11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
je to tu
https://www.fhi.no/en/op/novel-coronavirus-facts-advice/facts-and-general-advice/travel-advice-COVID19/
otazne je ako to je s tranzitom cez svedsko. oficialne som tam nic nevycital
Odpovědět
a jeste doplneni: dulezite je, v ktere zemi zijete a ne jaky mate pas.
Pro cestující s bydlištěm v zemích nebo regionech v oblasti EHP / schengenského prostoru s vysokou úrovní infekce nebo ze zemí, které nejsou schopny poskytnout dostatečnou dokumentaci o infekční situaci, se pravidla pro vstupní karanténu použijí také po 15. červenci.
Rozhodující je tedy místo, kde žijete, ne jaké občanství máte. Například americký rezident v Itálii nyní bude moci cestovat do Norska, zatímco italský rezident ve Spojených státech nemusí byt vpusten, pokud nesplní jiná pravidla pro vstup...
Odpovědět
tak od 15.7. muzem , jak uz mame odkaz nahore
Paní norská Angelo a ostatním, za všechny Vám z celého srdce děkujem.
Odpovědět
My ano.... Taky by mě zajímalo zda je povolen tranzit přes Švédsko.
Odpovědět
My ano…. Taky by mě zajímalo zda je povolen tranzit přes Švédsko.
tranzit je povolen, nesmíš přespat, jinak jdeš v Norsku do karantény
Odpovědět
Tak je to tady!!! Podle ČT 24 je VJEZD do Norska pro ČR OTEVŘENÝ!! ČR patří mezi několik vyvolených zemí, jejíž občané mohou od 15.7. vstupovat na území Norska bez omezení.
Odpovědět
Parádní zprávy!!! Od 15.7. start povolen. My máme nástup 15.7. ale hranice bysme chtěli překročit 14.7. kolem 22h. Doufám, že budou rozumní a nenechají nás tam kempovat.
Odpovědět
Má prosím někdo přesné informace o tranzitu přes Švedsko nechci aby mě zas propadl trajekt prosím.
Odpovědět
PISAL SOM DO FHI.NO ALE ZATIAL ZIADNA ODPOVED
musim to risknut a zaplatit trajekt bez ohladu aka pride od nich odpoved.
predpokladam ze podmienky budu rovnake ako pre norov, ze mozu tranzitovat bez zastavky
inak ostava len prekrocit hranice po nejakej lesnej ceste
Hello,
I want to travel to Norway from Slovakia through Poland and Sweden.
Way from poland to sweden is by ferry with sleeping (polferries). Polferries is poland company.
The way takes 12 hours.
Way through sweden has stops only for fuel filling. Paid only by credit card at fuel filling machine.
Is this way acceptable for to enter Norway without quarantine or covid test?
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...