Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

• Toto téma obsahuje celkem 1,040 odpovědí. Do diskuze (177 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 2 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 1,040)
  • Autor
    Marek
    Účastník
    (145 odpovědí)

Jegrhanz,

mluvíš mi z duše. Bohužel opravdu ale převážná většina lidstva vůbec NECHÁPE ten význam, který tohle, co se nyní  odehrává má. Převážná většina lidí to stále vnímá jako jakousi “nesptravedlnost” od přírody, že teď nemohou používat své hračky, že jsou omezovány jejich svobody na které mají “nárok” atd.. a se spupností a nepokorou, lidskému Egu tak vlastní očekávají, kdy to jako už k sakru skončí a bude to jako dřív…. Nebude. Nikdy..

A pokud lidstvo, jako celek, nebo alespoň jeho nadkritická část nepochopí o co jde, bude jen a jen hůř.. Ono to opravdu není jen o coroně.. Oteplování, klimatická změna, to jsou všechno plíživé jevy které se odehrávají, jen nechápu, jak je možné, že si lidé, pro svoji ekonomickou touhu “vlastnit” a mít víc a víc vůbec NEUVĚDOMUJÍ že přesně tímhle si pod sebou podřezávají větev. Přírodu vykořisťujeme, ničíme, (ne jen odhozenou pet-flaškou) ale především nadvýrobou, létáním, námožním transportem atd… Jsme přemožený druh a škůdce. Ničíme složitý ekosystém, atmosferické i jiné procesy planety, kterou k životu nezbytně potřebujeme. Jenomže ona nás ne… Problénm je v tom, že ona na se nás bude umět zbavit… Stejně jako každého jiného přemnoženého druhu… Tohle je z dlouhodobého hlediska opravdu začátek. A pokud svoji pozornost neobrátíme abych tak řekl “dovnitř” nebudeme zpytovat svědomí a své činy vůči světu opravdu nezačneme zvažovat nikoli z hlediska ekonomického ale řekněme ekologckého, nebo hlubinně ekologického, nebude nám dobře. Ani trošku…  (nemluvím o sázení stromů a třídění odpadu) ale spíš o tom aby ten přebytečný odpad vůbec nevznikal a aby nebyl frajer ten, kdo má každý rok nový Iphone ale aby byl frajer ten, komu mobil vydrží 10 let. A aby ti, co (nejen) mobily projektují a vyrábí to dělali tak, aby těch 10 let vdržel, ne 2, 3 roky… No nic, tohle sem úplně nepatří ale je opravdu malichernost, řešit teď dovolenou… Jde o víc. Globálně…

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Máme odchod 7.5. a na dvore mám už naštartované auto a partia /CZ+SK/ čaká pred barákmi s prutami v ruke. Podľa Vás to nedáme,že?

Mládenci,trochu optimizmu a hlavne humoru do života.

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Stavím sa o basu piva že v máji a v júni žiadna rybačka nebude.

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

čau

nedate to

cez vikend kolega z brehu

Buvika- navnada makrelka,krevetka

ryby sa chytaju aj cez corona,

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 6 měsíci uživatelem rybarik.
    Hucho
    Účastník
    (58 odpovědí)

Parádní úlovek, gratuluji. Ze břehu neskutečné!!!

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

To Jerganz a Marek: souhlasím, že se chováme k přírodě hrozně. Problém bude sucho a hospodářská krize, která asi přijde. Ale stresovat tady tím, že se nedostaneme do Norska ani příští rok? Proč jako? Kvůli covid chřipce? To snad, ne.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Mela jsem aktualni informace a opet se tu muj prispevek nezobrazil. Ja nevim, blbne to jen mne?

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

to janka: U mě dobrý.

vydra-cz
    Účastník
    (216 odpovědí)

U mně se Janka nezobrazuje

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Tak ten příspěvek s aktuálními informacemi taky nevidím.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Uz mi to dela delsi dobu, vzdy, kdyz dam nejaky odkaz,  a ten doklada, vzdy, abyste vedeli, ze nekecam, prispevek se nezobrazi. A nebo az po nejake dobe a treba ne cely.. treba cenzura?? 🙂 🙂

Jedna dobra zprava a jedna nic moc. Od 6. 5. se muze v Oslu zase cepovat pivo 🙂

Ta druha se tyka omezeni na hranicich. Chtela jsem, aby si kazdy udelal obrazek sam. Strucne: Do 15.5. zustava situace na hranicich nezmenena, po 15.5. muze Norsko, pokud bude chtit, opatreni o 90 dni prodlouzit. Pasove kontroly kvuli terorismu budou pokracovat az do listopadu.

Vydro: poslu ti odkaz s prohlasenim norskeho parlamentu na SZ, treba ho sem muzes vlozit ty.

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

cau

an.no

tu pisu – Norsko chce zatvorit hranice zo Svedskom na cele leto,,,

Ciza
    Účastník
    (163 odpovědí)

Ahoj, prosím o ty informace o Norsku.Měl jsem odjíždět dnes

Ciza
    Účastník
    (163 odpovědí)

Jen dotaz ,parlament měl zasedat 1.5 to uz zasedal? Díky za info

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 1,040)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...