Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2019

Všetkým prajem do Nového roku, veľa zdravia, šťastia a bohaté úlovky.
Máme to za 155 , už sa nemôžem dočkať, tak aspoň zakladám vlákno pre tento rok, nech nám to rýchlejšie ubieha.
7.6. odchádzame na Hasfjord I. (10. - 20.6.2019)
Možno, že nám budú chýbať dvaja kolegovia. Dám vedieť, ak by to nastalo.

Dávajte sem vaše termíny.
Kto tam bude s nami, môžeme pokecať.
J

Odpovědět

Dnes krasne pocasi, zbytky snehu postupne taji, silnice suche a strida se nam velky odliv s velkym prilivem, rozdil vysky kolem 3m

Na zitrek a pondeli rano hlaseny silny vitr, a potom cely tyden krasne.

Vcera se podarila treska 28kg a nejvetsi halibut 142cm, zkusim vyloudit fotky (bud spej nebo sou na vode) :-D

Chyceno dalsich 6 halibutu 15-20kg, vse pusteno

Vsechno chyceno na usti Hasfjordu, halici sli na kelera

ve ctvrtek 18.4 sme byli s Ornulfem na sneznem skutru po ostrove, objeli sme 2 chaty uprostred ostrova, kam sme se zapsali do navstevni knihy, vyjeli sme na nekolik kopcu, odkud byl nadherny vyhled, a navstivili sme zamrzle jezero, kde byli vsichni z okoli se skutry (  v jednu chvili tak 40-50 skutru ) grilovalo se, posezeni, pohoda.

Vylet sme zakoncili vyhledem nad Hasfjordem

Tak tady sou, treska 34kg a megabut 142cm, pouze zmeren ve vode a pusten

Krásný reporty Zbony. Kde a na co ulovili toho halibuta? To ulovil váš host nebo někdo z Hasviku?

Ice

Toho halika chytli na usti pred Hasfjordem na kelera, a byli od nas, dva kamaradi ze svedska, prijedou i v lete, do dvou baraku :-)

V minulem tydnu se povedlo i par vetsich kousku. Vse v okoli Hasviku

Budeme na Soroya od 13.5. do 23.5. 2019. Je tu někdo s kým se tam budeme potkávat??

husky19

Super prezdivka ;-) tady mame Husky 23ks :-D

Já mám jen jednoho, ale je to taky miláček. 😀

Nejaká ochotná partia co by mi niečo doniesla do alty z ciech? 😊 Ponáhľa to trochu 😁😁

Budeme na Soroya od 13.5. do 23.5. 2019. Je tu někdo s kým se tam budeme potkávat??

Chcel som napísať, že sa tam uvidíme ale sme tam až o mesiac neskôr.

Bude niekto z fóra v Hasfjorde 10. až 19.6.2019?
Sme v chate Hasfjord1

Chcel som napísať, že sa tam uvidíme ale sme tam až o mesiac neskôr. Bude niekto z fóra v Hasfjorde 10. až 19.6.2019? Sme v chate Hasfjord1

Ja tu budu :-D :-D :-D

Dnes pocasi pralo a ackoliv bylo zatazeno, tak pouze mirny vetrik, misty bezvetri a bez deste.

Kluci vyrazili uz rano, nejdriv pred pristavem, pak pred Hasvikem, smerem k selfu az ke 150m.

Byl kombinovan pilkr na vetsich hloubkach I s gumou na mensich hloubkach.

Ja sem vyrazil sam pozdeji, jen na chvilku, zkusil sem usti Hasfjordu, kde prvni dva nahozy byli temer okamzite zabery od mini halibutu, ktere jsem pustil a pak sem byl pouze kousicek pred Hasvikem pro par mensich tresek k veceri na zitrek.

Predpoved na cely zbytek tydne vypada krasne, temer zadny vitr, zadny dest, jen slunicko a otepleni, coz potvrzuje uz zitrek, kdy si uzijeme 9°C a slunecno

Zitra to typuju na vylet za halibuty.

Chcel som napísať, že sa tam uvidíme ale sme tam až o mesiac neskôr. Bude niekto z fóra v Hasfjorde 10. až 19.6.2019? Sme v chate Hasfjord1

ahoj, my tam budeme od 10.6. Do 20.6. Na Hasfjord 3

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!