Soroya 2020
To JAKABO:
super report
jinak ten Fiatek vypadá moc dobře, uvažuji o nějakém novém autíčku, které bude mít sedačky do lehu, popř. lůžkovou úpravu, abych se nemusel válet na zemi, nebo padat ze sedačky.
Odpovědět
To čo sme zažili teraz na Soroyi ohľadom karantény to zobtalo Michalovi Simčovi zo života tak týždeň,prebdené noci.Ahmad je bez vlasov a my máme šediny.Všetko dobre dopadlo,díky Michal za pomoc.Dnes sme o 15.00 vyrazili po 4 dňoch na more. Chytili sme všetky druhy rýb,ale malé,tak sme ich nebrali.Jarda mal kurevské železo na halíkov.
Odpovědět
Ano. Koncom októbra ide domov a vo februári je späť na Soroyi.
Odpovědět
Kde sme sa zastavili,tam boli miliardy kelerov.Niekde 30cm a inde 50cm. Nedalo sa pusťiť návnadu cez ne. Balil som trojhák pilkru do toaletného papiera,aby som to dostal cez ne. To fungovalo,ale aj tak okusovali železo na pilkry-možno piraňe.Nakoniec sa podarilo pár kúskov okolo 90cm a tresky štandard 80-100cm.
Odpovědět
S Ahmadom sme vyriešili výmenu Garminu na lodi,kde mi nefungovali rybárske mapy.Díky Michal,že si to urgoval. Jeden člen má na prute neskutočné železo a ako to zbadal Ahmad,skoro vyskočil s kože a jeho slovník bol už len o nadávkach -ale s humorom.
Odpovědět
Ale tento dedek to železo hodil rukou do vody asi na 80m rana,ryba už nemohla zniesť,aká pi-ovina pláva vo vode a po 30 min. boji-"Starec a ryba"vyplával 115cm halík. To bola radosť. Na baráku vypili všetko čo tieklo-tuším aj rastlinný olej.Človek by povedal,že s toho umrie,ale teraz chrápe,že na baráku vyliezajú klince s dosiek.
Inak mal 14.5kg.Halík,nie dedek.
Odpovědět
Jakabo super reporty. U kávy se bavím a závidím. Užijte si to a ať berou.
Odpovědět
Dnes nás 8-9m/s nepustilo na vodu,tak sme si dali trochu poznávanie ostrova.
Odpovědět