11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
<span style="text-decoration: underline;">Dnes mě norské hranice překročili 3 party. Vše šlo hladce bez sebemenších problémů.
</span>
isli cez hranice pri osle alebo vyssie?
Odpovědět
zanedlho pravdepodobne dozrie polsko na cerveno. takze pozor na trajekty z gdanska a gdyne za dalsich 14 dni. ja mam gdansk buducu nedelu.
Odpovědět
rovnake ako predtym.
google map zobrazuje spomalenu dopravu na juhu na hraniciach sw/no. asi to kontroluju dokladne
Odpovědět
Ahoj bernatik diky za strucnu odpoved mňa zaujima o kolko sme v limite nori to zverejnili alebo nie ? viem ze sa podmienky nezmenili
Odpovědět
nie nezverejnili, stiahli aj staru tabulku zo stranky. hadam zverejnia novu v pondelok.
Odpovědět
Ahoj bernatik treba byt v klude niako to neovplivnime treba cakat na dalsie podmienky a potom sa uvidi akou trasou sa vydame na Soroya dik aj ja to velmi sledujem a drzim palce vsetkym ktory sa dostaneme na Soroya
Odpovědět
Vasko
Ahoj bernatik treba byt v klude niako to neovplivnime treba cakat na dalsie podmienky a potom sa uvidi akou trasou sa vydame na Soroya dik aj ja to velmi sledujem a drzim palce vsetkym ktory sa dostaneme na Soroya
nejde o to jakou trasou se vydame ale spis to vypada ze se nevydame vubec :-(.
Odpovědět
Ahoj my projeli 24.7. Bez problémů ráno v 10 na Svinesund, hezká blondýnka poprala hezkou cestu. Jsme na golme u Kristiansundu. Jde všechno i makrely krasa držím všem palce aby projeli, kdy budou potřebovat, také jsme se klepali to 24 tak jsme raději vyrazili o den dříve. Nejezdím žádným trajektem. Máme to 2200 km. Vyrazili jsme 23.7. V půl 8 večer a 9.30. 24.7. Jsme prejeli protože jsme nevěřili že nás 24.7. Pustí. Je krasne svítí sluníčko ta lovu zdar
Odpovědět
nevi nekdo prosim co znamena ze cestovni rada je platna do 20.8??dekuji
Odpovědět
Po 20.8. by to teoreticky měli otevřít celé bez jakýchkoliv omezení. Otázka však je zda si mezitím neschválili zákon, že to mohou kdykoliv prodloužit. Takže ve výsledku je to celkem nic neříkající datum.
Odpovědět
diky moc ale zrovna tohle jsem slyset nechtel. :-) mame tam byt 21.8.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...