Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Corona současný stav v Norsku 2020

11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....

Máte někdo nějaké další informace?

Odpovědět

Zdravím Norci. Vyrážíme zítra v 5 ráno přes Dánsko. Doufám že bude vše v pohodě. Podám info.

Dobrý den mám dotaz zda je možné projet trasu Polsko Lotyšsko Litva Estonsko Finsko Norsko Díky za odpověď.

tak dnes dali do smyku aj belgicko a netrvalo to ani dva tyzdne

(fhi.no/en/op/novel-coronavirus-facts-advice/facts-and-general-advice/travel-advice-COVID19/)

To Sten75: Perfektné informácie. Šťastnú cestu i keď je to asi najdlhšia cesta, aká sa na Soroyu dá vymyslieť. Príjazd plánujete v piatok ráno?

Alespoň se trochu projeli.

tato tabulka by mala ukazovat aktualny stav v EU.

stvrty stlpec by mal byt pod 20

www.ecdc.europa.eu/en/cases-2019-ncov-eueea

Zdravime z Oksfjordu,

ano plan byl na patek rano, vyjeli jsme s dostatecnou rezervou. Cesta sla dobre, oba trajekty bez cekani. Takova vyhlidkova jizda. Nakonec jsme jeste stravili par hodin v Narviku, abychom nestali od vecera v Oksfjordu.
Celkova doba bez prohlidky Narviku 52 hodin, asi 3.700 km. Cesta Svedskem je rychlejsi, ale i tohle se da zvladnout😎.
Tak prejeme vsem ostatnim, v tehle corona dobe stastnou cestu a nekdy navidenou na Soroy😎.
St. a spol.

Jak jsem byl optimista, mám vyrážet 13.8., tak již nejsem...Závidím těm, co projeli

No my máme vyjíždět tuto neděli a po vyškrtnutí Belgie mám taky strach že nás v pondělí otočí domů.....

Tak před německou hranici první kontrola. Vše ok valime dál. 😉😉

Jedeme 24.8. a jsem optimista. Snad to dopadne..

Jedeme 24.8. a jsem optimista. Snad to dopadne..

No my mame odjezd 23/8 a zaciname se bat. Ted mame pres 250 na neco pres 10mil...

Nejhorsi ze ti lidi o tom ani nevi a nemaji priznaky. Kez by se netestovalo :-))

Tak jsme dorazili. V Dánsku kontrola pasu a lístek na trajekt. Vše v v pohodě. Norsko bez kontrol.

Dnesnich 125 je pekne cislo.. Dava optimismus. I kdyz je jasne, ze o vikendu se testuje min. Ale dost snizi prumer.

RADUZ: do ktorej casti norska ste isli?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!