11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
Zdravím všechny kolegy. Rozpadla se nám parta,hledám jedno volné místo do Norska v termínu září-říjen.Výbavu mám.
tel:724523687 18.9.2020 odjíždím do Norska.Děkuji za nabídky. Revírník
Odpovědět
Včera jsme se vrátili z Norska. Na hranicích úplná pohoda, na dotaz kam jedeme, jsem ukázal papír od Nora, kde budeme travit karanténu. Dál jsem měl připravené pravidla karantény v angličtině, že víme vo co go, v autě samozřejmě roušky a desinfekci na ruce. Když to viděl celník, mávl ať jedeme dál, ani se nás neptal na alkohol. Byli jsme v neregistrovaném kempu s možností vývozu jen 10kg filé na osobu, pobyt byl 11dní. Tak prázdné silnice a trajekty jsem ještě neviděl. Ryb všude mraky, všem doporučuji to nevzdat, pokud vám majitel nenapíše, že vás tam nechce. Ani po cestě zpět se nás nikdo na celnici na nic neptal, jakoby Corona nebyla.
Zdravím, chlapi co jedete do Norska, nebo se vracíte, pište prosím kudy a jak jste jeli/jedete, trajekt + přechod, ať máme my, co se teprve chystáme, ověřené info z první ruky. Teď jsem např. četl, že v Dánsku nechtěli partu pustit na trajekt i když měli potvrzení o ubytování v karanténě. Moc se mi to nezdá, ale dnes je možné všechno. Díky
Odpovědět
Ahojte všetci. Ak k dobre chápem, karanténu môžem tráviť na baráku, kde bývam, ak majiteľ dovolí. Ale ako je to s cestou na barák, ktorý je na ostrove a musím ísť trajektom už v Norsku - s pobrežia na ostrov.. Môžem vstúpiť na trajekt ? ...alebo nie.?
Odpovědět
Dle podmínek karantény by tě na trajekt pustit neměli, takže je to risk.
Odpovědět
Ahojte všetci. Ak k dobre chápem, karanténu môžem tráviť na baráku, kde bývam, ak majiteľ dovolí. Ale ako je to s cestou na barák, ktorý je na ostrove a musím ísť trajektom už v Norsku – s pobrežia na ostrov.. Môžem vstúpiť na trajekt ? …alebo nie.?
<span style="color: #ffffff; font-family: 'Open Sans', sans-serif; font-size: 14px; background-color: #3b94d9;">ano muzes,jeli jsme jednim do molde a druhym na otroyu cesta z5 to same.bez problemu nevylezas z auta jen si vyfoti spz.tot vse</span>
Odpovědět
Včera jsme se vrátili z Norska. Na hranicích úplná pohoda, na dotaz kam jedeme, jsem ukázal papír od Nora, kde budeme travit karanténu. Dál jsem měl připravené pravidla karantény v angličtině, že víme vo co go, v autě samozřejmě roušky a desinfekci na ruce. Když to viděl celník, mávl ať jedeme dál, ani se nás neptal na alkohol. Byli jsme v neregistrovaném kempu s možností vývozu jen 10kg filé na osobu, pobyt byl 11dní. Tak prázdné silnice a trajekty jsem ještě neviděl. Ryb všude mraky, všem doporučuji to nevzdat, pokud vám majitel nenapíše, že vás tam nechce. Ani po cestě zpět se nás nikdo na celnici na nic neptal, jakoby Corona nebyla.
Zdravím, chlapi co jedete do Norska, nebo se vracíte, pište prosím kudy a jak jste jeli/jedete, trajekt + přechod, ať máme my, co se teprve chystáme, ověřené info z první ruky. Teď jsem např. četl, že v Dánsku nechtěli partu pustit na trajekt i když měli potvrzení o ubytování v karanténě. Moc se mi to nezdá, ale dnes je možné všechno. Díky
never vsemu vim ze nekolik part jelo dansko norsko minuly a tento tyden uplne bez problemu jak tam tak z5.my se dnes vraceli ale suchou cestou pres dansko na oresundu kontrola pasu a stastnou cestu.na svedsko norskych svinesund ani noha.cestou tam smer halden take bez jedine kontroly.rybacku jsme si uzili a dnes v klidu dojeli domu.
Odpovědět
Zdravím, v patek jsme jeli na trajekt do Fredrikshavnu, na Dansko Nemecke hranici nás dali stranou, proběhla jen kontrola pasu a dotaz kam míříme, pak poprali dobrou cestu. U trajektu je nezajímalo vůbec nic, jen nás poučili, že na lodi musí byť roušky. Při vylodění v Oslu byla hned policejní kontrola. Na dotaz kam jedeme stačilo ukázat voucher a dále jsme byli poučeni o pravidlech karantény. Kontrola zabrala cca 10 min..
Odpovědět
Dnes ráno jsme dorazili na Harbak, na hranicích zkontrolovali voucher a ověřili telefonicky, zda vše souhlasí, na cestě úplně prázdno, pokud jedete vnitrostátním
trajektem, tak pokud nevystoupíte z auta, není problém. Nebojte se toho, jde to.
Odpovědět
Díky za info, 11 září míříme také na Harbak tak ať je vše v pohodě
Odpovědět
Ahoj, na Harbaku vám majitel potvrdí, že u něj můžete ztrávit karanténu?
Odpovědět
Toto mně před chvílí poslal náš Norek, ke kterému máme na přelomu září, říjen jet.
Odpovědět
Zdravíme z Norského ráje, hranice v pohodě, kontrola dokladů, voucheru a poučení o karantene. Počasí nádherné, ryby berou, kdo můžete jet, určitě to zkuste.
Odpovědět
to Black: měli jste voucher na 10 a více dnů nebo na týden?
Odpovědět
S potvrzením rezervace na týden pobytu, tě na hranicích otočí zpět. Karanténa je minimálně 10dní.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...