Ahoj přátele ,hledám kdo ma místo na Soroya 2021 nejlépe březen nebo se tu najde pár lidí a poskládáne dostatek lidi a vyrazíme?díky Honza 603439759
Ahoj přátele ,hledám kdo ma místo na Soroya 2021 nejlépe březen nebo se tu najde pár lidí a poskládáne dostatek lidi a vyrazíme?díky Honza 603439759
Tohle mi letos bude chybět. Miluju rybolov mezi sněhovými bouřemi, kdy nikdy nevíte, jaký obr vám zabere.
Odpovědět
Tak zvaná Hasvická brána, která propojuje přístav a úzení mořských příšer. V březnu jich tam plave nejvíce z celého roku.
Odpovědět
Já tu bránu v Hasviku střežím……
Kanonýr Vojta :D
Já sem si všim, že je tam to dělo asi po roce :D :D :D
Odpovědět
Krásný výhled na Oksfjord, pohled který nemůžete minout při cestě na Soroya.
Odpovědět
Zbony, jestli to jsou tvoje fotky, tak bych tě klidně navrhnul na Pulitzerovu cenu ;-). Luxusní, fantastické ....
Odpovědět
Franta
ano jsou to moje fotky, já se cizim peřim nechlubim, a když občas dam fotku někoho jiného, tak ho zmínim jako autora. Mam respekt k "autorskym pravum"
A děkuju, vždy potěší zpětná reakce, že se fotky líbí. Z kvalitativního hlediska sou tam pořád rezervy, ale ujde to.
Děkuju
Odpovědět
Nabízim další fotku z nekonečné série úklidu sněhu
Tentokrát je to "zátiší s bagrem" :D
Odpovědět
Zdar Zbony, já bych to házel i dětskou lopatkou, jen abych tam mohl letos jet :-)))
Taky tady máme letos skoro pořád bílo a mrzlo taky pěkně. Na Šumavě více než 30 pod nulou teď o víkendu.
Díky za hezké fotky, drží nás to malinko v kontaktu se Soroyou aspoň na obrazovce.
Dron to bude ještě jiná liga reportáží, na to se těším...
Vzpomněl jsem si na Tebe a pejsky, když jsem viděl dokument na ČT o Janě Henychové, co jezdí Finnmarkslopet závody psích spřežení.
To je tedy extrémní hobby, to jsem obdivoval, co ta paní a psi vydržej... :-)
Měj se a mysli na nás.
Odpovědět
V noci se zase rozsvítilo![]()
Michale, tak to se ti opravdu podařilo.......krása :-D
Odpovědět
Děkuju kluci. Tak když se vám tak líbí, tak tady je ještě další ze včera ...
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...