Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2022

Šťastný nový rok

Ať se daří

Odpovědět

tak dejte pozor na ruské tanky, mají v merku i pobaltské republiky

ja ani tak nemám obavy z ruských tankov ako z toho, že budú na hraniciach kvôli utečencom z Ukrajiny kontroly a dlhé čakacie lehoty. Za normálnych okolností chodíme  trajekt Tallin - Helsinky.

no sakra, to máš pravdu, to mě ani nenapadlo, tak to přeji hodně úspěchů, jindy jsem Vám záviděl tuhle trasu, pro nás Čechy nerentabilní, ale tentokrát skutečně nezávidím

Máme partu od Prahy přes Ostravu až na Slovensko. Kluci vždy jezdily směr Praha, hlavně tu bylo auto, kterým se pak pokračovalo, teď máme auto od Ostravy, tak konečně pojedeme z Prahy tam.

Když se kouknu na mapy.cz a zadám cestu z Prahy na Soroya, tak to zase tak velký rozdíl není a změna trasy po 10 letech je fajn.

Kontroly na hranicích byla jedna z prvních věcí co mně napadla, ale máme spoustu času. Budeme doufat, že to vše proběhne v pořádku.

Dnes 46 do odjezdu :-)

.

Parádní fotky. K čemu je z hlediska fyziky ten "nalomený prut" ? Kdo tohle vymyslel musel být hooooodně ožralý a nebo hodně hulil...

Toto byl březnový největší zátah na halibuty.

jsou na Soroye Češi? , že mi chybí komentáře

Počul som, že Soroyu obsadili Rusi, tak už odtiaľ žiadne komentáre nebudú ???

takže vyzbrojit za pomoci západních přátel a Rusáky ze Soroye vyženeme, 20.4. podnikneme útok na jejich pozice :-)

Hlavne nezabudnúť slivovicu.

Soroya je po třídenní bouři, napadlo 40cm sněhu a teď už zase hurá na ryby!

Když počasí pustí na moře, tak úlovky na sebe nenechají čekat.

Dobrý den, pokud se někdo chystáte v těchto dnech na Soroy tak lopaty a sněžné řetězy do auta. Počasí jak u nás v lednu na horách. Pokud se dá vyjet tak rybolov slušný.  Snad od pondělí nastane změna.

Tak dnes první den top počasí. Nachytali úplně všichni. U nás na lodi nej treska 142 cm a 30 kg. Pak 132 a 25 kg asi dalších 5 ryb kolem 20 kg . Menších asi 15 za 4 hodiny na vodě.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!