Zdravim Vas pratele, blizi se nam novy rok 2018 a nova sezona plna dobrodruzstvi a skvelych ulovku.
Zdravim Vas pratele, blizi se nam novy rok 2018 a nova sezona plna dobrodruzstvi a skvelych ulovku.
Michal,šťastnú cestu na Soroyu a veľa rekordných rýb prajem. Tie teploty na yr.no majú byť šialené. -8° deň-noc.
Čo robíš so šnúrou ,aby Ti nemrzla v navijákoch.Používaš nejaký sprej na šnúru?
Odpovědět
Ahoj hlásíme se z cesty na Soroya. Od Dánska valí sníh naplno. Cesta bude asi delší než jsme předpokládali. Ale nám to neva. Velký ryby mám strasti na cestě plně vynahradí.
Odpovědět
čau Michale, dobře dojeďte a pozdravuj tam všechny. V srpnu jsme tam jako každý rok. :)
Ať berou a dáte přes 30kg. 25kg je málo, ty tam jsou i v srpnu. :)
Odpovědět
Díky kluci. Už jsme 200km od Haparandy. Cesta jde dobře vyjasnilo se a fest mrzne teď je venku -21C. Za chvíli vkročíme do Finnmarku. Tam začne peklo na silnici.
Odpovědět
Jsme na trajektu Oksfjord Hasvik. Dáme si s Ahmadem snídani a jedeme na ně! Večer se opět přihlásím.
Odpovědět
Nádherná ryba,přeji mnoho takových a krásné počasí.Já razím s polonovou partou na Lopu.Odjezd 18.3.tak se budu s klukama snažit o co nejlepší úlovek.Petrův dar všem"Jirka Poláček
Odpovědět
Ahoj Miško
Určite čerpáte sily po dlhej ceste a prvom výjazde na vodu. Ale všetci čakáme na správy, ako brali a čo všetko okolo Soroye pláva.
Odpovědět
Ahoj všem. Dnes první den na vodě a hned se povedla 145cm 30kg. Sezónu považujeme za úspěšně zahájenou. Ryby jsou mezi Vaaganem a Breivikbotnem. Neskutečný rybolov. Byli jsme 4h ve filetarně.
Odpovědět
Krásne ryby. To je fakt parádny začiatok.
Akurát tú zimu je cítiť aj z fotiek.
Po príjazde z vody ste tie ryby najskôr zozmrazovali, nie?
Podľa Windy to s počasím nevyzerá zle, len tá zima bude dosť krutá - stále mráz.
Držím palce, krásne úlovky a posielajte reporty.
Odpovědět
Výborně to si nechám líbit.Michale to je skvělé,sbírej informace ať máme z čeho čerpat.
Zdraví Josef
Odpovědět
Ahoj Michal. Registrujem na Tvojich fotkách,že nemáš na sebe URSUIT oblek. Testuješ nejaký nový,alebo ten není vhodný do tak nízkych teplôt? Ak by si mal Ursuit Gemino,čo všetko by mal mať pod tým rybár pri takých teplotách, aké sú teraz na Soroyi?
Odpovědět
Jo testujeme oblek Graff do -50C. Je strašně teplej a pohodlnej. Nemusíš se pod něj moc oblikat. Je to horká novinka. Dnes standartní den Soroyové těžby. Ryby na 80-120m Roybait a Švédský pilker boduje. Obrovské hejna, které se nedaji ani za 2h předrivtovat. Největší treska dnes jen 25kg.
Odpovědět
Koukám na tu hromadu masa(ta mě ale nepřekvapuje:-))), spíše mě zaujal ten stůl, na kterém filety leží = je děrovaný což je předpokládám záměrně, aby filety krásně odkapaly = je to podle mě SUPER nápad, s kterým jsem se ještě nikde nesetkal a nebylo by asi špatné, když by se této myšlenky chopili i jiní provozovatelé. Každá takováto "vychytávka" usnadňuje a zpříjemňuje rybářský pobyt, obzvláště onu chvíli, kdy se vracíte z moře, znaveni mnohahodinovým rybolovem a víte, že Vás čeká ještě několik hodin ve filetárně.
Odpovědět
Krása střídá nádheru. Dnešní den byl opravdový luxus v počasí i v rybách. Kvótu máme nachytanou od včera, takže už honíme jen trofejní ryby a, že jich dnes bylo!
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...