Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Soroya Breivikbotn
- Toto téma obsahuje celkem 121 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Vydra a poslední změna proběhla před 11 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#38789 29.5.2012 v 10:46
To Kaqpa – no nějak si poradíme :-)Jinak kámoš mluvil se Simem a pro tuhle “naší” lokalitu informace nezní zrovna 2x optimisticky 😯 Doufám jen, že je Sim svejma zkušenostma a zážitkama tak zmlsanej, že mu i dobrý nestačí 😛
#38790 29.5.2012 v 10:54Hans napsal: To Vipsup: díky za rady. Anglicky vládneme více než dobře. Možná proto nás vždycky kontroly pustily dál i s těma tunama piv Ťukám na dřevo a doufám, že jsou na severu stejně pohodový policajti, jako na “jihu”. I když – pokud bude možnost piva někde koupit (Hasvik?), tak je sebou tahat nebudem
Jinak do Norska jedu pošestý, kámoši asi podesátý a těšíme se, jako bychom jeli poprvé No a navíc když tady čtu Vaše zážitky a to, co se tam dá všechno zažít, tak začínám mít obavy z přehnaných očekávání Ještě jeden dotaz: je tam přístup na internet? Mám totiž dilema, zda-li sebou táhnout laptop, což mi sice umožní sledovat počasí, volat zadara své lásce a lepit sem fotky, ale na druhou stranu bych rád zažil tu pravou dovču odříznut od “civilizace” Počasí můžou sledovat kluci na chytrých mobilech, láska se stejně bude toulat v UK a fotky sem můžu lepit po příjezdu domů
Je to těžký se netěšit …. Já tam jel se skromným přáním konečně přes 1m (poprvé se mi to ani na Soroye nepodařilo a kdyby náhodou tak přes 20kg. Natěšenost jsem si radši nepřipouštěl. A ono prásk, první velká ryba měla 120, 20,5kg 8-O.
Notas jsem měl, ono se s ním dá zabít čas, když fouká, připojení tam je. Mě třeba Nokia C7 nemohla najít připojení. Za další televize nešla ….
S alkoholem je to je loterie, neriskoval bych, mě to za to nestálo. My měli štěstí s průjezdem hranic viz výše …
#38791 29.5.2012 v 11:10Teda úlovek snů 😀 Tak já tam pojedu se skromným přáním chytit 50kg halibuta, snad se teda 70kg chytne 😛 No, zpátky na zem. Jak daleko jste jezdili? Podle posledních zpráv se musí cca 20km od mola….?
#38794 29.5.2012 v 11:37Jestli jedete na halibuty, tak snad všude kolem Breivikbothnu, majitel ubytování Darius Vás pošle na ty správný místa. Na kraj fjordu je to cca 10km. Tam je všude hloubka 40-50m, to by bylo aby nebylo ….
Ono je jiný období než jsme byli my …. takže vlastně ani nemůžu radit ….
#38817 29.5.2012 v 17:18Tak uvidíme, pokud jsou tam dobrý lodě, tak ta dálka ani tak nevadí. Hlavně aby počasí přálo. Nejedeme vyloženě na halibuty, jedeme hlavně na dovolenou 🙂 Pokud se podaří chytit něco většího (v což doufáme), tak tím líp. Těším se tam, i když tam mouchy vedrem zrovna nepadaj 😛
#38822 29.5.2012 v 18:05:-D:-D:-D
#38854 29.5.2012 v 22:17Tak už si pro mě jedou 😀 Bude-li možnost, dám vědět zajímavosti z cesty 😎
#38871 30.5.2012 v 9:20Pozdravujem všetkých nórskych vlkov . My to máme za 10 a ideme na Soroyu . Rád by som vedel koľko stojí trajekt pre 6 ľudí s dodávkou a či sú na Soroyi bankomaty alebo sa dá platiť kartou ? Vopred ďakujem za odpoveď !
#38877 30.5.2012 v 10:52pegas69 napsal: Pozdravujem všetkých nórskych vlkov . My to máme za 10 a ideme na Soroyu . Rád by som vedel koľko stojí trajekt pre 6 ľudí s dodávkou a či sú na Soroyi bankomaty alebo sa dá platiť kartou ? Vopred ďakujem za odpoveď !
Kartou se dá platit v obchodech, benzín v Breivikbothnu katrou, tam je i bankomat …. V Hasviku, co vím tak se platí beznín hotově …
#38878 30.5.2012 v 10:58vipsup napsal:
pegas69 napsal: Pozdravujem všetkých nórskych vlkov . My to máme za 10 a ideme na Soroyu . Rád by som vedel koľko stojí trajekt pre 6 ľudí s dodávkou a či sú na Soroyi bankomaty alebo sa dá platiť kartou ? Vopred ďakujem za odpoveď !
Kartou se dá platit v obchodech, benzín v Breivikbothnu katrou, tam je i bankomat …. V Hasviku, co vím tak se platí beznín hotově …
Minulý rok v júni sme v Hasviku platili v obchodoch aj benzín s kartou bezproblemov ( VISA, Mastercard).
#38881 30.5.2012 v 11:02rastoSE napsal:
vipsup napsal:
pegas69 napsal: Pozdravujem všetkých nórskych vlkov . My to máme za 10 a ideme na Soroyu . Rád by som vedel koľko stojí trajekt pre 6 ľudí s dodávkou a či sú na Soroyi bankomaty alebo sa dá platiť kartou ? Vopred ďakujem za odpoveď !
Minulý rok v júni sme v Hasviku platili v obchodoch aj benzín s kartou bezproblemov ( VISA, Mastercard).
Já jsem v Breivikbotnu platil vše kartou a bez problému.
Přímo v Breivikbotnu je krámek Joker a benzínka v jednom. Jenda
#38882 30.5.2012 v 11:06#38884 30.5.2012 v 11:09A teď jsem si uvědomil , ta benzínka funguje jenom na karty:-)
#38897 30.5.2012 v 13:04pegas69 napsal: Pozdravujem všetkých nórskych vlkov . My to máme za 10 a ideme na Soroyu . Rád by som vedel koľko stojí trajekt pre 6 ľudí s dodávkou a či sú na Soroyi bankomaty alebo sa dá platiť kartou ? Vopred ďakujem za odpoveď !
Orientační ceny trajektu Oksfjord-Hasvik jedna cesta: auto + řidič 210 NOK, osoba 65 Nok, lze platit hotově i kartou. Zdravím Michal
#38986 1.6.2012 v 5:03Za 5 dnů vyjíždíme,hurá…….:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Soroya Breivikbotn