Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 510 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zbony a poslední změna proběhla před 5 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 511)
  • Autor
    Vasyl Sutula
    Účastník
    (7 odpovědí)

Dobry den vsem rybářům, kdo doporučí nejake dobre a velke rybarske potreby v Praze kde se da zajit koupit dobri nástrahy do Norska.

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

Pánové,můžete tu někdo hodit foto letošního jízdního řádu trajektu Oksfjord-Hasvik?Díky Michal

laco
    Účastník
    (43 odpovědí)

Najlepšie a najpresnejšie je to na nasledujúcej stránke:

https://www.rome2rio.com/s/%C3%98ksfjord/Hasvik

Po otvorení kliknúť na: Line 500 ferry

potom na lište: leaving today – zadaj konkrétny dátum a ukážu sa všetky odjazdy na požadovaný a nasledujúci deň

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

Laco díky,je to super……….tam jsem zjistil,že v neděli až odpoledne…….

Apnea
    Účastník
    (131 odpovědí)

Tak to nejsou zatím pro naší partu vůbec dobré zprávy. Nastupujeme v neděli, 10.6. a zatím jsme odjížděli z Oksfjordu vždy v pracovní dny v 8.15. Pouze předloni jsem přijeli v úterý nad ránem a čekali až do 9.50 – úterý je vyjímka a ranní trajekt nejede, to už víme. Ovšem čekat až do čtvrt na pět odpoledne … to je vlastně jeden chytací den v ř..ti.  Jízdní řád je zatím k dispozici do konce května, tak je ještě naděje, že od června některé spoje přiskočí.  Zažil jste někdo v minulých letech (od června do srpna) příjezd v neděli ? Skutečně se dalo do Hasviku odjet nejdříve až odpoledne ???  Zdá se, podle zkušeností, že ten rozpis je poměrně konzervativní…

MDC
    Účastník
    (18 odpovědí)

Zatím nejhorší počasí co jsem tady zažil, byli jsme jen třikrát na vodě a nevypadá,že ještě  na vodu dostaneme . Silnice z Øksfjordu do Alty uzavřena kvůli sněhu.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

MDC- Zajtra mi yr.no ukazuje otáčanie vetra od 6.00 do 12.00 doobeda a vietor 1m/s a potom 15-17m/s. Tak prajem,aby to vyšlo a ešte niečo ste nachytali.

MDC
    Účastník
    (18 odpovědí)

Zítra poslední šance , budeme muset si trochu přivstat.

MDC
    Účastník
    (18 odpovědí)

Snad tozítra výjde

Hucho
    Účastník
    (58 odpovědí)

Michale, pošli pár fotek kolik je tam sněhu. Mám hlášeny lidi, co uvízli před Oksfjordem v lavině, a bylo jim sděleno, že lavina se bude uklízet až 4dny.

MDC
    Účastník
    (18 odpovědí)

Tady na ostrově tolik sněhu není,spíš je to nafoukaný větrem.Pluhy pořád jezdí sem a tam.Ve čtvrtekjsme chtěli jet domů…

Glum
    Účastník
    (183 odpovědí)

Hrůza, co se teď ve Finnmarku děje. Viděl jsem videa, jak padají kolem Oksfjordu laviny přímo do moře. To je děs! Michal mě říkal, že jsou tam teď uvěznení nějací Češi. To už není sranda. Nechají je Norové zmrznout, nebo je nějak zachrání?

Marek
    Účastník
    (145 odpovědí)

Dobry den vsem rybářům, kdo doporučí nejake dobre a velke rybarske potreby v Praze kde se da zajit koupit dobri nástrahy do Norska.

XXX

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 8 měsíci uživatelem Duke. Důvod: Porušení pravidel pro vkládání příspěvků do diskuze
    MDC
    Účastník
    (18 odpovědí)

Ani dnešní pokus vyjet v šest ráno nevyšel .Už teď fouká víc než sedum metrů za vteřinu a bude hůř.Tunel v Øksfjordu stále uzavřen kvůli sněhu.Budeme mít zajímavou cestu domů.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Mám dojem,že si užijeme snehu aj v máji,keď tam budeme 20.5.-31.5.Tak chlapi,šťastnú cestu domov a napíš po príchode,ako to prebiehalo.A foto po ceste.čo to dá. A máte limit nachytaný?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 511)

Téma ‚Soroya 2018’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...