prekvapivo viac mladších ľudí so zničenými pľúcami.

Ľutujem zdravotníkov.

Preto, nikto nevie, ako si to sadne na hocikoho z vás.

Dávajte pozor,  nech Nórsko nezostane už len snom…

petras
    Účastník
    (272 odpovědí)

No to je hrůza,držím palce sousede,ať to rychle dobře dopadne.Petr

bernatik
    Účastník
    (91 odpovědí)

ak este len uvazuju o predlzeni zakazu cestovania, tak o dva tyzdne to bude realita

stipko drz sa a vyhraj!

tom
    Účastník
    (181 odpovědí)

Moc sa nechcem rozpisovať, pretože na sezname ma ani neviem prečo típli Chcípl pes. Ešte pred pár dňami som bol úplne zdraví chlap, bez žiadnych zdravotných problémov. Život gombíka a nádherne som si ho užíval Nórsko už mám naplánované …. Dodržiavanie respirátorov, zhromaždenie osôb, všetky opatrenia – bez problémov. Len raz sa chcela kolegyňa pochváliť synom na telefóne…. Teraz ležím na pľúcnom s polovicou poškodených pľúc z Covidu – fakt pár dní a hotovo. Mám kyslík a snažím sa dýchať ako o život Je tu prekvapivo viac mladších ľudí so zničenými pľúcami. Ľutujem zdravotníkov. Preto, nikto nevie, ako si to sadne na hocikoho z vás. Dávajte pozor, nech Nórsko nezostane už len snom…

Drž se chlape

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Stipko prajem Ti veľa sily pre skoré uzdravenie.

chata
    Účastník
    (26 odpovědí)

Jen postřeh z vývoje. Včera mě bylo doručeno oznámení o tom, že je náš zájezd zrušen. Z kontextu vyplývá, že i Norové považují tuto sezonu za ztracenou.

JanS
    Účastník
    (60 odpovědí)

chata –

Na jaký termín jste měli pobyt rezervovaný?

chata
    Účastník
    (26 odpovědí)

Jednalo se o červen. Nechci konkretizovat aby jsem nebudil vášně. Dopadlo to prostě tak, Norsko asi letos nebude. Já se majiteli ani nedivím. Patřit to mě, tak taky koukám po jistější obživě.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

To znamená,  že akýkoľvek spôsob,  dostať sa na Sever, je pri dnešných podmienkach nepoužiteľný?

Napr. bola akási možnosť predložiť doklad o prekonaní Covidu do pol roka od testu.

Ciza
    Účastník
    (163 odpovědí)

To pořád platí, akorát jsou hranice úplně zavřené

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

To znamená, že akýkoľvek spôsob, dostať sa na Sever, je pri dnešných podmienkach nepoužiteľný? Napr. bola akási možnosť predložiť doklad o prekonaní Covidu do pol roka od testu.

toto by aj mňa zaujímalo.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 976. až 990. (celkem z 1,040)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...