Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2018

Zdravim Vas pratele, blizi se nam novy rok 2018 a nova sezona plna dobrodruzstvi a skvelych ulovku.

Odpovědět

Michal,šťastnú cestu na Soroyu a veľa rekordných rýb prajem. Tie teploty na yr.no majú byť šialené. -8° deň-noc.

Čo robíš so šnúrou ,aby Ti nemrzla v navijákoch.Používaš nejaký sprej na šnúru?

Ahoj hlásíme se z cesty na Soroya.  Od Dánska valí sníh naplno.  Cesta bude asi delší než jsme předpokládali. Ale nám to neva. Velký ryby mám strasti na cestě plně vynahradí.

čau Michale, dobře dojeďte a pozdravuj tam všechny. V srpnu jsme tam jako každý rok. :)

Ať berou a dáte přes 30kg. 25kg je málo, ty tam jsou i v srpnu. :)

Šťastnú cestu a veľké rybky :-)

Díky kluci. Už jsme 200km od Haparandy. Cesta jde dobře vyjasnilo se a fest mrzne teď je venku -21C. Za chvíli vkročíme do Finnmarku.  Tam začne peklo na silnici.

Jsme na trajektu Oksfjord Hasvik.  Dáme si s Ahmadem snídani a jedeme na ně!  Večer se opět přihlásím.

Nádherná ryba,přeji mnoho takových a krásné počasí.Já razím s polonovou partou na Lopu.Odjezd 18.3.tak se budu s klukama snažit o co nejlepší úlovek.Petrův dar všem"Jirka Poláček

Ahoj Miško

Určite čerpáte sily po dlhej ceste a prvom výjazde na vodu. Ale všetci čakáme na správy, ako brali a čo všetko okolo Soroye pláva.

Ahoj všem.  Dnes první den na vodě a hned se povedla 145cm 30kg.  Sezónu považujeme za úspěšně zahájenou.  Ryby jsou mezi Vaaganem a Breivikbotnem.  Neskutečný rybolov. Byli jsme 4h ve filetarně.

Krásne ryby. To je fakt parádny začiatok.
Akurát tú zimu je cítiť aj z fotiek.
Po príjazde z vody ste tie ryby najskôr zozmrazovali, nie?
Podľa Windy to s počasím nevyzerá zle, len tá zima bude dosť krutá - stále mráz.
Držím palce, krásne úlovky a posielajte reporty.

Výborně to si nechám líbit.Michale to je skvělé,sbírej informace ať máme z čeho čerpat.

Zdraví Josef

Ahoj Michal. Registrujem na Tvojich fotkách,že nemáš na sebe URSUIT oblek. Testuješ nejaký nový,alebo ten není vhodný do tak nízkych teplôt? Ak by si mal Ursuit Gemino,čo všetko by mal mať pod tým rybár pri takých teplotách, aké sú teraz na Soroyi?

Jo testujeme oblek Graff do -50C.  Je strašně teplej a pohodlnej.  Nemusíš se pod něj moc oblikat. Je to horká novinka.  Dnes standartní den Soroyové těžby.  Ryby na 80-120m Roybait a Švédský pilker boduje. Obrovské hejna, které se nedaji ani za 2h předrivtovat. Největší treska dnes jen 25kg.

Koukám na tu hromadu masa(ta mě ale nepřekvapuje:-))), spíše mě zaujal ten stůl, na kterém filety leží = je děrovaný což je předpokládám záměrně, aby filety krásně odkapaly = je to podle mě SUPER nápad, s kterým jsem se ještě nikde nesetkal a nebylo by asi špatné, když by se této myšlenky chopili i jiní provozovatelé. Každá takováto "vychytávka" usnadňuje a zpříjemňuje rybářský pobyt, obzvláště onu chvíli, kdy se vracíte z moře, znaveni mnohahodinovým rybolovem a víte, že Vás čeká ještě několik hodin ve filetárně.

Krása střídá nádheru.  Dnešní den byl opravdový luxus v počasí i v rybách.  Kvótu máme nachytanou od včera, takže už honíme jen trofejní ryby a, že jich dnes bylo!

• Téma ‚Soroya 2018’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!