Hasvik, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

Soroya letecky, s plnou penzí za 19.900,-kč

Na podzimní lov halibutů jsme pro Vás připravili 3 letecké zájezdy do chaty Sorvaerstua. Cena 19.900,- + letenka 15.000,-kč Po celou dobu pobytu bude přítomen český delegát a hospodyně.

V ceně je zahrnuto:

letecká doprava Praha – Hasvik, transfer Hasvik – Sovaer a zpět

ubytování na chatě Sorvaerstua na dvouložkových pokojících

strava formou plné penze (3 jídla denně)

služby českého delegáta

wifi internetové připojení

místo v lodi (max 3 rybáři)

přeprava Vašich úlovků do ČR

SOROYA letecky

Odpovědět

2 Sim: A je to na kolik dní? Je tu i možnost půjčení prutů, navijáků a pod. a za kolik?

to Sim: A nějaké přesné termíny už jsou?

Termíny jsou zatím tyto:

26.08.-04.09.2013

03.09.-11.09.2013

10.09.-18.09.2013

Půjčení vybavení bude k dispozici až příští rok a není v ceně zájezdu.

kulik - V letence jsou dvě zavazadla po 20-ti kg.Tubus na pruty stojí tam i zpět cca 350NOK. Ušetříš kg,nemusíš brát(skoro)jídlo,tak si myslím,že nejsi závislý na půjčení nářadí. Se své zkušenosti vím,že se berou opravdu potřebné věci a jde to zvládnout.

2 ZM: Rozumím a díky.

Ještě jsem zapomněl na příruční zavazadlo - 10kg.Loni jsem v něm vezl s oblečením gumy a el.naviják,velké zdržení,na celnici to detailně prohlíželi.Letěl jsem v zimě,při boji s váhou zavazadel jsem jel ve vyšších botách do lodě(Lacrosse, né holinky!),pernamentní zouvání při odbavování,v Praze i v Oslu bylo docela teplo.... A zpátky si v jednom zavazadle můžeš vzít ryby.:-P

2 ZM: Díky za informace.

;-) Není ten titulek trochu klamavá reklama ? Nesneslo by to upravit ve stylu Soroya pěšky za 19.900,- CZK, letecky za 34.900,- ? :-D

Třeba je to myšleno tak, že si letenky můžeš zajistit na vlastní pěst, takže je to pak v pořádku. 8-)8-)8-)

[citace]Pafka napsal:

Třeba je to myšleno tak, že si letenky můžeš zajistit na vlastní pěst, takže je to pak v pořádku. [/citace]

To si tam pak taky můžeš na vlastní pěst dojet autem a s "letecky" to bude mít společného termín, delegáta a kuchaře.

Já bych to nepitval, prostě je to od Michala nabídka a pokud někdo bude mít zájem, může ji využít 8-)8-)8-)8-)

Já to taky pitvat nehodlám, je dobře že taková nabídka je, jen ten titulek mi přijde být tak trochu pro "slabomyslné", ale jako moderní nástroj marketingu s cílem zajistit co nejvíc zobrazení/přečtení to bude funkční.

Soroya letecky je podle me dobra volba. Uz ted mivam pupinky, kdyz si uvedomim, ze me v cervnu a pak v cervenci cekaji 2 + 2 dny autem :-D:-D:-D:-D

Mě se ta Michalova nabídka LÍBÍ!Třeba pro mě je to ideální.Nikdo z mého okolí na sever jezdit nechce,tak proč si to osobně neužít i s tou leteckou přepravou?Je to fajn nápad a pro příští rok budu mít Norského brouka v hlavě:-).

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.