Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 510 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zbony a poslední změna proběhla před 5 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 511)
  • Autor
    JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Michal,šťastnú cestu na Soroyu a veľa rekordných rýb prajem. Tie teploty na yr.no majú byť šialené. -8° deň-noc.

Čo robíš so šnúrou ,aby Ti nemrzla v navijákoch.Používaš nejaký sprej na šnúru?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ahoj hlásíme se z cesty na Soroya.  Od Dánska valí sníh naplno.  Cesta bude asi delší než jsme předpokládali. Ale nám to neva. Velký ryby mám strasti na cestě plně vynahradí.

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

čau Michale, dobře dojeďte a pozdravuj tam všechny. V srpnu jsme tam jako každý rok. 🙂

Ať berou a dáte přes 30kg. 25kg je málo, ty tam jsou i v srpnu. 🙂

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Šťastnú cestu a veľké rybky 🙂

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Díky kluci. Už jsme 200km od Haparandy. Cesta jde dobře vyjasnilo se a fest mrzne teď je venku -21C. Za chvíli vkročíme do Finnmarku.  Tam začne peklo na silnici.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Jsme na trajektu Oksfjord Hasvik.  Dáme si s Ahmadem snídani a jedeme na ně!  Večer se opět přihlásím.

polacekstavby@seznam.cz
    Účastník
    (3 odpovědí)

Nádherná ryba,přeji mnoho takových a krásné počasí.Já razím s polonovou partou na Lopu.Odjezd 18.3.tak se budu s klukama snažit o co nejlepší úlovek.Petrův dar všem”Jirka Poláček

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Ahoj Miško

Určite čerpáte sily po dlhej ceste a prvom výjazde na vodu. Ale všetci čakáme na správy, ako brali a čo všetko okolo Soroye pláva.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ahoj všem.  Dnes první den na vodě a hned se povedla 145cm 30kg.  Sezónu považujeme za úspěšně zahájenou.  Ryby jsou mezi Vaaganem a Breivikbotnem.  Neskutečný rybolov. Byli jsme 4h ve filetarně.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Krásne ryby. To je fakt parádny začiatok.
    Akurát tú zimu je cítiť aj z fotiek.
    Po príjazde z vody ste tie ryby najskôr zozmrazovali, nie?
    Podľa Windy to s počasím nevyzerá zle, len tá zima bude dosť krutá – stále mráz.
    Držím palce, krásne úlovky a posielajte reporty.

ajca1
    Účastník
    (13 odpovědí)

Výborně to si nechám líbit.Michale to je skvělé,sbírej informace ať máme z čeho čerpat.

Zdraví Josef

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Ahoj Michal. Registrujem na Tvojich fotkách,že nemáš na sebe URSUIT oblek. Testuješ nejaký nový,alebo ten není vhodný do tak nízkych teplôt? Ak by si mal Ursuit Gemino,čo všetko by mal mať pod tým rybár pri takých teplotách, aké sú teraz na Soroyi?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Jo testujeme oblek Graff do -50C.  Je strašně teplej a pohodlnej.  Nemusíš se pod něj moc oblikat. Je to horká novinka.  Dnes standartní den Soroyové těžby.  Ryby na 80-120m Roybait a Švédský pilker boduje. Obrovské hejna, které se nedaji ani za 2h předrivtovat. Největší treska dnes jen 25kg.

Paradoxxx
    Účastník
    (151 odpovědí)

Koukám na tu hromadu masa(ta mě ale nepřekvapuje:-))), spíše mě zaujal ten stůl, na kterém filety leží = je děrovaný což je předpokládám záměrně, aby filety krásně odkapaly = je to podle mě SUPER nápad, s kterým jsem se ještě nikde nesetkal a nebylo by asi špatné, když by se této myšlenky chopili i jiní provozovatelé. Každá takováto “vychytávka” usnadňuje a zpříjemňuje rybářský pobyt, obzvláště onu chvíli, kdy se vracíte z moře, znaveni mnohahodinovým rybolovem a víte, že Vás čeká ještě několik hodin ve filetárně.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Krása střídá nádheru.  Dnešní den byl opravdový luxus v počasí i v rybách.  Kvótu máme nachytanou od včera, takže už honíme jen trofejní ryby a, že jich dnes bylo!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 511)

Téma ‚Soroya 2018’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...