11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
Na mapce Evropy vidíte státy, kde všude v době koronakrize rozdávala čínská vláda zdravotnický materiál zdarma.
Myslím, že tímto obrázkem, převzatým z profilu Jakuba Jandy, můžeme řeči Zemana, Hamáčka a dalších, o česko-čínském strategickém partnerství, považovat za uzavřené
Co Čína všude jinde rozdává zdarma, jsme si museli u nás, (díky vládo odborníků a politiko všech azimutů!), draze a někdy až předraze nakoupit.
Jako snad jediní v EU.
Až se nám přivedla závislost české politiky na duu Kellner&Šmejc a dalších zaplacených pročínských kolaborantech.
Jestli hledáte mezi zeměmi EU čínskou rohožku, podívejte se z okna.
Odpovědět
ak sa nori nechaju inspirovat finmi, (zakazane polsko)
tak cesta trajektom gdansk nynashamn je nerealna pretoze tam je spanie na trajekte. kedze nori maju zakazane spat v nebezpecnych krajinach.
Odpovědět
NORSKO ma tato kriteria: Méně než 20 infikovaných na 100 000 obyvatel týdně za posledních 14 dní. * Přijetí do jednotek intenzivní péče za posledních 14 dní: Méně než 0,5 na 100 000 obyvatel. * Méně než 5 procent pozitivních testů za posledních 14 dní. Kterym statum Norsko otevre sve hranice se dozvime zitra v poledne.
trocha som to poratal:
vypocet za obdobie 24.06 - 08.07.
krajina / pocet novo infikovanych za 14 dni / max pocet novo infikovanych (pri 20ks na 100 000 obyvatelov)
CZ / 2164 / 2142
PL / 4162 / 7569
SK / 209 / 1091
GER / 5987 / 16758
zdroj: www.worldometers.info/coronavirus/
Odpovědět
ciza <můžeme vybalit, polaci a chachari děkujeme
Odpovědět
Jsem tak nervózní, že nemůžu ani dělat. Snad to dnes dopadne!
Odpovědět
Jsem tak nervózní, že nemůžu ani dělat. Snad to dnes dopadne!
To sme vsichni.......doufejme a modleme se 😊
Odpovědět
rano mi pisal nor
podmienky by mali byt zverejnene o 12:00
v mediach nemaju ziadne zakulisne info
Odpovědět
Zdar norci, myslím že by jsme se měli vejít, aspoň tedy do limitů viz. výše. Bernatik to sečetl správně,ale je to za 14.dní takže to číslo, by mělo být poloviční což je OK. Pod 5% nakažených na celkové testování jsme taky v poho. A počet hospitalizovaných toť otázka. Každopádně si myslím, že to pro nás dopadne dobře.
Odpovědět
ospravedlnujem sa, mas pravdu CZ je na polovici stareho limitu
Odpovědět
Bernatik v poho ! -),dohledal jsem i počty hospitalizovaných a OK.
Odpovědět
dnes mě na fb na nrk vyskočilo že norové vydali nové opatření kvuli vyvozu ryb neumím to přelozit kdyby p.janka zjistila co a jak mě to přeložilo že se zabrání pašování ryb děkuji
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...