Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

• Toto téma obsahuje celkem 1,040 odpovědí. Do diskuze (177 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 2 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 1,040)
  • Autor
    Ciza
    Účastník
    (163 odpovědí)

Děkujeme za vaše informace p. Janko

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Janka, odškodňuje /dotuje/ Nórska vláda kempy /aj neregistrované/,ktoré teraz nemajú žiadnych zákazníkov,alebo málo. Je aj nejaká štatistika, o koľko prišlo Nórsko na turistickom ruchu?

A žiadne cuclanie z prstu.Len fakty.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Jelikoz jsem zase dala do odpovedi odkazy, objevi se tu snad pozdeji.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

:-)) dobry,  jen fakty, uz mam stejne vsechny prsty uplne vycucane 🙂 🙂

Ano, vlada odskodnuje ruzne podniky, pokud splni dane podminky, ale je to malo. Nedavno jsem cetla  clanek, tykalo se to sice severu, ale to je prast jak uhod. Clanek jsem nasla, https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/koronakrisen-har-fort-til-flere-konkurser-i-hotell-og-restaurantbransjen-1.15039281

Jak korona ovlivnuje Norsko uvadi zde statisticky urad, jsou tam zajimave udaje  https://www.ssb.no/korona

Ale jak pisi v tom clanku, jeste je na to vsechno brzy. Osobne vim o jednom campu, ktery konci, o nekolika dalsich, ktere silne bojuji o preziti. Jak to dopadne se jeste uvidi.  O kolik norove presne prisli asi zverejni az na podzim, az bude po prazdninach a po sezone.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Jelikoz jsem zase dala do odpovedi odkazy, objevi se tu snad pozdeji.

Od pondělí jsme zkušebně deaktivovali plugin Akismet Anti-Spam, tak by už nemělo nic blokovat příspěvky, ať už s odkazem, nebo bez něj. Nebo alespoň zcela minimálně.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

pred par minutami Erna oznamila, ze od 15.7. otvira Norsko hranice pro zeme Schengenskeho prostoru (Svedsko  vyjimaje) s tim, ze situaci ale mohou zmenit podle aktulani situace.

Konference stale probiha, takze info bude nasledovat a dokud to nebude na vladnich strankach cerne na bilem, zachovejte “paniku”!!

Transit pres Svedsko by mel byt mozny za podminek, ktere jsem uz psala vyse.

Doplneni: do 10.7. bude zverejnen seznam vsech statu, ktere se uvolneni tyka a seznam bude kazdych 14 dnu aktualizovan

zde je odkaz na zpravu v novinach se zaznamem konference,   https://www.nrk.no/norge/norge-apner-for-europa-15.-juli-1.15067959    odkaz na oficialni vladni stranky pridam, az to tam urednice naklepou.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 5 měsíci uživatelem janka.
    • Odpověď byla upravena před 4 roky a 5 měsíci uživatelem janka.
    • Odpověď byla upravena před 4 roky a 5 měsíci uživatelem Duke.
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

no, tak asi filtr nefunguje, protoze ve chvili, kdy jsem pridala do zpravy odkaz, se zprava ztratila.

Zprava byla pozitivni o otvirani hranic do Norska od 15.7. , tak si pockejte zase, az se objevi ..

Krbec
    Účastník
    (28 odpovědí)

Díky za pozitivní zprávy, ale pustí nás přes ty Švédy? Tranzit?

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Tet na čt 24 : Norsko ruší od 15.7. cestovní omezení pro Evropu.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

To Krbec: pusti, za podminek, jako jsem uz uvadela vyse.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Norsko otvira hranice pro staty Schengenskeho prostoru (s vyjimkou Svedska a Portugalska) od 15.7 2020. Do 10.7. bude seznam vsech statu aktualizovan a potom kazdych 14 dnu. Je dulezite pred cestou se aktualne informovat, protoze situace se muze menit. Tranzit pres Svedsko je povolen za techto podminek: cesta musi byt co nejkratsi a bez zastavek. Pokud uz musite zastavit, napr. natankovat, je nutne dodrzovat odstup, hygienicke podminky jako umyvat a desinfikovat ruce, platit kartou.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)
    Ciza
    Účastník
    (163 odpovědí)

A co Dánsko přes ně se nedostaneme

petras
    Účastník
    (272 odpovědí)

Dáni mohou už dávno.

sejk
    Účastník
    (16 odpovědí)

Pres dánsko by to jít snad mělo, na webu velvyslanectví čr v kodani mají, že průjezd je od 15.6. pro turisty možný, ale nevím podrobnosti.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 1,040)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...